#3253316 - 05/07/2009 13:24
Re: V zlot mecz.pl Żywiec
[Re: haku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/09/2006
|
Venon ja art idziemy obudzić siwegó bo cięcł wstaje. Dzis chyba przesądziłgsmy wlasnie przestaliśmy pić pozdro vindom Ty stara lato Język zroumiały tylko dla pijanych Powiedz Lupusowi że Boston ma 2L
|
Do góry
|
|
|
|
#3253745 - 05/07/2009 20:29
[Re: Piostar]
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Od ondy. Reportage Przyjechalismy wczoraj o godzinie 13.15. Jakieś dziwne postacie popierniczały z rakietami od tenisa. (Skorpion - Piostar 0-6 1-6) (Haku - Artek 6-1 2-5 30-15*) Przechodze do charakterystyki uczestników: BB Skorpionus - wygląda zupełnie inaczej niż pisze. Człowiek przyjechał i karpia jebnał. Potworny szacunek - nawet uprawiał plywactwo. Dewojus - bardzo pozytywne rozczarowanie (oksymoron) szło rewelacyjnie zjebał trochę pływactwo, przyłapany na kradziezy skarpet hakułowych. Niestety wieczorem rozmawiał ze ścianą. Hakus - typowy żylasty góral - na pewno nigdy nikogo z normalnych ludzi w ch... nie zrobił. Venon vel Venonik - błyskło się - dowiózł wszystko w potwornych niskich cenach i pastę do zębow też pożyczył. ArtusPotitus - cholera młoda i leniwa franca, reputacja grillowa mocno nadszarpnięta, opierdalał się (powiedział że dzisiaj zrekuperuje) cobra - ledwo co dojechał - rączki na bioderkach, zobaczymy jak działa przełyk, zalał Piostara browarem. maxxey - no karpia jebnąłem (jego wiedza jest porażająca - na szczęście człowiek wyrozumiały i nie zniszczył mnie w quizie do zera. Piostar - (wycięte przez moderatora) piszę cały czas ustami Ondy, laluchna męska zadziwiajaco pozytywna dla tenisa kobiecego i nie tylko... mgr - już samo to że dojechał pociągiem z Krakowa i tam mieszka (obok mojej rodziny) wystawia mu pozytywne świadectwo. Co prawda o parę dupereli podczas wczorajszego wieczoru można by sie doczepić, ale ocena pozytywna 8/10 peffka (zobaczymy na ile wycenimy tą peffkę na ten wieczor) lupus - przyjechał ostatni wczoraj prawie pierwszy skończył - żartowałem, laluchna nadpozytywna. Conrad - no niby dyrekcja, ale normalny piwo i wino łoi, i zero narzekań. Siwy - powiem krotko: hrhrhrhr BOMBA - i plywactwo też na plus. Z resztą mialem zerowy prawie zerowy kontakt (organoleptyczny i psychiczny) ale może laluchny się bardziej zintegrują to napiszę. Pisał Piostar dyktował Onda-laluchna. He,he, takie szlemy to do 3 wygranych setów powinniście grać, a w stołowego graliście też?
|
Do góry
|
|
|
|
#3254306 - 06/07/2009 00:04
[Re: muchinio]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Wróciłem zlocik pierwsza klasa. Pewnie pod wieczór pojawi się więcej opini i może ktos nawet jakieś zdjecia zapoda. P.S. HAKU-SRAKU
|
Do góry
|
|
|
|
#3254754 - 06/07/2009 01:59
[Re: Skorpion BB]
|
Luc Nilis
Meldunek: 18/10/2007
|
ja tez juz w domku, kurde Mitul własnie 11-10 w 5 secie Federer, co ty na to ? zlocik bardzo ok tak jak i poznani ludzie, fajna i wesola ekipa. do zobaczenia za rok
|
Do góry
|
|
|
|
#3254761 - 06/07/2009 02:00
[Re: Skorpion BB]
|
antimadrista
|
W stolowego nie, bo to pedalstwo Ze sportow były tenis ziemny (tu niestety wtopiłem, ale pare meczboli obroniłem, wine zwalam na rakiete mitula, pilka ladowala mi w siatce, albo w ogrodzeniu), siatkowka i pływactwo (o szczegóły do dewoja). I oczywiście grill Swój droga Siwy zobacz jak tam Twoja dlon, bo w nocy z tym grillem dales czadu Nie wiem tez, czym tak wypchales plecak, bo zapomniałeś ciuchow, zabralem, oddam za rok Onda wrzuciłem Ci do samochodu pare fantow (wodka, sok, i piwko), wiec mitul się tam z tylu chyba nie nudzi Podsumowujac, zlocik pierwsza klasa, zero strat w ludziach, tylko jedna kontuzja, to doskonały wynik. Doskonale towarzystwo, świetna atmosfera i niezapomniane wrazenia Gratuluje świetnej organizacji Cobra, Conrad, Czubek, Dewoj, Haku, Joke, Mankiet, Maxxey, Mitul, Mgr, Onda, Piostar, Patito, Quincy, Siwy, Skorpion, Venon duze piwo dla was Pozdrawiam i do zobaczenia, ide spac
