ja tez nic nie wyplacalem - kilka tyg temu wydarzylo sie to, podalem im numer tel bo przez pewien czas nie mialem numeru i zadzwonili do mnie bo zablokowali konto a wczesniej wyslalem scany dokumentow,
pytali przez tel jaki zaklad obstawialem ostatnio , ile mam lat, jaka kwoete ostatnio wplacilem i na jakiej ulicy mieszkam
malo tego odpowiedzialem na kazde pytanie poza tym jaka kwote ostatnio wplacilem bo nie pamietalem gdyz bylo to w lutym 2009 roku czyli ponad pol roku temu a poza tym nie tylko w tobet gram i poinformowano mnie w mailu ze to ni ejest moje konto( bo nie pamietalem ile w czerwcu wplacilem srodkow na konto- bo tu tylko nie znalem odpowiedzi- ) ciekawe czy ja mam obowiazek pamietac kazda tranzakcje na koncie tymbardziej ze tobet jest jednym z wielu bukow na ktorym zawieram zaklady , mam prawo nie pamietac gdzie zawarlem dany zaklad bo jest ich kilka, kilkanascie dziennie u roznych bukmacherow wiec na dobra sprawe tobet moze kazdemu zamknac konto i zakonfiskowac srodki i wlasnie tak sie u mnie stalo . zabrali cale srodki z konta i zamkneli konto , pisze maila bez odzewu totalnie maja mnie w dupie okradajac ze srodkow
NIE POLECAM
w ten sposob chyba trzeba zapisywac kazdy zaklad kazda date kazdej tranzakcjii, oczywiscie bede wlaczyl o swoje ale.........nie wiem czy jest szansa bo zero kontaktu z ta firma
i gdzie sie poskarzyc????????????