#2564488 - 24/08/2008 20:26
Re: BRITISH CLUB - III EDYCJA, Propozycje, uwagi, zapisy
[Re: konstruktor1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2004
|
Mam dwie wiadomosci, zla i dobra. Zla jest taka, ze otrzymalem PW od VanTheMana z informacja, ze z powodu obowiazkow zawodowych nie bedzie dalej uczestniczyl w konkursie. Jednoczesnie chcialem podziekowac za poinformowanie mnie o tym. Dzieki za wspolna gre VanTheMan. Choc kibicujemy odwiecznym rywalom zawsze potrafilismy dyskutowac kulturalnie na tematy angielskiej pilki Dobra jest taka, ze w zwiazku ze wspomniana decyzja jedna osoba wiecej bedzie mogla awansowac z eliminacji. Zatem nie czolowych 7 ale 8 zawodnikow z eliminacji zagra w konkursie glownym. Jeszcze apropo tej sytuacji chcialbym skorzystac z ostatniego punktu regulaminu, ktory mowi, ze w pewnych sytuacjach moge podjac decyzje jesli regulamin czegos nie przewiduje. Otoz jezeli ryan20 lub Gowysp nie zatypuja w 4 kolejce to zostana automatycznie zdyskwalifikowani i miejsca zwolnione przez nich otrzymaja odpowiednio zawodnicy, ktorzy zajma 9 i 10 miejsce w eliminacjach. Nie chcialbym zeby doszlo do sytuacji, ze w/w koledzy zapomnieli lub olali udzial w BC zabierajac miejsce i szanse na caloroczna walke zawodnikom, ktorzy dzielnie walcza w eliminacjach o prawo udzialu w konkursie glownym. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2568381 - 26/08/2008 17:46
[Re: Kefir70]
|
Carpal Tunnel
|
Nie gramy Azjanow. Zastanawialem sie o co chodzi i teraz widze, ze Dreju mial taki typ, ktory zostanie zaliczony jako -100. Wyrazne jest napisane w regulaminie, ze nie mozna tego typu zakladow obstawiac.
Natomiast nie reagowalem w sprawie rafaela86, ktory mial typ, ktora druzyna strzeli bramke z opcja zwrotu mecz Fulham - Arsenal poniewaz akurat zakaz grania tego typu zakladow nie jest wyraznie zaznaczony, a w tej samej kolejce Baqu pytal o to czy mozna grac jakies zaklady jesli nie sa zabronione wiec w mysl zasady co nie jest zakazane jest dozwolone jego typ zostanie zaliczony.
Ezquerro, sprawdzalem i rzeczywiscie ten mecz sie nie odbyl. Mozesz sobie zmienic swoj bilans zaliczajac mecz jako nieodbyty ale na przyszlosc prosze o dokladniejsze sprawdzanie zwlaszcza w ligach ponizej Conference.
Tak sobie mysle, ze chyba bedzie trzeba wprowadzic punkt do regulaminu o koniecznosci podawania zrodla dla wynikow ponizej Conference aby w przyszlosci uniknac tego typu zdarzen.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2570380 - 27/08/2008 06:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/03/2007
|
Ja w sprawie azjanów czy jak im tam. Zagrałem draw no bet, ale w ofercie nie było to jako azjan. Po drugie i chyba najważniejsze. Nie wiem nawet co to jest azjan i jak się to rozlicza. Rozumiem, że liczycie to jako -100 ale moim zdaniem nie fair. Jakby ten zakład u buka nazywał się azjan, to bym wiedział, żeby go nie grać. A ten nazywał się Draw no bet lub po prostu remis nie ma zakładu. Jak dal mnie to nie to samo.
Uważam, że powinno mi się to zaliczyć, ale tylko głównie przez to, że to nie tylko moja wina, ale też regulaminu. Jest napisane nie gramy azjanow to nie gramy. A każdy z wie dobrze, że w ofercie na ten mecz był azjan, a ja przez niewiedzę grałem to co zagrałem, co wy określacie jako handicap azjatycki.
A najgorsze jest to, że przez to zapewne nie wejdę do konkursu głównego, a do tej pory miałem jeden z lepszych bilansów. Ale rozstrzygnięcie tego pozostawiam organizatorom. Pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#2570442 - 27/08/2008 06:27
[Re: Dreju]
|
Carpal Tunnel
|
Dreju, typ byl nieregulaminowy i tak zostanie potraktowany. Zietek, Twoj typ zostanie zaliczony jako 0 poniewaz faktycznie mecz mial sie odbyc w sobote, jednak po inspekcji boiska zostal przeniesiony na poniedzialek. http://www.eleven-a-side.com/eircomleague/news.asp?n=33699
|
Do góry
|
|
|
|
#2609723 - 20/09/2008 21:35
|
Carpal Tunnel
|
Nie wiem czy to z powodu ze post z regulaminem jest tak obszerny ale nie chce mi tego postu edytowac.
Definitywnie mozna grac bet365 i sportingbet.
Kolejek bedzie 41 w zalozeniu ( opisalem zalozenia terminarzowe pare tygodni temu) i tak jak juz napisal [T]-error trzeba bedzie oddac 160 typow zeby zostac sklasyfikowanym.
Co do pytania o puchar to tylko dodatkowa zabawa i nie ma sensu z niej robic nie wiadomo jakiej rywalizacji. Nie bedzie lucky looserow. Mysle ze zastosujemy rozstawienie tzn. przed rozegraniem kolejki o parach decydowac bedzie tabela/ Pierwsza runda bedzie rozegrana w pierwszy weekend wrzesnia wiec zaraz po dolaczeniu zawodnikow z eliminacji i 1 zagra z 32, 2 z 31, itd az do skutku.
Pozdrawiam Baqu, niestety post z regulaminem jest zbyt dlugi by go edytowac, a nie chce zeby ktos mi zarzucil kombinowanie z regulaminem jesli skasowalbym stary i wstawil nowy kilka zmian jest, ze tak powiem w swiadomosci ogolnej W podsumowaniu po kazdej kolejce jest wyraznie zaznaczone, ze mozna opuscic 9 kolejek, co w zalozeniu ze rozegranych bedzie 41 kolejek daje koniecznosc typowania w 32. Jak bardzo bym sie nie staral to nie jestem profesjonalista w organizowaniu tego typu zabaw i zawsze jakies niedociagniecia pozostana dlatego prosze o wyrozumialosc Podobnie z terminarzem. Nie jest on zapisany oficjalnie ale jego robocza wersja znajduje sie w tym temacie kilka stron wczesniej i bedziemy sie go trzymac. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2653992 - 13/10/2008 18:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
dopiero teraz zauwazylem po privie kefira ze nie podalem typu w meczu Slowenia - Irlandia, oczywiscie chodzilo mi o wygrana Slowenii po kursie 2.30 w Bwin bylo jak patrzylem w betexplorerze. co widac na zalaczonym screenie, po kliknieciu na detale mozna zoabaczyc ze kurs pochodzi z Bwin
|
Do góry
|
|
|
|
|
|