#3477094 - 25/10/2009 19:31
Re: Expekt [46]
[Re: Amkwish]
|
newbie
Meldunek: 21/10/2009
|
Macie rację, szkoda czasu odpowiadać na posty użytkowników typu "Rybcia". Na chwilę obecną, po prostu czekam na odpowiedź ze strony supportu szwedzkiego Expe.ktu gdzie sprawa trafiła już do głównego dyrektora do spraw odpowiedzialnej gry.
p.s. Rybciu (czy może Piotrze Chojnacki) nigdzie nie napisałem że sytuacja została opisana na forach zagranicznych, lecz dopiero będzie...
|
Do góry
|
|
|
|
#3477098 - 25/10/2009 19:32
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/07/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3477110 - 25/10/2009 19:36
[Re: Shanti]
|
journeyman
Meldunek: 24/10/2009
|
wiesz Czarek nie dziwię się że jesteś wkurzony ale w swoich wypowiedziach do innych użytkowników jesteś żałosny
Penwie co 10 tutaj według ciebie pracuje dla Expa a ilu ty kuzynów namówiłeś na posty na forach ?
Mam nadzieje że expert to wyjaśni i sie dowiemy całej prawdy
|
Do góry
|
|
|
|
#3477131 - 25/10/2009 19:49
[Re: Rybcia]
|
newbie
Meldunek: 21/10/2009
|
Jaki to dziwny zbieg okoliczności , że 95% użytkowników stojących po stronie polskiego supportu ex.pektu to nowi członkowie forum , którzy dopiero co założyli konto...
|
Do góry
|
|
|
|
#3477142 - 25/10/2009 19:56
[Re: Czarek]
|
journeyman
Meldunek: 24/10/2009
|
Czaruś czy sądzisz że każdy ma ochote być łączony na forach z tym tematem a w szczególności z obroną buka od którego chce sie wygrać kasę ?
Twoje konto zostało założone w jasnym celu tak jak i moje chcę wyrazić swoją opinię
Poczekajmy na Experta może coś wskóra w twojej sprawie
Jednak nie mów żywemu że jest martwy - bo każdy może swoją opinie tu wyrazić
|
Do góry
|
|
|
|
#3477155 - 25/10/2009 20:01
[Re: z o ® r o]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Parafrazując Sosna Twoje słowa, albo mamy sobie ryzyko oszustwa ze strony buka wkalkulować w grę albo wyp...ć. Tak? Proste. Nie ufasz (lub tracisz zaufanie tak jak teraz bohater tematu) do danego buka to wypłacasz stamtąd kasę i nie grasz. Jak mojego kolegę jakiś Bank orżnie na kasę wykorzystując kruczki np. w umowie o kredyt, to idę do tego baku i z miejsca dziękuję im za współpracę. Z bukami jest podobnie. Tracisz zaufanie do firmy - przestajesz tam grać. Przykre zdarzenie @Czarka zostało tu przez niego opisane właśnie po to aby przestrzec innych przed graniem w Expekcie. Tak przynajmniej zakładam, bo przecież te publiczne "gorzkie żale" nie pomogą mu odzyskać pieniędzy (niestety). Tak czy inaczej, jeśli Expekt kwestionuje jego racje, to powinien przedstawić jakieś dowody na swój punkt widzenia. Trzeba czekać na głos managera Expekt'u, który powinien się (za zgodą @Czarka) tutaj publicznie pojawić. Do głoszenia wyroków potrzebne jest stanowisko obu stron.
|
Do góry
|
|
|
|
#3477158 - 25/10/2009 20:02
|
Carpal Tunnel
|
Jaki to dziwny zbieg okoliczności , że 95% użytkowników stojących po stronie polskiego supportu ex.pektu to nowi członkowie forum , którzy dopiero co założyli konto... Trochę pokory @Czarek. Ty swoje konto na mecz.pl założyłeś....we wtorek (21.10).
|
Do góry
|
|
|
|
#3477169 - 25/10/2009 20:05
|
Carpal Tunnel
|
Na chwilę obecną, po prostu czekam na odpowiedź ze strony supportu szwedzkiego Expe.ktu gdzie sprawa trafiła już do głównego dyrektora do spraw odpowiedzialnej gry. Jednak wygląda na to, że Expekt też chce do końca wyjaśnic tę sprawę. Życzymy powodzenia w kontaktach z nimi i daj znać jak się ostatecznie zakończyło całe to nieporozumienie. Życzę spokojnej niedzieli.
|
Do góry
|
|
|
|
#3479000 - 26/10/2009 23:48
[Re: Conrad]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Otrzymałem właśnie oficjalny komunikat od Expektu w tej sprawie, który publikuję poniżej:
============ Przede wszystkim za pośrednictwem Conrada chcielibyśmy podziękować forowiczom mecz.pl za dyskusję, dziękujemy za wszystkie, także te krytyczne głosy w dyskusji.
Opisana sytuacja uzmysłowiła nam, że należy poprawić niektóre z obowiązujących procedur zarówno w Supporcie jak i w dziale Weryfikacji.
