#317194 - 07/04/2005 03:33
Re: EUROLEAGUE - Top 8 !
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Panowie spokojnie,bardzo dobrze,że temat został w ogóle poruszony,bo teraz jest wszystko jasne.
Nie wiem jak Wy,ale postawię na CSKA i MAccabi,ponieważ maja wystarczającą przewage potencjalu,by nie rozgrywac 3 meczu.
no ale kaska z biletów i transmisji,reklam,to też jest potencjał
|
Do góry
|
|
|
|
#317195 - 07/04/2005 05:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Witam - nie sądze że tak będzie. Za duże rysyko - a niech Scavo chwyci dzień konia jak w Barsie. Raczej trzeba zapewnić sobie awans do Fianłu szybko i beztresowo - tam jest kasa na parkiecie /reklamy i transmisje tv/. Jeżeli w Treviso nie zagra Marconato i Blutenthal to Tau wygrywa bez problemu. PS. No chyba że sie obie strony dogadają i podzielą zyskami ale tego my się już nie dowiemy
|
Do góry
|
|
|
|
#317197 - 07/04/2005 06:13
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Tak pewna jedyna tylko, ze po remisie a ja w Profie nie podparlem!
Ja rowniez I to ze wygrali po dobrywce mnie nie iteresuje, bo powinni to wybrac, niecale 5 minut do konca bylo 88-77 i nagle sie 88-88 zrobilo, ech
|
Do góry
|
|
|
|
#317200 - 07/04/2005 07:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Podtrzymuje swoje zdanie,ze pejsiaki i ruscy skończa to w 2 spotkaniach. Kasa rzeczywiscie jest w "czwórce" i chyba nie warto ryzykować i bawić się w 3 mecz. Weźmy pod uwage rowniez to,że w ewentualnym 3 meczu trafi sie kontuzja i w FF druzyna bedzie osłabiona.
Wczoraj zagrałem dubla:CSKA+MAccabi oraz "2z3"(handi na wymienonych plus 1 na Tau).
|
Do góry
|
|
|
|
#317201 - 07/04/2005 07:45
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
A jak uwazacie która z drużyn jest pewniejsza za grubszą kasę...CSKA czy MACCABI??
|
Do góry
|
|
|
|
#317202 - 07/04/2005 07:55
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
Quote:
A jak uwazacie która z drużyn jest pewniejsza za grubszą kasę...CSKA czy MACCABI??
damtom, ja zagrałem obydwie. Co do potencjału i umiejętności to chyba lepsze jest CSKA, ale zarówno jedni jak i drudzy są lepsi od swoich przeciwników.
amwish - waham się nad dołożeniem TAU - kursik mizerny, ale po ostatnim pogromie można się było tego spodziewać, zwłaszcza, że jako jedyni z dzisiejszych faworytów grają u siebie. Co myślisz ??
No i jutro jestem raczej przekonany do Efesu, pomimo wczorajszej przegranej (po dogrywce) - tylko po kursie 1.3 chyba nie warto tego brać. Z niecierpliwością czekam na Wasze uwagi i komentarze.
|
Do góry
|
|
|
|
#317203 - 07/04/2005 08:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Mitul,ja dołozyłem Tau ro rozpisu,natomiast do tego "pewniejszego" kombosa nie ,z prostej przyczyny - nie chcę podwyższać ryzyka,robiac treble. Natomiast uwazam,że stopien pewności(hehe ten sport) jest identyczny co do CSKA,Maccabi i Tau. Wszystkie powinny wygrać,jednej może sie noga powinąc,ale zeby dwóm to nie sadzę:)
|
Do góry
|
|
|
|
#317205 - 07/04/2005 11:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/12/2003
|
Quote:
Ja rowniez I to ze wygrali po dobrywce mnie nie iteresuje, bo powinni to wybrac, niecale 5 minut do konca bylo 88-77 i nagle sie 88-88 zrobilo, ech
Przy wyniku 88-85 dla Pana Efes mial dwa rzuty osobiste. Pierwszy trafil bodajze Salomon, drugi celowo przestrzelil by probowac zebrac na desce Grekow i to Turkom sie udalo - stad ta dogrywka. Wczesniej Salomon trafil dwa razy za 3 pkt
|
Do góry
|
|
|
|
#317208 - 07/04/2005 11:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/12/2003
|
Quote:
Witam - nie sądze że tak będzie. Za duże rysyko - a niech Scavo chwyci dzień konia jak w Barsie. Raczej trzeba zapewnić sobie awans do Fianłu szybko i beztresowo - tam jest kasa na parkiecie /reklamy i transmisje tv/. Jeżeli w Treviso nie zagra Marconato i Blutenthal to Tau wygrywa bez problemu.
