#2900974 - 10/02/2009 02:18
Re: Betsson [20]
[Re: rafal08]
|
journeyman
Meldunek: 27/02/2008
|
No i co Ci tak wesoło , z czego się smiejesz? A jak jakis dzieciak poprosił mamę żeby mu wysłała kupon w internecie , to co do tego ma Betsson? To ci odpowiem , powód by ukrasć wygraną . Wiesz co to jest obłuda ? To jest to ze dziecko może isć wysłać kupony totolotka , a nie może za 2 złote wysłac kuponu u bukmachera .Może wydawać pieniądze na słodycze chipsy i coca-colę co na pewno nie wyjdzie mu na zdrowie , a nie może wysłać zakładu , którego wysłanie czegos uczy ! , tak tak nie smiej się ,ocena podejmowania ryzyka przyda mu się bardzo w dorosłym życiu. I na koniec ! jesli bukmacher nawet stwierdza ze kupon wysłało dziecko , to powinien oddać pieniądze albo jego prawnym opiekunom , albo jemu samemu , po osiągnięciu pełnoletnosci , a betsson i paru innych je konfiskuje , mówiac bezczelnie ze to dla ich dobra. Panowie z AWS obecnie PO też dla mojego dobra wymyslili OFE !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2901066 - 10/02/2009 03:11
[Re: jansonix]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/05/2006
|
Flawonoidy znajdujące się w kakao m.in. polepszają funkcjonowanie ścian naczyń krwionośnych, co zapobiega chorobom takim jak miażdżyca. Istnieją doniesienia, że gorzka czekolada zapobiega powstawaniu zakrzepów we krwi, a przez to także zawałom serca. O tym, że czekolada poprawia nastrój, wie chyba każdy, kto choć raz skosztował tego przysmaku. Naukowo udowodniono, że zawarte w niej substancje stymulujące jak teobromina, fenetylamina i kofeina poprawiają także sprawność umysłową. Natomiast nie każdy wie, że wprowadzenie zakładów sportowych do zajęć o przedsiębiorczości, podobnie jak mundurków w szkołach powinno być obowiązkowe? Zajebisty pomysł jansonix, proponuję również w miejsce lekkiej atletyki wprowadzić do zajęć z w-fu popularną grę karcianę - texas hold'em, w końcu prócz stymulowania gruczołów potowych, dzieciaki nauczą się jak skutecznie kantować swoich kolegów
|
Do góry
|
|
|
|
#2901218 - 10/02/2009 04:22
[Re: Kellthorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
Flawonoidy znajdujące się w kakao m.in. polepszają funkcjonowanie ścian naczyń krwionośnych, co zapobiega chorobom takim jak miażdżyca. Istnieją doniesienia, że gorzka czekolada zapobiega powstawaniu zakrzepów we krwi, a przez to także zawałom serca. O tym, że czekolada poprawia nastrój, wie chyba każdy, kto choć raz skosztował tego przysmaku. Naukowo udowodniono, że zawarte w niej substancje stymulujące jak teobromina, fenetylamina i kofeina poprawiają także sprawność umysłową. Natomiast nie każdy wie, że wprowadzenie zakładów sportowych do zajęć o przedsiębiorczości, podobnie jak mundurków w szkołach powinno być obowiązkowe? Zajebisty pomysł jansonix, proponuję również w miejsce lekkiej atletyki wprowadzić do zajęć z w-fu popularną grę karcianę - texas hold'em, w końcu prócz stymulowania gruczołów potowych, dzieciaki nauczą się jak skutecznie kantować swoich kolegów lepiej bym tego nie ujął zajebiste
|
Do góry
|
|
|
|
#2901311 - 10/02/2009 05:13
[Re: dragon]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
Tia jak chcesz oddawać kase do szlachtnego ZUS-u to lepeij na emeryture odkłądaj do skarpety, na to samo wyjdzie. odkładanie do ZUS-u czy do OFE to jeden pies, jedno i drugie to studnia bez dna... uwierz że nawet odkładanie do skarpety byłoby bardzie opłacalne
|
Do góry
|
|
|
|
#2910458 - 13/02/2009 22:32
[Re: Matias88]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
