Strona 22 z 26 < 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 >
Opcje tematu
#3479809 - 27/10/2009 17:45 Re: Expekt [46] [Re: Czarek]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Originally Posted By: Czarek
Jako że posiadaliśmy konta o kilkunastu innych firm bukmacherskim (gdzie nie ma żadnych ograniczeń co do jednego konta na jedno domostwo) i biorąc pod uwagę fakt posiadania kont w expekcie od prawie 3 lat nie spodziewaliśmy się że istnieje zakaz posiadania dwóch kont na jedno IP przydzielone jednemu domostwu. Wiedzieli o tym doskonale i czekali na okazję. Tyle w temacie.
Podczas rejestracji w każdej firmie bukmacherskiej trzeba zaznaczyć okienko, że przeczytałem i zrozumiałem regulamin, a także zgadzam się z jego postanowieniami. To, że chociaż w sposób pobieżny, biorąc pod uwagę punkty dla Ciebie kluczowe, nie przeczytałeś regulaminu, jest Twoim problemem. Nieznajomość prawa szkodzi. Tyle w temacie.

Do góry
Bonus: Unibet
#3479816 - 27/10/2009 17:54 Re: Expekt [46] [Re: Radek_89]
Rybcia Offline
journeyman

Meldunek: 24/10/2009
To może niech każdy z nas napisze do Expa by pozwolili Czarkowi i jego synowi pozwolili otworzyć konta niecg tą kasę co im oddali uczciwie przegrają.

Za pozwoleniem Czarusia

Na tym kończe moje personalne wycieczki

Przepraszam jak kogoś obraziłem - Czarka nie przepraszam bo wydaje mi się że nie mam za co

Do góry
#3479842 - 27/10/2009 18:21 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
CarlosMarc Offline
old hand

Meldunek: 15/09/2006
Jak w tych bukach zatrudniaja takich gosci jak Rybcia to nic dziwnego, ze potem sa takie numery. Normalnie juz czytac tych wypocin nie mozna. Ale tak to jest jak chce sie oszczedzic na pracowniku. Jakby sie zatrudnilo gracza, bonus huntera, etc. to by nie bylo takich problemow potem z obsluga klienta. No, ale do tego potrzeba cos wiecej niz srednią krajową :-)
Sprawa Expekta wyjasniona, ale z tym profesjonalizmem buka to nie przesadzajmy. Ile trzeba bylo czekac i pisac...

Do góry
#3479849 - 27/10/2009 18:26 Re: Expekt [46] [Re: CarlosMarc]
Rybcia Offline
journeyman

Tak Tak Carlos Bonus Hunterze wiesz jak oszukiwać lepiej zatem byś sie lepiej nadawał ale ja nie pracuje w support tylko jako bukmacher

Do góry
#3479870 - 27/10/2009 18:33 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Shanti Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/07/2007
Originally Posted By: Rybcia
Tak Tak Carlos Bonus Hunterze wiesz jak oszukiwać lepiej zatem byś sie lepiej nadawał ale ja nie pracuje w support tylko jako bukmacher

chyba jako klaun w cyrku

Do góry
#3479918 - 27/10/2009 18:44 Re: Expekt [46] [Re: Shanti]
Rybcia Offline
journeyman

Szkoda gadać , zawsze się tak kończy rozmowa.

Noob zapraszam do cyrku w takim razie - nie zawiedziesz się

Do góry
#3479924 - 27/10/2009 18:46 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
ale ja nie pracuje w support tylko jako bukmacher

Jak mozna sie tak schlac z samego rana ? laugh

Zbanujcie to cos.

Do góry
#3479927 - 27/10/2009 18:49 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003

podaj nazwe cyrku wsyscy sie posmieja i przestana grac w nim jak zatrudniaja takiego bukmachera grin

Do góry
#3479930 - 27/10/2009 18:50 Re: Expekt [46] [Re: Amkwish]
Rybcia Offline
journeyman

Co nie pomyśli amkwisha coś poszło ? A może boli ogólnie w dołeczku ?

