#3505337 - 10/11/2009 19:03
Re: W co warto dziś inwestować? [6]
[Re: ELDORADO]
|
enthusiast
Meldunek: 15/04/2009
|
miales realizowac zyski po 40 a nie wtedy gdy ja kupowalem, przeciez obroty na tej spoleczce sa minimalne- gdybys nie opowiadal tu takich bajokow musialbys zbic kurs zeby to sprzedac Nialem ,ale zmienilem zdanie , mam prawo do zmiany zdania ? Twoja kasa ,Twoja gra , Twoj rozum aha to rozumiem ze nie tylko na bankierze.pl oszukuja leszczy a ja myslalem ze ty cos bierzesz tak sie zachwycales ta astarta
|
Do góry
|
|
|
|
#3505345 - 10/11/2009 19:11
[Re: cuuly]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
miales realizowac zyski po 40 a nie wtedy gdy ja kupowalem, przeciez obroty na tej spoleczce sa minimalne- gdybys nie opowiadal tu takich bajokow musialbys zbic kurs zeby to sprzedac Nialem ,ale zmienilem zdanie , mam prawo do zmiany zdania ? Twoja kasa ,Twoja gra , Twoj rozum aha to rozumiem ze nie tylko na bankierze.pl oszukuja leszczy a ja myslalem ze ty cos bierzesz tak sie zachwycales ta astarta czy ja kazałem Ci kupowac teraz Astrate nie badz smieszny ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) zachecałem do kupna tych akcji kiedy kurs stał po 19 zeta , a po ile teraz stoi :), duzo ludzi na tym zyskało , przykro mi ze wtedy nie kupiles ,ale to naprawde juz nie mój interes , nie miej pretensji do całego świata tylko do siebie , ale i tak na tym nie powinienes stracic , te akcje wymagają ciagle cierpliwosci , ktora dla Ciebie jest za trudna jak widac .....to tyle ode mnie w tym temacie , odpowiadam Ci bardzo uprzejmie , bo za pomowienia o jakies oszustwa jest na to paragraf karny , bez odbioru ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3505353 - 10/11/2009 19:18
|
enthusiast
Meldunek: 15/04/2009
|
Spokojnie jeszcze zarobisz mawet teraz , mysle ze jest szansa i na 45 w stosunkowo krotkim czasie , ja naganialem na Astre od lipca ,a ostatnio ostrzegalem ze mam zamiar zrealizowac zyski , wiec skad taki zarzut? dlaczego sprzedalem ? widze wieksze i szybsze zyski na przyklad na Starku smile a na Astre jeszcze wroce nawet z wyzszego poziomu , moim zdaniem prawdziwe zniwo bedzie na niej w I kwartale przyszlego roku smile a za pomowienia o naganianie ten sam czy inny ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) bez komentarza, kazdy chyba zrozumial skad sie wzial bral ten entuzjazm Pana Eldorado
|
Do góry
|
|
|
|
#3505369 - 10/11/2009 19:46
[Re: cuuly]
|
member
Meldunek: 11/08/2005
|
Spokojnie jeszcze zarobisz mawet teraz , mysle ze jest szansa i na 45 w stosunkowo krotkim czasie , ja naganialem na Astre od lipca ,a ostatnio ostrzegalem ze mam zamiar zrealizowac zyski , wiec skad taki zarzut? dlaczego sprzedalem ? widze wieksze i szybsze zyski na przyklad na Starku smile a na Astre jeszcze wroce nawet z wyzszego poziomu , moim zdaniem prawdziwe zniwo bedzie na niej w I kwartale przyszlego roku smile a za pomowienia o naganianie ten sam czy inny ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) bez komentarza, kazdy chyba zrozumial skad sie wzial bral ten entuzjazm Pana Eldorado Skąd? Mi się jednak wydaje, że skoro spółka urosła o tyle %, to trudno o naganianie strony Eldorado, sam przecież nie byłby w stanie pociągnąć za sobą kurs spółki. Każdy myśli sam, jednak warto szukać ludzi inteligentych posiadających wiedzę i jeżeli oni pozwolą z niej skorzystać. Zawsze swoje działanie można uzupełnić czyimś i nie można mieć oto pretensji do nikogo, prócz siebie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3505429 - 10/11/2009 21:03
[Re: omsi]
|
member
Meldunek: 02/12/2004
|
Stąd że pojutrze powinniśmy się dowiedzieć czegoś pozytywnego o niej od samego bossa...
|
Do góry
|
|
|
|
#3507290 - 11/11/2009 20:50
|
newbie
Meldunek: 30/03/2009
|
w co jeszcze inwestujemy? jutro Wam napisze póki co zarabiamy po pachy ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) , i gdzie te wasze głowy z ramionami forumowe niedźwiadki bez shortów [/quote] Eldo, napiszesz w co teraz zainwestujemy?
|
Do góry
|
|
|
|
#3507771 - 12/11/2009 00:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
widzę, że podchodzisz strasznie emocjonalnie do sytuacji. na razie nie odbiega to zbytnio od scenariusza który nakreśliłem na początku października. chyba, że wymagasz określenia wysokości świeczki z każdej sesji to rzucam biały ręcznik na matę. póki mocno nie wybije z korytarza 1100-1150 na sp500 nie ma mowy bym się angażował mocno w cokolwiek i zmieniał moją niedzwiedzią skórę. zresztą z tego co widzę nie operujesz na kontraktach więc kosztem mnie nie zarobisz ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) obecnie nie mam zajętej żadnej pozycji, ale buduję strategię pod grę na krótko na najbliższych kilku sesjach, o czym wspomniałem, bo widzę wiele symptomów przemawiających za końcem trendu wzrostowego. mógłbym ich wymienić wiele (ekonomicznych i geopolitycznych) ale mi się nie chce ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) muszę wiedzieć więcej. i próbuję wczuć się w rolę oligarchów rozdających karty. z kresek, linii, wsparć i oporów możesz dobie drwić jak chcesz, mi to nie przeszkadza. sam wybrałem szkołę i swoich guru, więc pretensje w razie czego będę miał tylko do siebie. i nie będę płakał. fundamentalnie porównaj sobie wyceny akcji ich z historycznymi punktami zwrotnymi. można być na to głuchym, a i tak zarabiać. ciężko się odnaleźć pośród szumu i chaosu. z akcji mam teraz tylko 1 czołgistę z naszego blue czipa. i jeszcze raz powtórzę nie pisał w tym temacie żaden mój kolega. a Ty jak zamierzasz rozróżnić kiedy syndykat sanhedrynu zechce rozpocząć korektę?
|
Do góry
|
|
|
|
#3509006 - 12/11/2009 16:47
[Re: mura]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
mura nie pisze bynajmniej emocjonalnie ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) pisze troche prowokacyjnie , by temat stał sie ciekawszy , dziwi mnie Troche jednak Twoj upór niedżwiedziej skóry , jednak obraz się wyłania i to obraz z moich wczesniejszych przewidywań , pompka nadal pracuje wytężenie i w perpektywie srednioterminowej rosniemy , usraki dążą do inflacji osłąbiając nadal dolca i pompujac wraz z chinolami w surowce , kiedys to sie skonczy i bum bedzie straszny ,ale jeszcze nie za dzien dwa , poki co zarabiajmy na tej sytuacji , polecam akcje małych spółeczek , moim zdaniem wig20 juz jest przewartościowany on co prawda jeszcze wzrosnie , ale o wiele bardziej skoczy w górę wig40 i wig80 POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
|
|