#2948884 - 01/03/2009 19:23
Re: Telefony komórkowe [3]
[Re: Zaixi]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Mogę tę Nokię polecić, aczkolwiek uważaj na gniazdo słuchawek, mimo metalowej obudowy uważaj na upadki itp. Ja mam ją już prawie rok i ostatnio nawet wibracje same się naprawiły. Aparat co prawda słaby, ale nie jest najważniejszy... A co Nokia to Nokia... zależy w jakim kontekście mówisz o aparacie ja w Nokii 6500 silver slide mam bardzo dobry aparat Carl Zeiss 3.2mp i ma jeden z najlepszych aparatów w telefonie komórkowym ale powiem jedno w sprawie telefonów lekko panowie w komisach w Polsce przeginają z cenami za usuwanie blokady simlock w UK za każdą markę się płaci tyle samo nawet jeśli telefon jest nowy,a cena za usuwanie simlocka to jedynie 10 funtów. a druga sprawa to lepiej sobie oprogramowanie samemu ściągnąć z neta usuwanie blokady simlock aniżeli tym pajacom dawać spore pieniądze Powiem tak: łatwo sim locka było ściągnąć ze starszych modeli ( za free kodem czy po kablu) teraz niestety by pozbyć się sim locka z nowych modeli jest potrzebny kod od operatora za którego trzeba zapłacić lub tzw. box który jest trochę warty a czasy gdy telefony można było sobie odblokować za free już niestety dawno minęły. ja wole 10 funtów wydać Anglikowi i w kilka minut usuwa na moich oczach sima niż Polakowi dać zarobić
|
Do góry
|
|
|
|
#2949403 - 01/03/2009 23:14
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
zależy w jakim kontekście mówisz o aparacie ja w Nokii 6500 silver slide mam bardzo dobry aparat Carl Zeiss 3.2mp i ma jeden z najlepszych aparatów w telefonie komórkowym Mówię w takim kontekście, że mam 2.0Mpix ale co z tego skoro nie autofokusa czy chociażby lampy. Zdjęcia wieczorem, nawet w świetle lampy ulicznej, wyglądają tragicznie. Być może za dużo wymagam, ale jest sporo telefonów, które mają lepsze aparaty.
|
Do góry
|
|
|
|
#2951368 - 02/03/2009 07:58
[Re: Logan]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Najsmieszniejsze jest to ze ludzie oceniaja jakosc telonu na podstawie ilosci megapixeli aparatu. W reklamie cos tam powiedza i juz sa tabuny klientów. Zeby jeszcze od tej ilosci MP zależala jakosc zdjec.... 3,2 w N73 lub k800i jest o wiele lepsze niz np 5.0 w dotykowym samsungu f-480. Spoleczenstwo rzucilo sie na te megapixele jakby wszyscy zostali nagle japonskimi turystami. technika robi swoje zamiast cyfrówki ludzie wolą kupić fona z aparatem z większą liczbą pixeli,jeszcze dodać mp3 w fonie,a jeszcze jak już w niektórych fonach są divx to już totalnie.jakaś moda na urządzenia wielofunkcyjne. zwolennikiem samsungów nie jestem.jedyny plus w Samsungach to że prawie każdy ma menu polski.to samo się tyczy LG
|
Do góry
|
|
|
|
#2970364 - 12/03/2009 23:57
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
HTC Touch HD odchodzi do lamusa! Toshiba TG01 bije go na glowe 1GHz procek, gigantyczny ekran, niespelna centymetr grubosci, minimalistyczny design. Przezajebisty device!! Radze juz odkladac kase.
|
Do góry
|
|
|
|
#2990054 - 20/03/2009 04:21
[Re: Szewa]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
nie telefon ale sieć, czy ktoś może ma play-fresh tą nową bo widzę że dość ciekawa oferta.
29 gr minuta do wszystkich sieci
9 gr sms do wszystkich sieci
od 5 zł doładowania karta może mieć ważność 365 dni wychodzące i 455 dni przychodzące
i kilka ciekawych pakietów.
chyba zmienię sieć na własnie tego playa...bo konkurencje teraz zrobili konkretną...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|