Szkoda mi już pisać w tym temacie Czekam na oświadczenie Czarusia i finish

Do góry
#3479932 - 27/10/2009 18:51 Re: Expekt [46] [Re: jarko 33]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: jarko 33

podaj nazwe cyrku wszyscy sie posmieja i przestana grac w nim jak zatrudniaja takiego bukmachera grin

Do góry
#3479935 - 27/10/2009 18:52 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
Co chciałeś wnieść w dyskusję?
Obrażasz inteligencje czytelników i zaśmiecasz wątek swoimu wynurzeniami.
Obrażasz nieznanego Ci człowieka (tylko w tym celu się rejestrujesz),
którego nerwy szarpie
nieodpowiedzialna obsługa Klienta.

Expekt popełnił błąd zamykając konta.
(wystarczy zaktualizować dane)
Nie sadzę by Cezary miał ochotę jeszcze tam grać.

Jak masz ochote czytać mięsne wiadomości, to sobie zmień forum
(inaczej mówiąc: ssss....pływaj). Tu nic one nie wniosą.
Jak chcesz coś wnieść, to podaj nazwę tego buka.
Bedzie łatwiej ominąć amatorkę. papa

Do góry
#3479949 - 27/10/2009 19:04 Re: Expekt [46] [Re: ݀$]
Rybcia Offline
journeyman

Ok może i troche pojechałem po Czarku mój bład ale nie uważam że w każdym punkcie ma rację.

Co do dyskusji nie wnoszą moje posty narazie nic bo są wymierzone przeciw krzykaczom na forum co nic innego nie robią jak ośmieszają innych ( w czym mam swój wkład apropo Czarusia )

Do góry
#3479956 - 27/10/2009 19:09 Re: Expekt [46] [Re: ݀$]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Czaruś już powinien sobie dać spokój bo buk mógłby np. inaczej potraktować inne zakłady w jego historii konta (a raczej kont) pod kontekstem podwójnego obstawiania i np. obejścia limitów w ten sposób. I wtedy finał sprawy mógłby być bardzo bolesny, nawet wliczając ostatni anulowany zakład i zwrot stawki.

Po drugie są firmy, które jak się ktoś rzuca do nich w niekulturalny sposób to ignorują takiego gracza, a telefoniczny support ma prawo po prostu odłożyć słuchawkę. Spróbuj coś osiągnąć z jakimś "amerykańskim" bukiem używając różnego rodzaju inwektyw. Good luck.

Sprawa zakończona, Expekt postąpił słusznie, gracz dostał zwrot za ostatni zakład. Wszystko zakończone w 100% zgodnie z regulaminem i pomimo ciekawej fabuły film skończył się happy endem. smile

Do góry
#3479962 - 27/10/2009 19:14 Re: Expekt [46] [Re: PDGkartel]
analityk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/07/2009
Originally Posted By: PDGkartel
Originally Posted By: IL RE
Tak jak pisałem wcześniej expekt zwrócił zabrane pieniądze , bo uląkł sie opini na swój temat.Czaruś moze podziekować oprócz Conradowi , tym forumowiczom , którzy pozamykali konta. Niczego nie boi się tak bardzo żaden bukmacher , albo bank jak uznania go za niewiarygodnego (chodżby to była nieprawda) Jedna notatka w prasie ze jakiś bank jest niewypłacalny ,chodzby była bzdurą staje się faktem gdyż na jej podstawie dochodzi do tak zwanego najazdu na bank . Gdyby na podstawie tych screenów czarka jakiś dzinnikarz napisał artykuł , byłby to prawdopodobnie koniec expekta w Polsce a kto wie czy nie w europie bo złe wieści szybko się rozchodzą , a jeśli nawet nie koniec ,to napewno dotkliwa strata.
Jedyną bronią gdy jakiś bystry bukmacher próbuje nas okraść za pomocą np własnego regulaminu jest upublicznienie metod jakie stosuje, bo kazdy kto gra u buka chce się stresować wyłącznie wynikami obstawionych meczów , a nie tym czy buk łaskawie wypłaci mu kasę !