Przechodząc do sedna sprawy, podjęta została decyzja o przyznaniu graczowi zwrotu stawki. Podjęta została także decyzja o zamknięciu obydwu kont (Pana Cezarego i jego syna).
Zarówno Pan Cezary jak i jego syn wielokrotnie logowali się na swoje konta z tego samego adresu IP (w trosce o ochronę danych osobowych dowody przedstawimy Conradowi, jedynie na wyraźne życzenia Pana Cezarego). Ze względu na upublicznienie sprawy przez Pana Cezarego pozwalamy sobie także prosić forowiczów o zwrócenie uwagi na fakt, iż adres e-mail Pana Rafała, syna Pana Cezarego skonstruowany jest w następujący sposób cezary.xxx@xxx-xxx.com.pl ("x" wstawione ze względu na ochronę danych osobowych). E-mail syna Pana Cezarego składa się z imienia i nazwiska jego ojca.
Również tylko na wyraźną prośbę Pana Cezarego prześlemy Conradowi treść maili wysyłanych przez Pana Cezarego, w których to Pan Cezary "rzuca popularnym mięsem" na lewo i prawo.
Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie głosy w dyskusji, w momencie (mamy nadzieję, że możliwe najszybciej), polska reprezentacja zacznie pod wodza nowego trenera grać tak jak sobie tego wszyscy życzymy skontaktujemy się z Conradem i dla osób, które w sposób rzeczowy (także krytyczny) zabierały głos w dyskusji przeznaczymy bilety na mecz reprezentacji Polski.
Expekt.com ============
|
Do góry
|
|
|
|
#3479010 - 26/10/2009 23:52
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
W sumie dobrze zakończyli sprawę, widać, że to Polscy ludzie zawalili. W sumie Cezary zamiast napisac do angielskiego suppoeru to pisal na polski i z tego cale zamieszanie. Wplacilem 200zl pare dni temu, napisalem wczoraj na live czacie prośbę z dopisaniem bonusa, po chwili mialem go na koncie
|
Do góry
|
|
|
|
#3479023 - 27/10/2009 00:02
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
Wow, jestem zdziwiony pomyslnym zakonczeniem sprawy.Wystraszyli sie pewnie.Bilety beda rozdawac - jakos w to nie wierze.
Czarek tylko nie otwieraj nowego konta na zone w expie czasem.-zartuje :-) pozdro Już się napalasz na bilet? Jakbym dostał to bym go wyrzucil, ale nie mam takiego problemu. Dla tych co zamknęli konta
|
Do góry
|
|
|
|
#3479026 - 27/10/2009 00:05
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Pan Czarek pewnie zadowolony. Znam bukmacherów którzy zaliczyliby Pana Czarka i jego syna ze wspólnym IP ("granie na dwa konta"?!?) do "frauds" i nie byłoby nawet dalszej dyskusji. Expekt jednak podjął dyskusję i pokazał tutaj klasę zwracając pieniądze. Inną kwestią pozostaje sama kultura naszego "bohatera" nazywającego niektórych forumowiczów "żałosnymi jełopami" PS: Doceńcie rolę mecz.pl i samego Conrada w tej sprawie. Chyba jednak dobrze, że jest mecz.pl ? jak kilka osob wypowiadalo sie nie na temat i jakies glupie docinki byly do autora tematu to sie mu wcale nie dziwie ze nie wytrzymal,mi by nerwy skoczyly juz duzo wczesniej i sie nie dziwie ze uzywal czasem slow wedlug mnie wlasciwych do niektorych osob...Ciekawe czy Tobie by nie skoczylo cisnienie
|
Do góry
|
|
|
|
#3479029 - 27/10/2009 00:08
[Re: kumichal]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Wow, jestem zdziwiony pomyslnym zakonczeniem sprawy.Wystraszyli sie pewnie.Bilety beda rozdawac - jakos w to nie wierze.
Czarek tylko nie otwieraj nowego konta na zone w expie czasem.-zartuje :-) pozdro Już się napalasz na bilet? Jakbym dostał to bym go wyrzucil, ale nie mam takiego problemu. Dla tych co zamknęli konta wlasnie tacy jak ty takie poloki bez mozgu co tylko szpile chca wbijac innym mnie rozpierd.....czlowieku ja sie nie napalam na zadne bilety,widzisz w moim poscie cos na temat ze chce jakis bilet?zamknalem tam konto i wcale nie zaluje.nawet jakby dali bonus 1000zl za powrot....
|
Do góry
|
|
|
|
#3479040 - 27/10/2009 00:12
[Re: kumichal]
|
enthusiast
Meldunek: 06/10/2007
|
A tak na marginesie na ile wierzycie w bajeczkę, że pan Cezary i syn faktycznie grali osobno i w miarę od siebie niezależnie? Czy może raczej ktoś próbował wyhaczać wyższe limity na niektóre surebeciki? Tylko, że to trochę nieprofesjonalnie panie Cezary, na syna...?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|