P. Pala/P. Vizner - N. Kiefer/M. Youzhny 1 @3.72
BwinNic tylko brać według mnie. Przesadzili i to ostro. Wiem że Pala wraca pod dłuższej przerwie ale to mnie nie rusza. Para Pala/Vizner to był kiedyś świetnie zapowiadający się debel ale niestety kontuzja Petra popsuła wszystko. Kiefer/M. Youzhny to zlepka turniejowa.Wczoraj widzialem Youzhny i znowu wariował na korcie. Myślę że dziś sobie odpuści debla
M. Chiudinelli/M. Lammer - Rameez Junaid/Philipp Marx 2 @1.76
BwinChiudinelli i Lammer to bolki na ziemi. Są oni zlepka turniejową przeciwnikami są mało jak dla niektórych znani debliści Junaid/Marx występują oni głównie w Challengerach i odnoszą tam sukcesy. Przeważnie grają oni na ziemi gdzie mają bilans 33-9 ! Jak na mnie robią wrażenie i zaufam im. Ciekawostką jest to że 2 razy występowali w Szwajcarii i dwa razy wygrali.
Polona Hercog (SLO) - Timea Bacsinszky (SUI) 1 @2.47
BwinKurs jak dla mnie przesadzony. Jak wiadomo turniej odbywa się w Turcji na twardej nawierzchni gdzie Bacsinszky nigdy nie szalała.
Polona to młoda bardzo utalentowana zawodniczka. Ostatnio wystąpiła w turnieju Portoroz gdzie odpadła w pierwszej rundzie z groźna Brianti 6:4 7:5 (która dotarła do 1/2). Jak dla mnie sporym plusem jest to że zapoznała się z twardą nawierzchnią natomiast Timea prosto z ziemi przeskakuje na hard a wiadomo jak bywa z takimi przeskokami