#3309188 - 02/08/2009 22:16
Re: Kibice
[Re: MazurXP]
|
veteran
Meldunek: 20/01/2007
|
odnoszę wrażenie że mało kto z wypowiadających się tu ma jakiekolwiek pojecie o świecie kibicowskim, myślicie że kibice to hołota bez perpektyw, o niskim wykształceniu, i słabej sytuacji materialnej(ogólnie z nizin społecznych co jest oczywiście nieprawdą), a wiadomo że dzisiaj wielu z tych "huliganów" na których tak narzekacie ma wyższe wykształcenie, normalne rodziny i wielu z takich kibiców którzy jeżdzą na wyjazdy są włąścicielami różnym przedsiębiorstw(znam kilku takich) którzy dodatkowo sposorują domy dziecka, i działają charytatywnie. A gdy przychodzi dzień meczu, jaą na wyjazd, i jak taki nikt jak Cfany policjant który musi się wyżyć bo przez cały tydzień musiał na komendzie czyścić kible za kare, sam zaczepia prowokuje, to nie dziwie się sytyuacjom takim jak w Danni. Serdecznie Polecam posłuchać. CAŁA PRAWDA O KIBICACH http://www.youtube.com/watch?v=ltzdu2gO7Js
|
Do góry
|
|
|
|
#3309264 - 02/08/2009 22:45
[Re: kowalwls]
|
veteran
|
Człowieku wydaje mi się większy niż ty
Tym postem potwierdziłeś swoją wiedzę mógłbyś rozwinąć?, bo jak narazie to widzę że chyba nie wiesz co napisać i tak piszesz w pół zdania, nie wiadomo z czym to jesć...
|
Do góry
|
|
|
|
#3310259 - 03/08/2009 04:58
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
To była bandycka hołota, nad którą miasto się aż za bardzo troszczyło (proponowano im nowe lokalizacje, itd.). Chciano im pomóc (mimo iż to nie jest zadanie władz miasta, by szukać lokali handlowych dla ludzi... od tego są agencje nieruchomości, itd.), ta hołota zaś zachowała się jak bydło, rzucając kostką brukową w innych ludzi, normalnie żenada. Miasto postąpiło zbyt łagodnie, chciało dobrze... choć od początku było wiadomo jak to się skończy. Prezydentowa miała dobre serce, ja bym od razu egzekwował prawo znacznie zdecydowaniej niż ona... Ciułacze? Hołota? pomyśl zanim coś napiszesz. By ty treż się zaliczasz do zwykłych nic nie znaczących, ciułaczy, zapewniam cię ze 1 dobre stoisko z towarem nie ma mniejszej wartości, niz to forum.... Jeju, chyba sprzedam swoje forum aby móć handlować jakimiś tanimi jeansami z Chin. A jak za moje bezprawne zajmowanie czyjegoś miejsca ktoś będzie mnie chciał stamtąd wyrzucić, to zacznę po protu kamieniami rzucać w tych, którzy stoją po stronie prawa. Może to "zniekształci" przepisy prawne na moją korzyść i władza się na tyle wystraszy, że będę nadał mógł zajmować cudze miejsce i nadal tam prowadzić swój kiermasz. Oczywiście jednocześnie okradając swój kraj i nielegalnie pobierając zasiłek dla bezrobotnych...
|
Do góry
|
|
|
|
#3310294 - 03/08/2009 05:20
[Re: Conrad]
|
veteran
|
To była bandycka hołota, nad którą miasto się aż za bardzo troszczyło (proponowano im nowe lokalizacje, itd.). Chciano im pomóc (mimo iż to nie jest zadanie władz miasta, by szukać lokali handlowych dla ludzi... od tego są agencje nieruchomości, itd.), ta hołota zaś zachowała się jak bydło, rzucając kostką brukową w innych ludzi, normalnie żenada. Miasto postąpiło zbyt łagodnie, chciało dobrze... choć od początku było wiadomo jak to się skończy. Prezydentowa miała dobre serce, ja bym od razu egzekwował prawo znacznie zdecydowaniej niż ona... Ciułacze? Hołota? pomyśl zanim coś napiszesz. By ty treż się zaliczasz do zwykłych nic nie znaczących, ciułaczy, zapewniam cię ze 1 dobre stoisko z towarem nie ma mniejszej wartości, niz to forum.... Jeju, chyba sprzedam swoje forum aby móć handlować jakimiś tanimi jeansami z Chin. A jak za moje bezprawne zajmowanie czyjegoś miejsca ktoś będzie mnie chciał stamtąd wyrzucić, to zacznę po protu kamieniami rzucać w tych, którzy stoją po stronie prawa. Może to "zniekształci" przepisy prawne na moją korzyść i władza się na tyle wystraszy, że będę nadał mógł zajmować cudze miejsce i nadal tam prowadzić swój kiermasz. Oczywiście jednocześnie okradając swój kraj i nielegalnie pobierając zasiłek dla bezrobotnych... Co do tanich jeansów z Chin, robi się to co jest opłacalne, a handlowanie tanimi jeansami jest bardziej opłacalne niż drogimi, tak z reguły jest. Handluje się tym na co jest podaż a w Polsce duża większa podaż jest na tańsze rzeczy. Co do kupców z KDT rzeczywiście ich zachowanie nie było mądre. Ale nazywac ich hołotą to trochę przesada.
