#280115 - 20/01/2005 13:58
Re: AUSTRALIAN OPEN 17-30 STYCZNIA
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
Na dzis na pewno 2 typy - Oli Rochus, nie ma co sie rozpisywac bo wszystko o formie mini-Belga zostalo napisane. Beck nie wydaje sie byc trudniejszy od poprzednich rywali - Baghdatis - Cypryjczyk w starciu z Lubiczem pokazal naprawde dobry tenis. Chorwat mimo dobrej gry musial uznac wyzszosc mlodego rywala. Dosyc ciekawie moze byc na widowni, gdzie mlodzienca wspiera ogromna grupa greckojezycznych fanow i zachowuja sie jak by byli na meczu pilkarskim... Z calym szacunkiem Robredo to nie jest w tym momencie az tak dobry by mlokos go nie mogl ograc a kurs wysoki.
|
Do góry
|
|
|
|
#280127 - 20/01/2005 17:44
|
enthusiast
Meldunek: 04/02/2004
|
dla mnie dwa typy z pięknymi kursami dzis : Safin - Ancic 2 - Ancic (kurs 4.5) ze swoim wzrostem (1,95) i grą powinien wygrać z nerwowym Safinem. Wydaje mi sie że wszystko roztrzygnie się w tiebreakach a tu wiadomo 50/50 szans ale mimo wszystko uważam że Ancic to wygra. Poza tym bukmacherzy nie widzieli w nim aż takiego faworyta przed pierwszą rundą a tu nagle po meczach z dziadami (amatorem Djokovicem i emerytem Ulihrachem - co to wogóle za zawodnicy, Ulihrach wygral w 1 rundzie z Karlovicem który nie ma zielonego pojęcia o tenisie) Safin urósł do miana wielkiego faworyta Australian Open - cóż za pomyłka bądź też celowa podpucha ze strony buków . T.Johansson - Kim 2 (kurs 3.5) - Kim ze swoją walecznoscią nie będzie miał najmniejszych problemów z pokonaniem emeryta johanssona a jak johansson gral w 1 rundzie z amatorem Luczakiem to szkoda gadać każdy widział. Dodatkowo po 2 meczach pięciosetowych na pewno ma te spotkania w nogach i to jest kolejny argument za graniem na Kima kursy z MrBookmaker - łączny kurs 15.75 (jak dla mnie wspaniała promocja ze strony buków)
|
Do góry
|
|
|
|
#280128 - 20/01/2005 18:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/12/2004
|
Quote:
loss typki zgadzam si do kima a na dzis proponuje
ferrero-zabaleta 2 2,55 stepanek-hernych 1 1,37 canas-verdasco 1 1,45 benn\mah-call\mar 1 1,2 mal\roch-all\koh 1 1,41 anc\lju-braa\coet 1 1,36 a dla odwaznych
massu kohlershreib 2 3,2
mama jeszcze pytanie w dziale us sport powstal konkurs na typerow moze ktos jest chetny ja jestem za tym w dziale tenisowym
i co z tym konkursem!!!! brawo dla tych ktorzy mowili o powaznej kontuzji juana carlosa
|
Do góry
|
|
|
|
#280129 - 20/01/2005 18:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2003
|
Quote:
dla mnie dwa typy z pięknymi kursami dzis :
Safin - Ancic 2 - Ancic (kurs 4.5) ze swoim wzrostem (1,95) i grą powinien wygrać z nerwowym Safinem. Wydaje mi sie że wszystko roztrzygnie się w tiebreakach a tu wiadomo 50/50 szans ale mimo wszystko uważam że Ancic to wygra. Poza tym bukmacherzy nie widzieli w nim aż takiego faworyta przed pierwszą rundą a tu nagle po meczach z dziadami (amatorem Djokovicem i emerytem Ulihrachem - co to wogóle za zawodnicy, Ulihrach wygral w 1 rundzie z Karlovicem który nie ma zielonego pojęcia o tenisie) Safin urósł do miana wielkiego faworyta Australian Open - cóż za pomyłka bądź też celowa podpucha ze strony buków .
