Strona 19 z 25 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 24 25 >
Opcje tematu
#3253315 - 05/07/2009 11:42 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: haku]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
Venon ja art idziemy obudzić siwegó bo cięcł wstaje. Dzis chyba przesądziłgsmy wlasnie przestaliśmy pić pozdro vindom Ty stara lato

Do góry
Bonus: Unibet
#3253316 - 05/07/2009 13:24 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: haku]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
Originally Posted By: haku
Venon ja art idziemy obudzić siwegó bo cięcł wstaje. Dzis chyba przesądziłgsmy wlasnie przestaliśmy pić pozdro vindom Ty stara lato

Język zroumiały tylko dla pijanych laugh

Powiedz Lupusowi że Boston ma 2L

Do góry
#3253536 - 05/07/2009 18:54 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Maldini$$]
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
opowiemy jedno zdarzenie - czas akcji wczorajsza noc circa about 01.00 . Artek po długich namowach zdecydował sie odpalić grilla . Przez dobre 15 minut ......szukał grilla ( wersja na kółkach ).Obserwował to z dużym zainteresowaniem "lekko podchmielony" Siwy . W pewnym momencie nie wytrzymał i zwrócił się mocnym głosem do Artka :
- Na Ch..j ci ten grill ! Rozpalaj !!!

Do góry
#3253745 - 05/07/2009 20:29 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Piostar]
muchinio Offline
Felietonista

Meldunek: 09/01/2006
Originally Posted By: Piostar
Od ondy.

Reportage

Przyjechalismy wczoraj o godzinie 13.15. Jakieś dziwne postacie popierniczały z rakietami od tenisa. (Skorpion - Piostar 0-6 1-6) (Haku - Artek 6-1 2-5 30-15*)

Przechodze do charakterystyki uczestników:

BB Skorpionus - wygląda zupełnie inaczej niż pisze. Człowiek przyjechał i karpia jebnał. Potworny szacunek - nawet uprawiał plywactwo. piwo piwo

Dewojus - bardzo pozytywne rozczarowanie (oksymoron) szło rewelacyjnie zjebał trochę pływactwo, przyłapany na kradziezy skarpet hakułowych. Niestety wieczorem rozmawiał ze ścianą.

Hakus - typowy żylasty góral - na pewno nigdy nikogo z normalnych ludzi w ch... nie zrobił.

Venon vel Venonik - błyskło się - dowiózł wszystko w potwornych niskich cenach i pastę do zębow też pożyczył.

ArtusPotitus - cholera młoda i leniwa franca, reputacja grillowa mocno nadszarpnięta, opierdalał się (powiedział że dzisiaj zrekuperuje)

cobra - ledwo co dojechał - rączki na bioderkach, zobaczymy jak działa przełyk, zalał Piostara browarem.

maxxey - no karpia jebnąłem (jego wiedza jest porażająca - na szczęście człowiek wyrozumiały i nie zniszczył mnie w quizie do zera.

Piostar - (wycięte przez moderatora) piszę cały czas ustami Ondy, laluchna męska zadziwiajaco pozytywna piwo dla tenisa kobiecego i nie tylko...

mgr - już samo to że dojechał pociągiem z Krakowa i tam mieszka (obok mojej rodziny) wystawia mu pozytywne świadectwo. Co prawda o parę dupereli podczas wczorajszego wieczoru można by sie doczepić, ale ocena pozytywna 8/10 peffka (zobaczymy na ile wycenimy tą peffkę na ten wieczor)

lupus - przyjechał ostatni wczoraj prawie pierwszy skończył - żartowałem, laluchna nadpozytywna.

Conrad - no niby dyrekcja, ale normalny piwo i wino łoi, i zero narzekań.

Siwy - powiem krotko: hrhrhrhr BOMBA - i plywactwo też na plus.

Z resztą mialem zerowy prawie zerowy kontakt (organoleptyczny i psychiczny) ale może laluchny się bardziej zintegrują to napiszę.

Pisał Piostar dyktował Onda-laluchna.
He,he, takie szlemy to do 3 wygranych setów powinniście grać, a w stołowego graliście też?

Do góry
#3254306 - 06/07/2009 00:04 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: muchinio]
Skorpion BB Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2005
Wróciłem smile zlocik pierwsza klasa. Pewnie pod wieczór pojawi się więcej opini i może ktos nawet jakieś zdjecia zapoda.
P.S. HAKU-SRAKU wink

Do góry
#3254754 - 06/07/2009 01:59 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Skorpion BB]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
ja tez juz w domku, kurde Mitul własnie 11-10 w 5 secie Federer, co ty na to ?
zlocik bardzo ok tak jak i poznani ludzie, fajna i wesola ekipa.
do zobaczenia za rok wink

Do góry
#3254761 - 06/07/2009 02:00 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Skorpion BB]
lupus Offline
antimadrista

