Witam wszystkich. Ostatnio zainteresowałem sie wyscigami konnymi, i przeglądałem tematy na forum, bardzo mnie to zaciekawiło i chciałbym spróbować swoich sił. Mam jednak na poczatek prośbę do doświadczonych graczy odnośnie obstawiania w Betfair ponieważ wyścigi konne jak i betfair są narazie dla mnie obce aby ktoś odpowiedział na moje pytania.
1. W tabeli którą zaznaczyłem 1 jeśli obstawie 100e na back po kursie 3.15 to jeśli wygram otrzymam 315e, a jeśli przegram to trace 100e?? to chyba jest giełda zakładów a ja nie wiem narazie o co w niej chodzi. Czy mogę obstawiać także na te zaznaczone na biało zakłady w ramce 1 i na SP - wiem że to jest kurs początkowy i w tym wypadku gram poprostu przeciwko betfair?? Koń oczywiście musi wygrać??
2. Grając na Lay 100e po kursie 3.25 jak wygląda rozliczenie jeśli koń jednak wygra, a jak jeśli trafnie obstawiłem??
3. Zakłady na to be placed - oznaczają, że koń musi przybiec na miejscach np od 1 do 3 czy jest to inny zakład??
Tylko się nie śmiejcie poprostu dopiero chciałbym sie w to zacząć bawic wiec proszę kogoś o wytłumaczenie mi moich wątpliwości. Dzieki