Strona 25 z 25 < 1 2 ... 23 24 25
Opcje tematu
#3259584 - 08/07/2009 20:34 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: haku]
Skorpion BB Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2005
Mój paluch już prawie zdrowy.Moge ruszać wiec problemów z trzymaniem piwka w reku nie ma smile a tak wogóle od zlotu nie pije smile

Do góry
Bonus: Unibet
#3260232 - 09/07/2009 01:57 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Skorpion BB]
cobra Offline
Luc Nilis

Meldunek: 18/10/2007
Originally Posted By: Skorpion BB
Mój paluch już prawie zdrowy.Moge ruszać wiec problemów z trzymaniem piwka w reku nie ma smile a tak wogóle od zlotu nie pije smile

wink dobre piwo prawie mnie przekonałes wink

Do góry
#3260809 - 09/07/2009 14:59 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: cobra]
cobra Offline
Luc Nilis

Panowie nie umie sciagnac tych fotek, cały czas mi wywala gmail, jak ktos ma jakies foty to prosze o przesłanie na marcinzzz@op.pl , dzieki wielke.

Do góry
#3260847 - 09/07/2009 16:07 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: cobra]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
mnie też jakoś wywala z tego gmaila nie wiedzieć czemu frown

Do góry
#3260855 - 09/07/2009 16:12 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Mitul]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
mnie na początku też wywalało, wchodziłem po kilka razy, teraz już jest ok.
jak coś daj mitul na priva pocztę wyślę Ci to mam

Do góry
#3269307 - 14/07/2009 03:59 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Conrad]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Skorpion BB
Dobry wszystkim.Widze, że wszyscy już powrócili do domu w całości smile

Ja też wreszcie już "na stałe" dotarłem do swojego miejsca (ale jeszcze w kraju). smile

Z powrotem rozmawialiśmy jeszcze przez telefon z Hakiem, w Katowicach oczywiście trzeba było browara walnąć w pobliskim pubie, później Wars i trzy kolejne piwo ... a na miejscu byłem u siebie z godzinę gdy wpadła po mnie rodzina i wyciągnęli mnie 30km dalej bo kuzynka z daleka przyjechała. smile No i tydzień z głowy, a na necie tak rzadko byłem że wolałem poczekać aż wrócę i dojdę do siebie by coś dłuższego napisać w tym temacie.

Przede wszystkim WIELKIE DZIĘKI dla Haka i Venona za wspaniałą organizację najlepszego zlotu mecz.pl! piwo piwo Wszystko było pierwsza klasa, aż nie chciało się wyjeżdżać po tak fajnym weekendzie. pogodnie Lokalizacja super, z domków było słuchać strumyk, do którego można było dojść przechodząc obok 2-3 boisk do siatkówki i 2 kortów tenisowych. Nad wodą pięknie, można było się kąpać, a piwo wchodziło tam jak woda.

Zwiedziliśmy browar Żywiecki, na miejscu nalano nam po dużym i jeszcze każdy dostał oryginalną szklankę na pamiątkę. Warto było zrobić tę wycieczkę i poznać historię browaru. Ciekawy był też ten "labirynt" pod koniec. smile

Jeśli chodzi o towarzystwo to ekipa zgrana, wszyscy się świetnie integrowali bez względu czy znali się wcześniej czy pierwszy raz przyjechali na zlot. Tak jak napisał Onda, zlotowicze byli uśmiechnięci, pozytywni. Wszystko było na poziomie, włącznie z "chlaniem" co jest stałym elementem zlotów. piwo Kto nie był niech żałuje. smile

Onda ma rację, trzeba zrobić 2 zloty w roku, może w systemie lato-zima (ja bym proponował Szczyrk)? pogodnie deszczowo