|
Do góry
|
|
|
|
#3254829 - 06/07/2009 02:13
[Re: lupus]
|
antimadrista
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3255211 - 06/07/2009 03:59
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
W stolowego nie, bo to pedalstwo Ze sportow były tenis ziemny (tu niestety wtopiłem, ale pare meczboli obroniłem, wine zwalam na rakiete mitula, pilka ladowala mi w siatce, albo w ogrodzeniu), siatkowka i pływactwo (o szczegóły do dewoja). I oczywiście grill Swój droga Siwy zobacz jak tam Twoja dlon, bo w nocy z tym grillem dales czadu Nie wiem tez, czym tak wypchales plecak, bo zapomniałeś ciuchow, zabralem, oddam za rok Onda wrzuciłem Ci do samochodu pare fantow (wodka, sok, i piwko), wiec mitul się tam z tylu chyba nie nudzi Podsumowujac, zlocik pierwsza klasa, zero strat w ludziach, tylko jedna kontuzja, to doskonały wynik. Doskonale towarzystwo, świetna atmosfera i niezapomniane wrazenia Gratuluje świetnej organizacji Cobra, Conrad, Czubek, Dewoj, Haku, Joke, Mankiet, Maxxey, Mitul, Mgr, Onda, Piostar, Patito, Quincy, Siwy, Skorpion, Venon duze piwo dla was Pozdrawiam i do zobaczenia, ide spac Co Ty lupus gadasz, stołowy piękny sport,podobno jeden z najbardziej technicznych na świecie, tez dopóki nie zacząłem troszke poważniej grać to myślałem że jest dla mietkich,hehe. No, ale nieważne, dobrze ze się zlocik udał. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3255219 - 06/07/2009 04:01
[Re: cobra]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
No to już mogę coś więcej napisać, trzeba było "zatankować" Potworny szacunek dla wszystkich uczestników zlotu Najbardziej mnie zawiódł dewoj bo się bardzo mało odzywał, później okazało się, że był smutny bo liczył na koks i dziwki Ogromne podziękowania dla haka za organizację. Wszystko było świetnie przygotowane i nie było żadnych większych problemów. Pozdrawiam maxxeya, który wypił tak dużo, że ja nawet połowy tego bym nie wypił, a jeszcze grał w pokera! Ale to jeszcze nic! Znał odpowiedzi na wszystkie pytania Ondy z ostatnich 30 olimpiad mimo, że ledwo już mówił Pozdrawiam Venona, który też miał potworny wkład w organizację. Potem odgrażał się, że na następnym zlocie będzie się opierdalał a inni będą robić Pozdrawiam Onde i to pozdrawiam szczególnie. Potworna wiedza, potworna kultura i super człowiek. Mam nadzieję, że jeszcze nieraz się spotkamy. Pozdrawiam lupusa, bardzo równy gość powiem szczerze, że nie tego się spodziewałem Pozdrawiam mgra, kompletnie inny człowiek niż na quasi kiedy gada się z nim twarzą w twarz Pozdrawiam Skorpiona, powiem Ci, że masz podobne poczucie humoru do mnie Pozdrawiam czubka i Marzenke, dzięki za pomoc w postaci samochodu i kierowcy Pozdrawiam też oczywiście Conrada, siwego i Piostara, ale kolegów znam już dłużej to się nie rozpisuje Pozdrawiam mankieta i Mitula, dzięki za tenisa i pokera Pozdrawiam też wszystkie inne pedalskie laluchny o których zapomniałem. P.S. Jak jechaliśmy z Piostarem to wpadliśmy w taką burzę, że z 10 razy się "błyskło"
|
Do góry
|
|
|
|
#3255257 - 06/07/2009 04:17
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
a ja jeszcze na tej siatkóweczke zarobiłem nie ma to jak szybkie bety na seta z Piostarem, Mankietem i Czubkiem wie ktoś może które wygraly? Pomarańczowe, czy czerwone bo jestem ciekawy... :)) a tak poza tym to tez juz dojechałem do domu, Ferdek mnie wku.wił bo całą drogę z tyłu w ondy aucie śledziłem TB i przed samym wejsciem do domu musiał skończyć :/ n a szczęście wynik w zgodzie z oczekiwaniami :)) a zlot - SUPER, najmniej trzodziarski ze wszystkich dotychczasowych, nikt nie odwalał maniany, pelna zgoda i empatia, hehe ;P no i ludzie - zarówno nowo poznani, jak i stara ekipa z poprzednich lat spisali sie na medal. Naprawde należą się WIELKIE brawa i podziekowania dla haka za organizacje i poczuwanie sie do bycia organizatorem SZÓSTKA Z PLUSEM HAKU pozdro i czekamy na zdjęcia
|
Do góry
|
|
|
|
|
|