Nawet jak zagra center Benettonu to nie ma szans ze Scola (ostatnio 34 punkty we Wloszech) w grze 1 na 1. Tau preferuje szybkie przechodzenie z obrony do ataku, gracze tacy jak Calderon, Macijauskas, Prigioni uwielbiaja taki styl gry.
Dla mnie Tau dzis spokojnie zapewnia sobie miejsce w FF, widzialem reakcje trenera Messiny w Treviso, zupelnie zrezygnowany, podejrzewam wiekszy kryzys w zespole...
|
Do góry
|
|
|
|
#317209 - 07/04/2005 12:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
ja zagrałem Żydziaków i Ceramikę,Maccabi ostatnio leje wszystkich,to jest potęga i myśle,że Scavolina nie ma szans z nimi , i tak jest to wielki hit,ze są w 8 i tym optymistycznym akcentem zakończa tegoroczna euroligę w dniu dzisiejszym. Co do Tau,to napewno drugi taki mecz im nie wyjdzie,ale własna hala,wysoka forma i przewaga psychologiczna powinny dac im wygrana. Cos mi capi CSKA,może jestem przewrazliwiony,ale jakos mnie nie zachwycają,wiec sobie ich odpuszczę,trzy pewniaki zapewne nie wejda,ja sobie odpusciłem ten mecz,dla mnie najbardziej ryzykowny.
|
Do góry
|
|
|
|
#317210 - 07/04/2005 12:21
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
Quote:
ja zagrałem Żydziaków i Ceramikę,Maccabi ostatnio leje wszystkich,to jest potęga i myśle,że Scavolina nie ma szans z nimi , i tak jest to wielki hit,ze są w 8 i tym optymistycznym akcentem zakończa tegoroczna euroligę w dniu dzisiejszym. Co do Tau,to napewno drugi taki mecz im nie wyjdzie,ale własna hala,wysoka forma i przewaga psychologiczna powinny dac im wygrana. Cos mi capi CSKA,może jestem przewrazliwiony,ale jakos mnie nie zachwycają,wiec sobie ich odpuszczę,trzy pewniaki zapewne nie wejda,ja sobie odpusciłem ten mecz,dla mnie najbardziej ryzykowny.
o widzisz Boca wrescie moge coś napisać.... dzieki Tobie...;) ostatnio tzn w ostatniej serii top 16 miales racje(Ulker i CSKA) ale dzis to Cska jest moim zdaniem typem dnia... Macabi...moze rozniesc Scavo jak i przegrac przy znakomitej skutecznosci gospodarzy...w tym wypadku widze albo win Scavo albo handi na Tel Aviv ... a Beneton chyba już sie nie podniesie;) ale to jest koszykówka...tu wszystko jest mozliwe... CSKA po tym co zobaczyle w meczu Ulkeru ze Sieną...sam Erdogan nie da rady...a Stombergas z basketem powinien dać sobie spokój pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#317213 - 07/04/2005 15:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Quote:
Podtrzymuje swoje zdanie,ze pejsiaki i ruscy skończa to w 2 spotkaniach. Kasa rzeczywiscie jest w "czwórce" i chyba nie warto ryzykować i bawić się w 3 mecz. Weźmy pod uwage rowniez to,że w ewentualnym 3 meczu trafi sie kontuzja i w FF druzyna bedzie osłabiona.
Wczoraj zagrałem dubla:CSKA+MAccabi oraz "2z3"(handi na wymienonych plus 1 na Tau).
Hm.... zagrałem dubla Maccabi+CSKA i 2z3 handi na powyższe 2 +Tau... Kiedy było tak żebysmy się zgadzali ;-))) Jak polegniemy to obaj tym razem ;-)
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
|
|