betsson raczej problemowy nie jest, jeszcze nie dzwonili nie kazali żadnych skanów wysyłać itp wypłacają pieniążki zazwyczaj na drugi dzień teraz czekam 3 dzień na wpłatę ale przelew w sobotę robiłem a jeśli w tygodniu robię z bgż przez neta do 12 to po południu mam więc luzik, ale oferta uboga szczególnie live myślałem o jakimś innym ale często wpłacać trzeba sporo jak robisz przelew bankowy Napisz jakis zakladow brakuje Ci w betsson, postaram sie zeby sie tam znalazly
|
Do góry
|
|
|
|
#2916785 - 16/02/2009 06:10
[Re: JuN]
|
enthusiast
Meldunek: 11/02/2009
|
Banik prosze o pomoc...wplacilem niedawno gotowke na konto w betsson z mb, konto mam od dawien dawna i wielokrotnie wpalcalem przez przelew24 i mb ( ale w 90 % byly to wplaty przez przelewy24) pare dni temu wplacilem kase z mb i chcialem od razu wyplacic na konto bankowe, robilem juz taki manwer wielkorotnie. jednak tym razem kasa wrocila na konto w betssonie, w rozmowie z live chatem poinformowano mnie ze moge wyplacic wylacznie na konto w mb bo ,,chcialem wyplacic nie grajac'' zagrałem wiec tak jak mi powiedzieli, chociaz bylem zdfziwiiony bo wielkorktonie wyplacalem na konto bankowe i nie bylo problemu. po obstawieniu czyli tzw. ruchu na koncie ponownie zagadalem do live supprtu i dzis mi babka mowi ze decyzja dzialu palstnosci jest taka ze moge wyplacic trylko na konto w mb.... pytam sie jakim prawem skoro wielokrotnie wyplacalem na konto bankowe wplacalem takze, zawsze na jedno konto zawsze na swoje. Banik prosze o intwerwencje, jako nowy uzytkownik mam priva zablokowanego wiec moze na gg sie porozumiemy albo za pomoca mejli stsik007@wp.pl bardzo prosze o pomoc bo betsson to byla zawsze solidna firma a tu takie klody pod nogi rzucaja...
|
Do góry
|
|
|
|
#2916947 - 16/02/2009 07:18
[Re: Voltaren]
|
journeyman
Meldunek: 27/02/2008
|
TY się módl żeby ci Betsson nie skonfiskował kasy
|
Do góry
|
|
|
|
#2916979 - 16/02/2009 07:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
Banik prosze o pomoc...wplacilem niedawno gotowke na konto w betsson z mb, konto mam od dawien dawna i wielokrotnie wpalcalem przez przelew24 i mb ( ale w 90 % byly to wplaty przez przelewy24) pare dni temu wplacilem kase z mb i chcialem od razu wyplacic na konto bankowe, robilem juz taki manwer wielkorotnie. jednak tym razem kasa wrocila na konto w betssonie, w rozmowie z live chatem poinformowano mnie ze moge wyplacic wylacznie na konto w mb bo ,,chcialem wyplacic nie grajac'' zagrałem wiec tak jak mi powiedzieli, chociaz bylem zdfziwiiony bo wielkorktonie wyplacalem na konto bankowe i nie bylo problemu. po obstawieniu czyli tzw. ruchu na koncie ponownie zagadalem do live supprtu i dzis mi babka mowi ze decyzja dzialu palstnosci jest taka ze moge wyplacic trylko na konto w mb.... pytam sie jakim prawem skoro wielokrotnie wyplacalem na konto bankowe wplacalem takze, zawsze na jedno konto zawsze na swoje. Banik prosze o intwerwencje, jako nowy uzytkownik mam priva zablokowanego wiec moze na gg sie porozumiemy albo za pomoca mejli stsik007@wp.pl bardzo prosze o pomoc bo betsson to byla zawsze solidna firma a tu takie klody pod nogi rzucaja... PO pierwsze, nie nauczyli Cie w szkole po co są zdania? A odnośnie twojego kłopotu, jak na mój gust to ci Banik za dużo nie pomoże. U większości buków sposób depozytu determinuje sposób wypłaty. Betsson o ile pamiętam tez chyba "woli" takie rozwiązanie. O ile miałeś różne rodzaje depozytów to jesteś w stanie coś wykręcić bo ich system chyba nie zlicza. Tu chyba jednak ewidentnie próbujesz przerzucić kasę z jednego środka płatności na drugi, i i chyba dali Ci zrozumieć ze nie jest to mile widziane.