Jestem winien trochę piwo dla Cobry i Piostara za dowiezienie mnie do dworca na czas. Jak wszedłem na peron to za 3 minuty miałem pociąg. Na styk. wink Z Cobrą przyjemnie się rozmawiało, dobrze było się wreszcie poznać. smile A Piostar zawsze dbał o standardy muzyczne i z naszego domku można było liczyć na dobre utwory. smile

Mam nadzieję, że Siwy dotarł do domu z jak najlepszymi przesiadkami, to jest dopiero podróż! smile

Haku oprócz świetnym organizatorem to okazał się także bardzo dobrym znawcą kina, już nie mogę doczekać się do kolejnych, dłuższych dyskusji. Gratuluję także pięknej dziewczyny, na forum jest już zarejestrowana od kilku dni tak więc czekamy na pierwszego posta. smile

Venon także super organizator i bardzo miły człowiek, do tego prawdziwy mózg - informatyk. Poruszyliśmy wiele ciekawych pomysłów, przydałoby się je pociągnąć dalej. smile

Onda przywiózł na zlot unikalne piwa z Kalisza, z mini-browaru, niepasteryzowane czyli świeże, tak więc na kolejny zlot ja się odwdzięczę i wezmę kilka butelek dobrego wina z różnych części świata. pogodnie

Joke, Quincy, Siwy i ja graliśmy w jednym teamie w siatkę, i z każdym setem szło nam coraz lepiej. Gdybyśmy grali dalej to kolejne sety byśmy spokojnie zgarnęli, pewnie z coraz większą przewagą. smile siatka

Musi mi ktoś przypomnieć kto wygrał drugi turniej pokerowy, ale ten pierwszy doszedł do decydującego starcia pomiędzy Mankietem i Mitulem, który wcześniej jak feniks z popiołów wrócił by wygrać całość. Mankiet za to nadrobił w tenisa, gdzie prezentował najlepszą skuteczność. tenis

Z Mgr porozmawialiśmy sobie o polityce, co rzadko się zdarza w polityce, i ludzie mają jednak dużo bardziej zbieżne poglądy na przyszłość niż się wydaje, widzimy tylko inne sposoby (np. inne "twarze" polityczne) by dojść do tego celu. Szacunek, na poziomie sobie porozmawialiśmy i to jest najważniejsze. peace

Z Maxxeyem i Skorpionem mieliśmy ciekawą dyskusję o piłce podczas obiadu (po zwiedzaniu browaru Żywieckiego), czy doszło do tego zakładu dotyczącego zawodnika Bełchatowa i ilości strzelonych goli w tym sezonie? smile No i czekamy z Maxxeyem aż znajdzie się mocny duet w piłkarzykach na nas, bo jesteśmy chyba niepokonani od 2 zlotów. futbol

Jeśli dobrze pamiętam to Lupus przyjechał w sobotę, ale nacykał tyle fotel (i to dobrym aparatem) że mógłby najlepszy reportaż wizualny z tego zlotu zrobić. smile

Dewoj dzielnie się trzymał po dosyć pechowej kontuzji, mam nadzieję że wszystko jest ok i że lekarz dał "all-clear". Człowiek na poziomie, na kolejne zloty musi przyjechać. pogodnie

Dobrze było Czubka poznać, no i fajnie że mieliśmy parę w komplecie. Żona też świetnie dokumentowała wszystko tak więc fotki powinny być super. smile

Artek, co tu można napisać, młody człowiek ale z duchem i charakterem, wbrew pozorom nie jest największym fanem przyrządzania grilla, ale jeśli chodzi o sport to żongluje piłka lepiej od większości (Haku też jest tu dobry), w tenisa zdobił niesamowite postępy (chyba że nawet przed poprzednim zlotem już tak grał), browara lubi. Artek, koniecznie za wszelką cenę musisz zrobić hat-trick zlotów. piwo

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY BYLI W ŻYWCU! piwo

Do góry
#3269466 - 14/07/2009 05:41 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Conrad]
Skorpion BB Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2005
No to się rozpisałeś wink ale dobra notka na temat zlotu.Również pozdrawiam.