W stolowego nie, bo to pedalstwo grin

Ze sportow były tenis ziemny (tu niestety wtopiłem, ale pare meczboli obroniłem, wine zwalam na rakiete mitula, pilka ladowala mi w siatce, albo w ogrodzeniu), siatkowka i pływactwo (o szczegóły do dewoja).
I oczywiście grill smile

Swój droga Siwy zobacz jak tam Twoja dlon, bo w nocy z tym grillem dales czadu grin
Nie wiem tez, czym tak wypchales plecak, bo zapomniałeś ciuchow, zabralem, oddam za rok cool

Onda wrzuciłem Ci do samochodu pare fantow (wodka, sok, i piwko), wiec mitul się tam z tylu chyba nie nudzi grin

Podsumowujac, zlocik pierwsza klasa, zero strat w ludziach, tylko jedna kontuzja, to doskonały wynik.
Doskonale towarzystwo, świetna atmosfera i niezapomniane wrazenia tongue
Gratuluje świetnej organizacji piwo

Cobra, Conrad, Czubek, Dewoj, Haku, Joke, Mankiet, Maxxey, Mitul, Mgr, Onda, Piostar, Patito, Quincy, Siwy, Skorpion, Venon duze piwo dla was piwo

Pozdrawiam i do zobaczenia, ide spac

Do góry
#3254829 - 06/07/2009 02:13 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: lupus]
lupus Offline
antimadrista

PS Zrobilem ze sto kilkadziesiat zdjec, bedzie co przegladac jutro wink

Dzisiejsza siatkóweczka smile

Do góry
#3254967 - 06/07/2009 02:33 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: lupus]
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
jakie sa Nicki tych zawodniczek ? laugh laugh
we wczorajszej rozmowie z siwym malo dalo sie zrozumiec ... czyli zabawa byla przednia piwo

Do góry
#3255149 - 06/07/2009 03:25 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: kewin]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
Wróciłem:-D. Nie dość że po fenomenalnym spotkaniu z naprawde świetnymi osobami, to na dodatek to jednym z najlepszych meczow tenisowych jakie oglądałem. Idę spać dzięki tak na szybko wszystkim którym się chciało ruszyć dupki, każdemu z osobna jeszcze się podziekuje. Błyskło się:-D. Idę spać odmeldowuje się. P.s. Słynna sabina lisicki stwierdziła że loguje sie na nasze forum. B-) . Co Wy na to? Zdjęć też mam masę i będzie co wspominać. Tyle na szybko idę spać . Pedalstwo było potworne ;-). Do jutra!

Do góry
#3255161 - 06/07/2009 03:31 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: haku]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
wróciłem grin

Do góry
#3255179 - 06/07/2009 03:39 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: quincy]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
Originally Posted By: quincy
Może nas będzie oprowadzał ten śmieszny kolo z reklamy co tam po ślunsku zaciągał. Pamiętacie typa? Nunckiewicz siadyj buahahaha

Artur kruca ja Cie nie widza wink

apropo Nunckiewicz to mnie oprowadzał , ale w Tyskich ;)n pzdr Quincy, miło było poznac a pokerek z "parkom" w roli głównej i kupa smiechu to było niezapomniane wink

Do góry
#3255211 - 06/07/2009 03:59 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: lupus]
muchinio Offline
Felietonista

Meldunek: 09/01/2006
Originally Posted By: lupus
W stolowego nie, bo to pedalstwo grin

Ze sportow były tenis ziemny (tu niestety wtopiłem, ale pare meczboli obroniłem, wine zwalam na rakiete mitula, pilka ladowala mi w siatce, albo w ogrodzeniu), siatkowka i pływactwo (o szczegóły do dewoja).
I oczywiście grill smile

Swój droga Siwy zobacz jak tam Twoja dlon, bo w nocy z tym grillem dales czadu grin
Nie wiem tez, czym tak wypchales plecak, bo zapomniałeś ciuchow, zabralem, oddam za rok cool

Onda wrzuciłem Ci do samochodu pare fantow (wodka, sok, i piwko), wiec mitul się tam z tylu chyba nie nudzi grin

Podsumowujac, zlocik pierwsza klasa, zero strat w ludziach, tylko jedna kontuzja, to doskonały wynik.
Doskonale towarzystwo, świetna atmosfera i niezapomniane wrazenia tongue
Gratuluje świetnej organizacji piwo

Cobra, Conrad, Czubek, Dewoj, Haku, Joke, Mankiet, Maxxey, Mitul, Mgr, Onda, Piostar, Patito, Quincy, Siwy, Skorpion, Venon duze piwo dla was piwo

Pozdrawiam i do zobaczenia, ide spac
Co Ty lupus gadasz, stołowy piękny sport,podobno jeden z najbardziej technicznych na świecie, tez dopóki nie zacząłem troszke poważniej grać to myślałem że jest dla mietkich,hehe. No, ale nieważne, dobrze ze się zlocik udał. Pozdrawiam

Do góry
#3255219 - 06/07/2009 04:01 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: cobra]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

No to już mogę coś więcej napisać, trzeba było "zatankować" grin

Potworny szacunek dla wszystkich uczestników zlotu smile Najbardziej mnie zawiódł dewoj bo się bardzo mało odzywał, później okazało się, że był smutny bo liczył na koks i dziwki laugh

Ogromne podziękowania dla haka za organizację. Wszystko było świetnie przygotowane i nie było żadnych większych problemów.

