#3253316 - 05/07/2009 13:24
Re: V zlot mecz.pl Żywiec
[Re: haku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/09/2006
|
Venon ja art idziemy obudzić siwegó bo cięcł wstaje. Dzis chyba przesądziłgsmy wlasnie przestaliśmy pić pozdro vindom Ty stara lato Język zroumiały tylko dla pijanych ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Powiedz Lupusowi że Boston ma 2L
|
Do góry
|
|
|
|
#3253745 - 05/07/2009 20:29
[Re: Piostar]
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Od ondy. Reportage Przyjechalismy wczoraj o godzinie 13.15. Jakieś dziwne postacie popierniczały z rakietami od tenisa. (Skorpion - Piostar 0-6 1-6) (Haku - Artek 6-1 2-5 30-15*) Przechodze do charakterystyki uczestników: BB Skorpionus - wygląda zupełnie inaczej niż pisze. Człowiek przyjechał i karpia jebnał. Potworny szacunek - nawet uprawiał plywactwo. ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Dewojus - bardzo pozytywne rozczarowanie (oksymoron) szło rewelacyjnie zjebał trochę pływactwo, przyłapany na kradziezy skarpet hakułowych. Niestety wieczorem rozmawiał ze ścianą. Hakus - typowy żylasty góral - na pewno nigdy nikogo z normalnych ludzi w ch... nie zrobił. Venon vel Venonik - błyskło się - dowiózł wszystko w potwornych niskich cenach i pastę do zębow też pożyczył. ArtusPotitus - cholera młoda i leniwa franca, reputacja grillowa mocno nadszarpnięta, opierdalał się (powiedział że dzisiaj zrekuperuje) cobra - ledwo co dojechał - rączki na bioderkach, zobaczymy jak działa przełyk, zalał Piostara browarem. maxxey - no karpia jebnąłem (jego wiedza jest porażająca - na szczęście człowiek wyrozumiały i nie zniszczył mnie w quizie do zera. Piostar - (wycięte przez moderatora) piszę cały czas ustami Ondy, laluchna męska zadziwiajaco pozytywna ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) dla tenisa kobiecego i nie tylko... mgr - już samo to że dojechał pociągiem z Krakowa i tam mieszka (obok mojej rodziny) wystawia mu pozytywne świadectwo. Co prawda o parę dupereli podczas wczorajszego wieczoru można by sie doczepić, ale ocena pozytywna 8/10 peffka (zobaczymy na ile wycenimy tą peffkę na ten wieczor) lupus - przyjechał ostatni wczoraj prawie pierwszy skończył - żartowałem, laluchna nadpozytywna. Conrad - no niby dyrekcja, ale normalny piwo i wino łoi, i zero narzekań. Siwy - powiem krotko: hrhrhrhr BOMBA - i plywactwo też na plus. Z resztą mialem zerowy prawie zerowy kontakt (organoleptyczny i psychiczny) ale może laluchny się bardziej zintegrują to napiszę. Pisał Piostar dyktował Onda-laluchna. He,he, takie szlemy to do 3 wygranych setów powinniście grać, a w stołowego graliście też?
|
Do góry
|
|
|
|
#3254306 - 06/07/2009 00:04
[Re: muchinio]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Wróciłem ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) zlocik pierwsza klasa. Pewnie pod wieczór pojawi się więcej opini i może ktos nawet jakieś zdjecia zapoda. P.S. HAKU-SRAKU ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3254754 - 06/07/2009 01:59
[Re: Skorpion BB]
|
Luc Nilis
Meldunek: 18/10/2007
|
ja tez juz w domku, kurde Mitul własnie 11-10 w 5 secie Federer, co ty na to ? zlocik bardzo ok tak jak i poznani ludzie, fajna i wesola ekipa. do zobaczenia za rok ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3254761 - 06/07/2009 02:00
[Re: Skorpion BB]
|
antimadrista
|
W stolowego nie, bo to pedalstwo ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Ze sportow były tenis ziemny (tu niestety wtopiłem, ale pare meczboli obroniłem, wine zwalam na rakiete mitula, pilka ladowala mi w siatce, albo w ogrodzeniu), siatkowka i pływactwo (o szczegóły do dewoja). I oczywiście grill ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Swój droga Siwy zobacz jak tam Twoja dlon, bo w nocy z tym grillem dales czadu ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Nie wiem tez, czym tak wypchales plecak, bo zapomniałeś ciuchow, zabralem, oddam za rok ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif) Onda wrzuciłem Ci do samochodu pare fantow (wodka, sok, i piwko), wiec mitul się tam z tylu chyba nie nudzi ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Podsumowujac, zlocik pierwsza klasa, zero strat w ludziach, tylko jedna kontuzja, to doskonały wynik. Doskonale towarzystwo, świetna atmosfera i niezapomniane wrazenia ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Gratuluje świetnej organizacji ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Cobra, Conrad, Czubek, Dewoj, Haku, Joke, Mankiet, Maxxey, Mitul, Mgr, Onda, Piostar, Patito, Quincy, Siwy, Skorpion, Venon duze piwo dla was ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Pozdrawiam i do zobaczenia, ide spac
|
Do góry
|
|
|
|
#3254829 - 06/07/2009 02:13
[Re: lupus]
|
antimadrista
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3255211 - 06/07/2009 03:59
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