laugh laugh z tym końcem expekta w Polsce grubo przegiąłeś, prawie spadłem z krzesła, bardziej bym się zgodził z tym że byłby to koniec tego dziennkarza lub brukowca który by coś takiego opublikował.
ponieważ żadna poważna gazeta nie odważyła by się oczernić bukmachera, nie majac tak naparwde żadnych dowodów, bo te Sccreny Czarusia bez obrazy nie stanowią w sumie żadnego.

nie martw sie jakis FAKT lub podoby badziew z mila checia by sie wzial za taki ciekawy artykul.Taka prawda ze sie expekt wystraszyl, mimo ze kilka tylko osob zamknelo konta.w sumie to garsta bo maja klientow wielu ale wazne ze zwrocili kase autorowi tematu/

Do góry
#3479965 - 27/10/2009 19:17 Re: Expekt [46] [Re: Conrad]
Rosół Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/02/2006
Hehe trzeba byc okrutnie naiwnym zeby myslec ze sprawa zakonczyla sie w taki sposob jakby Czarek nie narobil im rabanu laugh laugh laugh

Do góry
#3480022 - 27/10/2009 19:59 Re: Expekt [46] [Re: Conrad]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Originally Posted By: Conrad
Sprawa zakończona, Expekt postąpił słusznie, gracz dostał zwrot za ostatni zakład. Wszystko zakończone w 100% zgodnie z regulaminem i pomimo ciekawej fabuły film skończył się happy endem. smile

Przekładając to na życiowe realia, film wyglądałby mniej więcej tak :

Przychodzi facet do porządnej (wydawałoby się) restauracji i zamawia zupę, płacąc za nią z góry.

Po chwili jednak kelner oznajmia, że nie ma jakiegoś składnika na kuchni i zaraz odda gościowi pieniądze, które zapłacił.

No to facet poszedł do WC, wraca po dłuższej chwili, a tu na jego stoliku stoi zimna zupa i kelnerzy ani myślą zwracać mu pieniądze, twierdząc że przynieśli zupę zanim gość udał się za potrzebą.

Gość widząc, że dalsza dyskusja z nimi nie ma sensu zaczyna krzyczeć coraz głośniej, tak żeby inni klienci usłyszeli o całej sprawie.

W końcu kelnerzy widząc, że niektórzy klienci wychodzą z restauracji zbulwersowani całą sytuacją, postanawiają wezwać szefa kuchni, który po dłuższym zastanowieniu decyduje się oddać gościowi pieniądze, ale nakazuje też ochroniarzom wywalić go z knajpy za to, że wszedł do lokalu... w adidasach (w których chodził do tej restauracji od kilku lat).

Oczywiście większość klientów nie była zadowolona z rozwiązania sprawy, poza jednym gościem z tatuażem w kształcie rybki, który oklaskami nagrodził brawurowe wyrzucenie niechcianego gościa. Jak się później okazało, był to sprzątacz w sąsiedniej knajpie.

Nie wiem jak Wy, ale ja będąc świadkiem takiego zdarzenia, więcej w tej restauracji bym się nie pojawił. Bynajmniej nie dlatego, że lubię chodzić w sportowym obuwiu wink

Do góry
#3480031 - 27/10/2009 20:05 Re: Expekt [46] [Re: analityk]
awax76 Offline
old hand

Meldunek: 16/07/2007
No nie wytrzymałem

Proszę, niech już nikt mi nie próbuje wmówić, że nic takiego się nie stało, wszyscy zadowoleni i jest cacy...