Pozdrawiam maxxeya, który wypił tak dużo, że ja nawet połowy tego bym nie wypił, a jeszcze grał w pokera! Ale to jeszcze nic! Znał odpowiedzi na wszystkie pytania Ondy z ostatnich 30 olimpiad mimo, że ledwo już mówił grin

Pozdrawiam Venona, który też miał potworny wkład w organizację. Potem odgrażał się, że na następnym zlocie będzie się opierdalał a inni będą robić laugh

Pozdrawiam Onde i to pozdrawiam szczególnie. Potworna wiedza, potworna kultura i super człowiek. Mam nadzieję, że jeszcze nieraz się spotkamy.

Pozdrawiam lupusa, bardzo równy gość piwo powiem szczerze, że nie tego się spodziewałem wink

Pozdrawiam mgra, kompletnie inny człowiek niż na quasi kiedy gada się z nim twarzą w twarz grin

Pozdrawiam Skorpiona, powiem Ci, że masz podobne poczucie humoru do mnie wink

Pozdrawiam czubka i Marzenke, dzięki za pomoc w postaci samochodu i kierowcy piwo

Pozdrawiam też oczywiście Conrada, siwego i Piostara, ale kolegów znam już dłużej to się nie rozpisuje wink

Pozdrawiam mankieta i Mitula, dzięki za tenisa i pokera piwo

Pozdrawiam też wszystkie inne pedalskie laluchny o których zapomniałem.

P.S. Jak jechaliśmy z Piostarem to wpadliśmy w taką burzę, że z 10 razy się "błyskło"

Do góry
#3255223 - 06/07/2009 04:02 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: ArtekPotito]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Oczywiście quincy i joke, też dzięki za pokerowe noce piwo

Do góry
#3255257 - 06/07/2009 04:17 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: lupus]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: lupus
PS Zrobilem ze sto kilkadziesiat zdjec, bedzie co przegladac jutro wink

Dzisiejsza siatkóweczka smile

a ja jeszcze na tej siatkóweczke zarobiłem smile

nie ma to jak szybkie bety na seta z Piostarem, Mankietem i Czubkiem smile

wie ktoś może które wygraly? Pomarańczowe, czy czerwone bo jestem ciekawy... :))

a tak poza tym to tez juz dojechałem do domu,
Ferdek mnie wku.wił bo całą drogę z tyłu w ondy aucie śledziłem TB i przed samym wejsciem do domu musiał skończyć :/
n a szczęście wynik w zgodzie z oczekiwaniami :))

a zlot - SUPER, najmniej trzodziarski ze wszystkich dotychczasowych, nikt nie odwalał maniany, pelna zgoda i empatia, hehe ;P

no i ludzie - zarówno nowo poznani, jak i stara ekipa z poprzednich lat spisali sie na medal.

Naprawde należą się WIELKIE brawa i podziekowania dla haka za organizacje i poczuwanie sie do bycia organizatorem

SZÓSTKA Z PLUSEM HAKU piwo

pozdro i czekamy na zdjęcia smile

Do góry
#3255329 - 06/07/2009 04:50 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Mitul]
onda Offline
Carpal Tunnel

wróciłem pół godzinki temu - wszystko OK .

Do góry
#3255380 - 06/07/2009 05:21 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: onda]
onda Offline
Carpal Tunnel

Lupusik :

zdziwiłem się mocno jak zobaczyłem te fanty . Mitul nic z tego nie szarpnął - Federera śledził namiętnie - gadał ze sobą - opieprzał biednego Szwajcara - tak przez 2 sety - potem się uspokoił ale nie widziałem we wstecznym lusterko , żeby z flaszki pociągał ....
Dewoj dostał piwo pod domem . Sok chyba zaniosę dzieckom - ale to jutro - dzisiaj już dupska z domu nie ruszam .

Do góry
#3255384 - 06/07/2009 05:22 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: onda]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
W końcu dotarłem, umordowany idę spać. Pozdrawiam.

Do góry
#3255469 - 06/07/2009 06:06 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Piostar]
Venon Offline
addict

Meldunek: 21/08/2007
@Mitul:
jak wyjezdzalismy to w finale takie dwie grube i brzydkie wygrywaly ze slicznymi dziewczynami

a te pary ktore akurat ja z wami ogladalem graly o 3 miejsce [te ktore sa na zdjeciach]

zlot sie udal, wszystko zajebiscie, napisalbym wiecej ale moi poprzednicy opisali to super

artek pamietaj, pierdol grilla! ROZPALAJ!

Do góry
Strona 19 z 25 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 24 25 >

Moderator:  Biszop, rafal08