W stolowego nie, bo to pedalstwo ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Ze sportow były tenis ziemny (tu niestety wtopiłem, ale pare meczboli obroniłem, wine zwalam na rakiete mitula, pilka ladowala mi w siatce, albo w ogrodzeniu), siatkowka i pływactwo (o szczegóły do dewoja). I oczywiście grill ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Swój droga Siwy zobacz jak tam Twoja dlon, bo w nocy z tym grillem dales czadu ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Nie wiem tez, czym tak wypchales plecak, bo zapomniałeś ciuchow, zabralem, oddam za rok ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif) Onda wrzuciłem Ci do samochodu pare fantow (wodka, sok, i piwko), wiec mitul się tam z tylu chyba nie nudzi ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Podsumowujac, zlocik pierwsza klasa, zero strat w ludziach, tylko jedna kontuzja, to doskonały wynik. Doskonale towarzystwo, świetna atmosfera i niezapomniane wrazenia ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Gratuluje świetnej organizacji ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Cobra, Conrad, Czubek, Dewoj, Haku, Joke, Mankiet, Maxxey, Mitul, Mgr, Onda, Piostar, Patito, Quincy, Siwy, Skorpion, Venon duze piwo dla was ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Pozdrawiam i do zobaczenia, ide spac Co Ty lupus gadasz, stołowy piękny sport,podobno jeden z najbardziej technicznych na świecie, tez dopóki nie zacząłem troszke poważniej grać to myślałem że jest dla mietkich,hehe. No, ale nieważne, dobrze ze się zlocik udał. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3255219 - 06/07/2009 04:01
[Re: cobra]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
No to już mogę coś więcej napisać, trzeba było "zatankować" ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Potworny szacunek dla wszystkich uczestników zlotu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Najbardziej mnie zawiódł dewoj bo się bardzo mało odzywał, później okazało się, że był smutny bo liczył na koks i dziwki ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Ogromne podziękowania dla haka za organizację. Wszystko było świetnie przygotowane i nie było żadnych większych problemów. Pozdrawiam maxxeya, który wypił tak dużo, że ja nawet połowy tego bym nie wypił, a jeszcze grał w pokera! Ale to jeszcze nic! Znał odpowiedzi na wszystkie pytania Ondy z ostatnich 30 olimpiad mimo, że ledwo już mówił ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Pozdrawiam Venona, który też miał potworny wkład w organizację. Potem odgrażał się, że na następnym zlocie będzie się opierdalał a inni będą robić Pozdrawiam Onde i to pozdrawiam szczególnie. Potworna wiedza, potworna kultura i super człowiek. Mam nadzieję, że jeszcze nieraz się spotkamy. Pozdrawiam lupusa, bardzo równy gość ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) powiem szczerze, że nie tego się spodziewałem ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Pozdrawiam mgra, kompletnie inny człowiek niż na quasi kiedy gada się z nim twarzą w twarz Pozdrawiam Skorpiona, powiem Ci, że masz podobne poczucie humoru do mnie ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Pozdrawiam czubka i Marzenke, dzięki za pomoc w postaci samochodu i kierowcy ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Pozdrawiam też oczywiście Conrada, siwego i Piostara, ale kolegów znam już dłużej to się nie rozpisuje ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Pozdrawiam mankieta i Mitula, dzięki za tenisa i pokera ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Pozdrawiam też wszystkie inne pedalskie laluchny o których zapomniałem. P.S. Jak jechaliśmy z Piostarem to wpadliśmy w taką burzę, że z 10 razy się "błyskło"
|
Do góry
|
|
|
|
#3255257 - 06/07/2009 04:17
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
a ja jeszcze na tej siatkóweczke zarobiłem ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) nie ma to jak szybkie bety na seta z Piostarem, Mankietem i Czubkiem ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) wie ktoś może które wygraly? Pomarańczowe, czy czerwone bo jestem ciekawy... :)) a tak poza tym to tez juz dojechałem do domu, Ferdek mnie wku.wił bo całą drogę z tyłu w ondy aucie śledziłem TB i przed samym wejsciem do domu musiał skończyć :/ n a szczęście wynik w zgodzie z oczekiwaniami :)) a zlot - SUPER, najmniej trzodziarski ze wszystkich dotychczasowych, nikt nie odwalał maniany, pelna zgoda i empatia, hehe ;P no i ludzie - zarówno nowo poznani, jak i stara ekipa z poprzednich lat spisali sie na medal. Naprawde należą się WIELKIE brawa i podziekowania dla haka za organizacje i poczuwanie sie do bycia organizatorem SZÓSTKA Z PLUSEM HAKU ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) pozdro i czekamy na zdjęcia ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|