|
Do góry
|
|
|
|
#3310386 - 03/08/2009 05:54
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Słuchaj, to byli ludzie, którzy kostką brukową nawaleni w trzy dupy rzucali w innych ludzi. Gorszej hołoty ciężko znaleźć. Po drugie są to kompletni imbecyle, bo myśleli że rozrabiając jak zwykli przestępcy coś osiągną. Bo skoro poprzedniego prezydencika udało się zastraszyć i zmusić do ssania pałki to i tym razem podobne metody odniosą skutek. Nic bardziej mylnego. Zamiast dziękować miastu za pomoc w znalezieniu i przeniesieniu ich do nowej lokalizacji... to ci woleli iść w zaparte i na chama okupować miejsce... do którego nie mieli ŻADNYCH, JAKICHKOLWIEK nawet najmniejszych praw. Bo tak im się podobało Trudno, skoro zamiast myślenia wybrali debilizm to inaczej to się nie mogło skończyć, minęły już czasy tchórzy u władzy, którzy na pierwszy znak jakiegokolwiek protestu w gacie robią i rozkładają nogi jak ten uległy Kartofel...
|
Do góry
|
|
|
|
#3346571 - 20/08/2009 03:42
[Re: Conrad]
|
veteran
Meldunek: 29/03/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3350898 - 21/08/2009 15:49
[Re: buldog]
|
Sparta Wrocław
Meldunek: 01/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3352351 - 22/08/2009 05:48
[Re: buldog]
|
old hand
Meldunek: 03/05/2006
|
jeżeli śmieszą cię podobne akcje - jesteś skończonym debilem
|
Do góry
|
|
|
|
#3354386 - 23/08/2009 16:33
[Re: lamps]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
Policja powinna lać pałami po mordach i kulki gumowe jedna po drugiej a nie takie czajenie sie Najlepiej to byłoby zostawić ich samemu sobie by sie powybijali, szkoda ze prawo na to nie pozwala
|
Do góry
|
|
|
|
#3354398 - 23/08/2009 17:04
[Re: muminek bez ogonka]
|
Luc Nilis
Meldunek: 18/10/2007
|
Policja powinna lać pałami po mordach i kulki gumowe jedna po drugiej a nie takie czajenie sie Najlepiej to byłoby zostawić ich samemu sobie by sie powybijali, szkoda ze prawo na to nie pozwala szkoda słów, powinni odrazu strzelac do tego bydła. jakis skunks kopie policje to powinni takiego troglodyte zastrzelic, nikt by po tych Ś.M.I.E.C.I.A.C.H. nie zapłakał !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3356256 - 24/08/2009 04:59
[Re: cobra]
|
addict
Meldunek: 17/03/2009
|
Policja powinna lać pałami po mordach i kulki gumowe jedna po drugiej a nie takie czajenie sie Najlepiej to byłoby zostawić ich samemu sobie by sie powybijali, szkoda ze prawo na to nie pozwala szkoda słów, powinni odrazu strzelac do tego bydła. jakis skunks kopie policje to powinni takiego troglodyte zastrzelic, nikt by po tych Ś.M.I.E.C.I.A.C.H. nie zapłakał !!! Widzę, iż koledzy niekumaci skoro sądzą, że to policja. Czegoś nie wiesz, nie komentuj, bo macie o tym pojęcie jak ja o balecie!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|