Witam
Juz czas sie przygotowac do soboty wiec jedziemy, ostro i po bandzie, same underdogi : 1 Conference : Crawley-
Altrincham2 DNB @ 3.0 Bet365 - nie sposob zauwazyc tego jak Altrincham sie podnioslo z gruzow, widac jednak ze buki nie bardzo to doceniaja i ustawiaja Crawley na faworyta, chyba prowodyrem tego zajscia jest ostatni wynik Altrincham, po czerwieni 0-4 Rushden u siebie, ja jednak skusze sie na 2 DNB lub 02. 2 Conference :
Lewes-Stevenage 10 @ 1.72 Bet 365, Stevenage w roli faworyta nic dziwnego niby ale jak spojrzec na kilka ostatnich kolejek to moim zdaniem chyba przyszedl kryzys. Mecz chyba typowo na przelamanie dla Stevenage, ale nie dla mnie po kursie 1.8 Prawie tyle samo daja za DCH na Lewes, wiec sie skusze i bede czekal na dalszy upadek Stevenage, moze jakas czerwien. Tak szczerze to lepiej chyba zagrac 1 lub 1 DNB, niz 2 po takiej slabiznie i to jeszcze gdy w goscie sa w TAAAkiej formie, remis ze slabiakiem Northwich u siebie i nastepne 3 w dupe. Albo sie przelamia, albo nie...moim zdaniem value po stronie gospodarzy. 3 Two : Darlington-
Rochdale 2 DNB @ 2.25 Bet 365, Chester to chyba dobry przyklad jako underdog, ktory jest zupelnie nieprzewidywalny i jak to sie stalo ze takie mocne Darlo w dupke dostalo z taka padaka. Teraz przyjezdza team o wiele mocniejszy, ktory na 5 ostatnich wyjazdow nie przegral zadnego, wysoce prawdopodobny jest remis poniewaz Darlo bedzie chcialo sie jakos zrehabilitowac a i Rochdale gra niezle na wyjazdach, wiec moze byc jak to mawiaja angole high scoring draw. 4 One : Huddersfield-
Walsall 2 DNB @ 2.5 Bet 365, gospodarze sa dla mnie nieprzewidywalni ilekroc ich gram to zawsze przgrywam obojetnie czy przeciwko czy za nimi. Wlasciwie to nie mam nic wiecej do powiedzenia o tym spotkaniu bo i tak czuje ze je przegram. To tyle moich przemyslen, nie sa to typy bezpieczne, jak ktos lubi ryzyko i ma kase to moze sobie zagrac, ja juz dawno sobie zdalem sprawe z tego ze na angielskim futbolu nie sposob sie dorobic.
Kefir to tylko pare slow mam nadzieje ze mi wybaczysz te moje dyrdymaly