Witam!
Podejmuję się organizacji zlotu mecz.pl w Żywcu.
Miejscem dramatu byłby Camping Dębina, tak jak wcześniej pisaliśmy.
http://www.campingdebina.com.pl/Koszt wynajęcia domków na 20 osób na 3 doby( 3-5 lipca ) wyniósłby 2100 zł, czyli 700 zł za dobę.Liczę nasz pobyt od piątku rano do niedzieli wieczorem, ewentualnie powrót mógłby nastąpić w poniedziałek rano, nie płacilibyśmy za ten dzień.
Proszę o konkretne i szybkie oferty, gdyż termin lipcowy jak wiadomo jest popularny i trzeba jak najszybciej złożyć zaliczkę.Poniżej treśc maila od właścicieli obiektu:
"Witam
Witam Pana w nawiązaniu do maila informuję że na domkach letniskowych w terminie 3-5lipiec mamy miejsc wolnych 20, wygląda to następująco:
Domek nr.1 BRDA pomieści około 6osób,
Pokój wolnostojący nr.2 - 3osoby
Pokój wolnostojący nr.3- 4 osoby
Pokój wolnostojący nr.4 - 3 osoby
Pokój wolnostojący nr.5 - 3 osoby
Pokój wolnostojący nr.6- 2 osoby
domek BRDA posiada łazienke i aneks kuchenny-cena za wynajęcie250zł/h od całego domku,
Pokoje wolnostojące również mają łazienki i aneks kuchenny cena 35zł/h od osoby. Można dopłatnie skorzystać z kortów tenisowych, boisk do siatkówki plażowej i zwykłej, pograć w boules, nasz ośrodek mieści się 2 km od centrum Żywca.
pozdrawiamy
ps. prosze o szybką odpowiedź w sprawie rezerwacji, "jak widać jeżeli byłoby nas dwudziestu musielibyśmy wynająć domek BRDA, który jest nieco droższy , wynosi tam poby 40 zł za osobę. Boiska do tenisa i siatkówki( 3 plażowe, 1 zwykłe) płatne osobno. Miejsce takze na grę w booules, oraz w poblizu rzeka z tamą, gdzie kapią się młode laski, więc rwanie jak coś to macie na miejscu
Podam tutaj mój numer telefonu, w razie pytań prosiłbym o kontakt: 728476026, gg 9273273
Prosiłbym o konkretne oferty i wpisywanie się osób które byłyby pewne na 100% w jak najszybszym terminie( najlepiej do wtorku, gdyż właściciele Dębiny będą chcieli zaliczkę,w wysokości 30% od całego kosztu pobytu.
Osobom , które wpiszą się tutaj już jako pewne będę wysyłał numer konta do wpłąty zaliczki, którą ustaliłem na wysokość 100 zł, ponieważ wychodzę z założenia jak konkret to konkret.
Jeżeli do przyszłego tygodnia uda się znaleźć 10 osób, będzie to sukces i będzie można rezerwować obiekt.
to są pokoje wolnostojące
boiska do siatki.
to jest BRDA, nie mam zdjeć środka, ktoś akurat tam przebywał.
Są tam ponoć 2 kuchenki.
Tyle na razie ode mnie. Proszę w tym temacie po zapoznaniu się z ofertą o konkretne wpisy.