Zachowanie bukmachera (a może raczej obsługi, ale któż jeśli nie bukmacher ją sobie dobiera) było w tym wypadku przez kilka tygodni skandaliczne i gdyby Gość nie zrobił konkretnej rozpierduchy i nie przyparł złodziei do muru argumentami to miałby figę z makiem.
Łączenie bezprawnego , nie mieszczącego się w głowie normalnemu człowiekowi przywrócenia anulowanych wcześniej zakładów ze sprawą podwójnego konta, czy rzucania mięsem pod wpływem emocji na debilny support jest próbą odwrócenia uwagi od sedna sprawy.

Oficjalne stanowisko bukmachera w tej sprawie + te żałosne bilety na reprezentację to nieudana próba rozpaczliwego ratowania resztek reputacji i kpina z inteligencji użytkowników tego forum.

ps. Niektórym nowym userom zaczynają puszczać nerwy bo widocznie ta sprawa wysoko trafiła i może od 1.XI w supporcie zobaczymy inne nazwiska

Do góry
#3480032 - 27/10/2009 20:07 Re: Expekt [46] [Re: Goget]
SJS Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/06/2006
Originally Posted By: Goget
Originally Posted By: Conrad

Przekładając to na życiowe realia, film wyglądałby mniej więcej tak :

Przychodzi facet do porządnej (wydawałoby się) restauracji i zamawia zupę, płacąc za nią z góry.

Po chwili jednak kelner oznajmia, że nie ma jakiegoś składnika na kuchni i zaraz odda gościowi pieniądze, które zapłacił.

No to facet poszedł do WC, wraca po dłuższej chwili, a tu na jego stoliku stoi zimna zupa i kelnerzy ani myślą zwracać mu pieniądze, twierdząc że przynieśli zupę zanim gość udał się za potrzebą.

Gość widząc, że dalsza dyskusja z nimi nie ma sensu zaczyna krzyczeć coraz głośniej, tak żeby inni klienci usłyszeli o całej sprawie.

W końcu kelnerzy widząc, że niektórzy klienci wychodzą z restauracji zbulwersowani całą sytuacją, postanawiają wezwać szefa kuchni, który po dłuższym zastanowieniu decyduje się oddać gościowi pieniądze, ale nakazuje też ochroniarzom wywalić go z knajpy za to, że wszedł do lokalu... w adidasach (w których chodził do tej restauracji od kilku lat).

Oczywiście większość klientów nie była zadowolona z rozwiązania sprawy, poza jednym gościem z tatuażem w kształcie rybki, który oklaskami nagrodził brawurowe wyrzucenie niechcianego gościa. Jak się później okazało, był to sprzątacz w sąsiedniej knajpie.

Nie wiem jak Wy, ale ja będąc świadkiem takiego zdarzenia, więcej w tej restauracji bym się nie pojawił. Bynajmniej nie dlatego, że lubię chodzić w sportowym obuwiu wink

piwo

Do góry
#3480047 - 27/10/2009 20:18 Re: Expekt [46] [Re: SJS]
Rybcia Offline
journeyman

Goget masz do cholery talent Nic dodać nic ująć - heheehh

Tylko że ja nie przyklaskuje Expowi

Temat napewno się przyczynił do oddania kasy , lub sama interwencja Conrada

Widze tą sytuację zarówno od strony człowieka co pracuje dla buka jak i klienta bo sam gram masowo u innych.

Do góry
#3480059 - 27/10/2009 20:23 Re: Expekt [46] [Re: SJS]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Goget, fajny post. piwo

Awax, jeśli to trwało kilka tygodni to zgadzam się, że za długo. Natomiast w tym momencie myślę, że Czarek powinien być zadowolony z rozstrzygnięcia gdyż z uwagi na granie na 2 konta można było anulować... wiele innych wcześniejszych zakładów.

Tak więc pod koniec dnia rozstrzygnięcie sprawiedliwe dla obu stron i szkoda czasu na dalsze gdybanie.

Z mojego punktu widzenia sprawa została błyskawicznie załatwiona gdyż ja o Czarku po raz pierwszy się dowiedziałem kilka dni temu. smile

Do góry
Strona 22 z 26 < 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 >

Moderator:  rafal08