Do góry
#3269770 - 14/07/2009 17:37 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Skorpion BB]
Mitul Offline
Villain

drugi turniej w pokerka wygrał Artek smile w finale z Mankietem tongue

po tym jak maxxeyy przepierdzielił wszystkie swoje żetony (a miał tego ponad 80% całości) How is it possible ?? tongue

Do góry
#3270066 - 14/07/2009 20:45 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Mitul]
cobra Offline
Luc Nilis

Originally Posted By: Mitul
drugi turniej w pokerka wygrał Artek smile w finale z Mankietem tongue

po tym jak maxxeyy przepierdzielił wszystkie swoje żetony (a miał tego ponad 80% całości) How is it possible ?? tongue

nie maxxeyy tylko parka wink nie znasz ? wink hahaha , pzdr

Do góry
#3271211 - 15/07/2009 16:11 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: cobra]
Mitul Offline
Villain

ja niestety nie miałem za wiele do gadania w podbramkowych sytuacjach decydował maxxeyy... dlatego tak się skończyło smile

Do góry
#3276836 - 18/07/2009 05:24 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Mitul]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Panowie, jak tam plany na następny zlot, robimy coś w zimę? smile

Do góry
#3276850 - 18/07/2009 05:26 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Conrad]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
Originally Posted By: Conrad
gdzie jesteś teraz ? bo sporo osób ze zlotu pojawi się za tydzień w Poznaniu wink

Do góry
#3277032 - 18/07/2009 16:00 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Conrad]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
Originally Posted By: Conrad

oczywiscie że tak.

Do góry
#3279128 - 19/07/2009 21:24 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: haku]
Lisicki Offline
stranger

Meldunek: 06/07/2009
Witam serdecznie Panów.
Conrad super relacja laugh
Fajnie, że się Wam podobało.
Mam nadzieję, że przy okazji zimowej edycji zlotu również uda się nam spotkać smile
Pozdrowienia

Do góry
#3280687 - 20/07/2009 19:38 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Lisicki]
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Originally Posted By: Sabina
Witam serdecznie Panów.
Conrad super relacja laugh
Fajnie, że się Wam podobało.
Mam nadzieję, że przy okazji zimowej edycji zlotu również uda się nam spotkać smile
Pozdrowienia

Ano witamy ! Widzę , że skończyło się fikanie nóżkami na Bałkanach ... Szczerze mówiąc to miałem nadzieję , że ujrzę nick - "Lisicki" ( tak po sportowemu ) - no ale trudno .
Nie dojedziesz z tym twoim pijackim chłopem na weekend do Posen ? Venonik się wybiera - tylko Haku waha się i tkwi w rozterce... Pozdrowionka

Do góry
#3282138 - 21/07/2009 03:30 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: onda]
Lisicki Offline
stranger

Meldunek: 06/07/2009
No miał być nick "Lisicki" ale coś jak zwykle popindroliłam i się nie udało ;)W Bułgarii było super - tylko zapalenie oskrzeli od klimy złapałam. Co do Poznania to ja w inna stronę jadę w ten weekend. W sobotę jadę do Wrocławia a stamtąd nad morze. Nie kryję, że wolałabym z Wami Panowie się pifka wink A Haka postarajcie się namówić - niech chłopak se w Polsce poszaleje bo na tym Zabłociu to nic się nie dzieje.
Serdecznie pozdrawiam.
Sabina vel "Lisicki"

Do góry
#3282779 - 21/07/2009 06:54 Re: V zlot mecz.pl Żywiec [Re: Lisicki]
Venon Offline
addict

Meldunek: 21/08/2007
Originally Posted By: Lisicki
niech chłopak se w Polsce poszaleje bo na tym Zabłociu to nic się nie dzieje.

haha, PRAWDA PRAWDA !

Do góry
Strona 25 z 25 < 1 2 ... 23 24 25

Moderator:  Biszop, rafal08