(EUR30 zostało użyte w zakładzie #14 jako lewar, uwzględniam wygraną za stawkę z konta 1 gol i więcej i z konta lewara do zapisania nowego stanu konta 1 gol i więcej, to tak gwoli wyjaśnienia, skąd się wzięło dodatkowe EUR30)
Przerwa na kilka(naście?) dni
Do 100 milionów euro brakuje już tylko EUR99 999 983,16
Z powyższego zestawu mogę już kupić szklankę, myślę, że również ze 3 kostki lodu
Myślę, że to już pora rozdzielić bank na 2 subbanki po EUR8,42, celem uniknięcia straty całości na jednym meczu, jak to prawie dziś by było na meczu niemieckim
Od nowa, z lepszym zarządzaniem kapitałem. Kapitał startowy: EUR619,43 Cel: pomnożenie kapitału dzięki odpowiedniemu doborowi zdarzeń, kursów i stawek i strategii (np. all-green, spekulacja, na żywo, itp.)
Nadal Betfer
Nie wszystkie zakłady będę tutaj podawać, ale stan konta tak
#2 Lithuania v France - France Clean Sheet? EUR3,88 że Francja będzie mieć czyste prześcieradło na koniec meczu, do wygrania EUR3,8 (inaczej pisząc, Lay Lithuania to score EUR4@1.97)
#5 Lay Northern Ireland v Poland, Lay Northern Ireland EUR12 @ 3.35, ryzykuję EUR28.20 W meczu Rosji ostatecznie mam mniejszy zysk, bo trochę tam jeszcze pogmerałem in-play
#3 wygrany #4 wygrany #5 przegrany, dziękuję naszym piłkarzom, zwłaszcza temu jednemu , za piękną grę, walkę, poświęcenie i dumę z wystąpienia w barwach naszego kraju, Polski. Boli styl gry. Ja mówię: ,,Na piechotę do domu!!!''
#1 przegrany, #2 wygrany (Francja zachowała czyste prześcieradło, mimo, że prawie narobiła w majty )
Ponieważ zagrałem trochę bez wpisywania betów w temacie, przekleję wyniki, fajnie, że szwedzka obrona się spisała, na to liczyłem, gdy 0-0 backowałem i potem layowałem i znow backowałem i layowałem
Przed meczem kursy na overa były w okolicach 1.7-1.78, a linia jest ustawiona o jeden punkt poniżej tej właściwej, postanowiłem więc zagrać na undera, bo widziałem tutaj value. Początek meczu i rzut za 3, celny, ale potem zwolnili i skuteczności szukają do teraz Pozwoliło mi to na pohandlowanie po obu stronach także w trakcie meczu. Sporo EUR należy obrócić, aby cokolwiek wyjąć z rynku dla siebie...
Jeszcze pewnie coś pod koniec meczu zrobię albo wcześniej, póki co na undera idą chłopcy radarowcy