#3099452 - 30/04/2009 18:51
Re: Telefony komórkowe [3]
[Re: john]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
ja to w w ogóle nie rozumiem po JAKI CH.UJ Wam te dotykowe panele...przecież z tego tego to się nie da normalnie korzystać, obchodzić się jak z jajkiem trzeba żeby nie rysować itd itp, ładować baterie co 24h i tyle z tego jest...napisać esa od czasu do czasu to też pewnie nie lada wyzwanie na takich cackach chyba że szpan na dzielni z takim macie jakis prosty jestes wysmienite sa telefony z duzymi czytelnymi ekranami do tego dotykowe - jedna reka bez rysowania zalatwie wszystko, a przegladanie netu w takim czyms to bajka trza tylko miec mózg pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3099522 - 30/04/2009 19:33
[Re: john]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Ciekawe czy taki telefon można wszędzie zabrać, a mi np potrzebny taki co mogę go wziąć do kawiarni, ale i na budowę. A co, gwozdzie chcesz nim wbijac? Inna sprawa, ze swoim starym Sagem'em otwieralem butelki z piwem - dzisiejsze smartphony raczej by tego nie wytrzymaly
|
Do góry
|
|
|
|
#3099903 - 30/04/2009 22:42
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2007
|
ja to w w ogóle nie rozumiem po JAKI CH.UJ Wam te dotykowe panele...przecież z tego tego to się nie da normalnie korzystać, obchodzić się jak z jajkiem trzeba żeby nie rysować itd itp, ładować baterie co 24h i tyle z tego jest...napisać esa od czasu do czasu to też pewnie nie lada wyzwanie na takich cackach chyba że szpan na dzielni z takim macie Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś na końcu Sam znam kolesia, który ma telefon HTC za ponad 2tys. a zdaża mu się...puścić sygnał, żeby do niego oddzwonić juz dawno zauwazylem ze tym co sie szybko dorobili pierdoli sie we lbie. znajoma zonki za gotowke wystawila 150m2 chaty na 2000m2 dzialki w gorach a leci na drugi koniec miasta do biedronki bo tam woda "zrodlana" czyli kiblowa po 0.59zl. zenua
|
Do góry
|
|
|
|
#3101100 - 01/05/2009 15:47
[Re: Sturmwind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
jakis prosty jestes wysmienite sa telefony z duzymi czytelnymi ekranami do tego dotykowe - jedna reka bez rysowania zalatwie wszystko, a przegladanie netu w takim czyms to bajka trza tylko miec mózg pozdrawiam A w ktorych telefonach potrzebne sa obie rece do obslugi? Jesli mialbym kupic taki telefon to jedynie do neta. Jednak w necie jestem niemal non-stop bo praca dom itp a wiec odpada. Ja w telefonach stawiam w 100% na funkcjonalnosc czyli dzwonienie i ew. SMS. BTW. iPhone jest fajny do neta ale jesli przychodzi czas na wpisywanie adresu strony to mnie krew zalewa. Moze mam za duże palce ...
|
Do góry
|
|
|
|
#3183718 - 04/06/2009 21:12
[Re: Piostar]
|
veteran
Meldunek: 13/10/2005
|
Kończy się umowa - chciałbym nowy telefon.
Potrzebuje takiego z dobrym netem, przeglądarką. Najlepiej aby się dało się bawić w hazard. GPS byłby mile widziany.
Ekran dotykowy czy klawiatura nie mają znaczenia. Do reszty się przyzwyczaje, więc zależy mi na dwóch pierwszych rzeczach.
Co polecacie? Sony Ericsson XPERIA X1, Blackberry 9000 Bold, NOKIA E75, HP iPAQ 914c, HTC P 3700Touch DIAMOND Jeżeli nie ograniczają cię fundusze to proponuje Blackberry.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|