|
Do góry
|
|
|
|
#2917014 - 16/02/2009 08:01
[Re: gryzonko]
|
enthusiast
|
Banik prosze o pomoc...wplacilem niedawno gotowke na konto w betsson z mb, konto mam od dawien dawna i wielokrotnie wpalcalem przez przelew24 i mb ( ale w 90 % byly to wplaty przez przelewy24) pare dni temu wplacilem kase z mb i chcialem od razu wyplacic na konto bankowe, robilem juz taki manwer wielkorotnie. jednak tym razem kasa wrocila na konto w betssonie, w rozmowie z live chatem poinformowano mnie ze moge wyplacic wylacznie na konto w mb bo ,,chcialem wyplacic nie grajac'' zagrałem wiec tak jak mi powiedzieli, chociaz bylem zdfziwiiony bo wielkorktonie wyplacalem na konto bankowe i nie bylo problemu. po obstawieniu czyli tzw. ruchu na koncie ponownie zagadalem do live supprtu i dzis mi babka mowi ze decyzja dzialu palstnosci jest taka ze moge wyplacic trylko na konto w mb.... pytam sie jakim prawem skoro wielokrotnie wyplacalem na konto bankowe wplacalem takze, zawsze na jedno konto zawsze na swoje. Banik prosze o intwerwencje, jako nowy uzytkownik mam priva zablokowanego wiec moze na gg sie porozumiemy albo za pomoca mejli stsik007@wp.pl bardzo prosze o pomoc bo betsson to byla zawsze solidna firma a tu takie klody pod nogi rzucaja... PO pierwsze, nie nauczyli Cie w szkole po co są zdania? A odnośnie twojego kłopotu, jak na mój gust to ci Banik za dużo nie pomoże. U większości buków sposób depozytu determinuje sposób wypłaty. Betsson o ile pamiętam tez chyba "woli" takie rozwiązanie. O ile miałeś różne rodzaje depozytów to jesteś w stanie coś wykręcić bo ich system chyba nie zlicza. Tu chyba jednak ewidentnie próbujesz przerzucić kasę z jednego środka płatności na drugi, i i chyba dali Ci zrozumieć ze nie jest to mile widziane. no tak ale jak mi powiedzial ze musze cos zagrac to zagralem... i nadal mi blokuja opcje wyplaty pomimo ze WIELOKROTNIE wyplacalem na konto bankowe a na mb z tego co kojarze to NIGDY. wplacalem natomiast obiema metodami z tymze jak napisalem wyzej w 90 % byly to wplaty za pomoca przelewow 24 a wplaty za pomoca mb moze ze 2-3. i nigdy nie bylo problemu do dzisiaj...
|
Do góry
|
|
|
|
#2917020 - 16/02/2009 08:08
[Re: Hajzel]
|
enthusiast
|
od jakiegoś czasu Betsson zmienił zasady i tak jak piszesz nie można wypłacać niestety w takim razie dojdzie do kurjozalnej sytuacji w ktorej zeby ta kwote wyplacic, musze wplacic np. najnizsza mozliwa kwote za pomoca przelewow24 i dopiero wtedy bede mogl wyplacic calosc... bo wtedy przelew na konto byl ostatnią stosowana opcja depozytu... gratuluje im legislatorów ktorzy tworza takie zasady...
|
Do góry
|
|
|
|
#2917892 - 16/02/2009 22:11
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Voltaren, nie wiem jak to jest, ale chyba jak wplacasz przez Przelewy24 to faktycznie nie jestes ty wplacajacym, ale wlasnie P24, wiec zapewne chca zebys zrobil zwykly przelew bankowy, zeby zweryfikowac dane przelewu
|
Do góry
|
|
|
|
#2923377 - 18/02/2009 22:28
[Re: szuwi1]
|
enthusiast
Meldunek: 17/01/2005
|
ile czasu musi minąc "aby personel serwisu rozpoczął już przetwarzanie wypłaty "?Czy dwa dni to nie wystarczy?? Ciężko Betsonowi rozstać sie z kasą? OD 2009-02-16 13:42 -Banik- macie wolne??
|
Do góry
|
|
|
|
#2925036 - 19/02/2009 06:59
[Re: Banik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
Jesli ktos chce grac mecz Lech - Udine polecam zlozyc zaklad w betsson Postaw zaklad za minimum 10 zl na mecz Lech Poznan - Udinese i wez udzial w losowaniu prawdziwej beczki piwa Lech oraz 20 nagród pienieznych (999 zl do wygrania!)
|
Do góry
|
|
|
|
#2925134 - 19/02/2009 07:40
[Re: Banik]
|
enthusiast
|
co trzeba zrobic zeby wziasc udzial w tym losowaniu ?? moge zagrac np. na under/over albo w taśmie zagrac jakies zdarzenie z tego meczu ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|