Czlowieku sory ale to ty chyba nie masz zielonego pojecia o tenisie. Pierwsze primo Ancic jest wysoki, a Marat to pewnie kurdupel. Drugie primo buki nie widzieli w nim faworyta poniewaz nie bylo wiadomo w jakiej jest formie, mozliwe ze odpuszczal przed AO. No i z jego czesci drabinki odpadli Moya, Karlovic, Hass co jak co ale w tenis potrafiacy grac, wiec biorac pod uwage to i dominujaca forme rosjanina kurs na niego drastycznie spadl. Fakt Ancic jest takze swietnym graczem ale stwierdzenie ze wszystko rozstrzygnie sie w tie breakach i a tam 50/50 jest tak niedorzeczne. To lepiej rzucic juz moneta i sie nie meczyc co?
|
Do góry
|
|
|
|
#280130 - 20/01/2005 18:54
|
veteran
Meldunek: 07/09/2004
|
Quote:
Dokladnie te mecze Ljubicia i Pavla bardziej wygladaly na ustawione niz dobra gra ich przeciwnikow.
LOL
|
Do góry
|
|
|
|
#280132 - 20/01/2005 19:08
|
stranger
Meldunek: 20/01/2005
|
Cześć wszystkim!
Nie znam się na tenisie ale jak tak sobie przeanalizowałem Wasze wypowiedzi, to dosyć wiarygodnie stawiam na takie typy:
Rochus O. - Beck K. 1 1,45 Frazier A. - Linetskaya E. 2 3,00 Safin M. - Ancic M. 1 1,15
Stawka: 5zł
Czy te mecze będą dziś na eurosporcie?
|
Do góry
|
|
|
|
#280133 - 20/01/2005 19:09
|
member
Meldunek: 16/03/2004
|
Ja na dzisiaj zagrałem:
1. O. Rochus-K. Beck 1
Dla mnie Rochus jest zdecydowanie lepszy. To co gra szczególnie w tym sezonie to jest naprawde pierwsza klasa. W dodatku w tym turnieju jest to zdecydowanie najsłabszy jego rywal. Beck miał, moim zdaniem, sporo szczęścia z Haasem, (limit szczęścia zatem wykorzystał). Do tego dochodzi kursik, 1.6 za Rochusa to moim zdaniem naprawde mega promocja.
2. J.Johansson-F. Lopez 1
Tu szczerze powiedziawszy bardziej sugerowałem się opiniami typerów. Johansson coprawda niezły w tym sezonie, ale Lopez to jest dla mnie nieobliczalny zawodnik. Trzeba uważać, niemniej coś chciałem na tym kuponie dorzucić do Rochusa i ze wszystkich meczy dzisiejszych ten typ wydaje mi się najbardziej pewny.
Tak więc dwa meczyki i ako wychodzi takie, ze podwojam swoją kaske
PS. Meczu Hrbaty-Gaudio bym nie ruszał, mam takie przekonanie, że na tym forum Gaudio chcecie skreślać co runde, a to jest naprawde bardzo dobry zawodnik, może nieco nie ta nawierzchnia ale Hrbatego jest w stanie wymęczyć w 5 setówce.
PS 2.W meczu Robredo-Baghdatis skłaniał bym się jednak do Robredo.
Edited by kafal (20/01/2005 19:11)
|
Do góry
|
|
|
|
#280134 - 20/01/2005 20:28
|
member
Meldunek: 13/07/2004
|
Johansson T. v Kim K. 1 Dent v Agassi 2 Li N. v Sharapova M. 2 Ivanovic A. v Mauresmo 2
AKO: 2,08
co myslicie o tych meczach jest szansa czy nie bardzo. kto moze mnie tu zawiesc?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|