No właśnie forty też tak myślałem więc napisałem łopatologicznie:
"Witam, mam pytanie odnosnie promocji na Puchar Narodów Afryki. Jesli dobrze zrozumialem aby zakwalifikowac sie do moznosci uzyskania bonusa 100% do 400 zł musze zagrac na mecze z kazdej grupy czyli 4 zaklady minimalnie za 40 zł. Czy wiec jesli tak zrobie i zargam za dokladnie 40 zl na mecze w kazdej grupie bede zakwalifikowany do bonusu 100% od wplaty az do 400 zl czy tylko 40 zl? (czyli do kwoty za jaka zagralem moje 4 zaklady na kazdy mecz z grupy?) Mam nadzieje ze zrozumiale wytlumaczylem, dziekuje za odpowiedz"
i taką dostałem odpowiedz:
Dziękuje za kontakt z
Unibet. Uprzejmie informuję , że aby zakwalifkować się do uzyskania bonusu należy obstawić 4 zakłady na mecze grupy fazowej (z każdej kategorii minimum jeden). Minimalna stawka każdego z zakładów to 40.00 pln. Oferta obowiązuje między 10 a 21 stycznia, natomiast bonus 100 % od wpłaty depozytu maksymalnie 400.00 pln obowiązuje do kwoty wpłaconej po 21 stycznia. Wymagany obrót uzyskanym bonusem należy dokonać siedmiokrotny, czyli 7 razy 400.00 pln, przy założeniu maksymalnego bonusu (400.00 pln). Oznacza to, że musi Pan obstawić zakłady na kwotę 2800.00 pln, aby swobodnie dysponować bonusem i kwotą depozytu.
więc chyba jednak wystarczy 40 zł zagrac, ale pewnosci nie mam dalej czy zrozumieli o co mi chodzi (najlepiej jakby ktos napisal czy musi zagrac 4x400 zł na kazdy mecz z grupy zeby sie zakwalifikowac fo bonusu 400 zł czy moze wystarczy za 4x40 zł, bedzie jasnosc.