Na dzisiejszą noc widze nastepujące wyniki
/Wybaczcie mało konkretne powody tych typów,ale jestem po prostu zmeczony-dzieki za wyrozumiałość/
Ljubicic I. - Baghdatis M. typ 1
Chorwat prezentuje niezła formę podczas gdy Cypryjczyk jest tu dla mnie z przypadku,nawet pomimo tego,ze pokonał Luzziego co było dla Mnie osobiście małą niespodzianką.
Robredo T. - Zib T. typ 2
Typ dla odważnych..w Moim przekonaniu Robredo po kiepskim meczu z Draperem nie poradzi sobie z ambitnym czechem który w ostatnich turniejach prezentował sie całkiem dobrze/pół finał w CHennai/
Ancic M. - Phau B. typ 1
Mario "rozniósł" Hernandeza w 1 rundzie i pdobnego wyniku spodziewam sie z Phau..Jest głodny sukcesów po niedawnej kotuzji a wynik ten /mimo,ze Oscar jest raczej clayowcem/pokazuje,ze jest w całkiem dobrej dyspozycji.
Niemiec pokonał Coste 3-0 ktoś powie..OK..ale Albert to typowy "ziemniak"
a wynik z DOHA gdzie doszedł do półfinału?? OK..ale zobaczcie z kim grał..poza clement/kreczował/ nie miał żadnych poważnych rywali..PHAU był w finale challengera..ale żeby to byli przeciwnicy dla niego..nie..MARIO WIN
Hrbaty D. - Tipsarevic J. typ 1
Czech w znakomitej formie/jak ktoś słusznie zauwazył jak zawsze na pocżatku roku/ a gładkie pokonaie Soderlinga,który do kiepskich zawodników nie należy jeszcze lepiej świadczy o nim...poza tym Hrbaty na pewno mniej zmęcozny od porzeciwnika,ktory rozegrał dosyć ciężka 4 setówkę.
to tyle z w miarę pewnych meczy wg Mnie
do tego mozna jeszcz spróbować:
Garcia Lopez G. - Kim K. typ 1
O ile wygra kreuję go na czarnego konia Australian OPen..obym sie nie mylił..Polecam jako typ..ale nie za cały majątek
Deble podam bez opisów..ale polecam:
Black/Ulyett - Monaco/Zabaleta typ 1
Leach/MacPhie- Ferrero/Vantura typ 1
Knowles/Nestor - Melzer/Waske typ 1
SUPERPEWNIAKI PO NĘDZNYCH KURSACH NA DZISAJ TO WG MNIE:
Bhupathi/Woodbr.- Gucc./Healey typ 1
Federer R. - Suzuki T. typ 1
Johansson J. - Wessels P. typ 1
PEWNIE TUTAJ AMERYKI NIE ODKRYŁEM
Pozdrawiam all i czekam na opinie