#3459974 - 16/10/2009 03:23
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
[quote=onda] Natomiast na trenera tylko i wylacznie Smuda... Jak nie teraz to kiedy?? Trzeba dac mu sie wykazac... z polskimi klubami udowodnil jaki ma warsztat... poza tym co jest wazne przy selekcji, potrafi ocenic umiejetnosci i przydatnosc zawodnika (Golik kto go w ogole sciagnal do Lecha)... Pisałem już wczoraj na quasi, powtórzę teraz - Smuda tak potrafi ocenić umiejętności i przydatność zawodnika do zespołu, że Roberta Lewandowskiego nazwał "szrotem", a Stilic gdyby nie odejście Quinterosa z Lecha też w Kolejorzu mógłby w ogóle nie zaistnieć. Nie piszcie głupot, jak nie wiecie. PS. Również uważam, że Smuda na selekcjonera to głowny kandydat. kfajtek - w obecnej sytuacji wybór selekcjonera to jakieś pieprzone imponderabilia!!! Nie ma sensu o tym pisać jak Stefan został namaszczony . Sytuacja jest zupełnie inna niż 48 godzin temu! Wszystkie siły na rozpieprzenie skamieliny! I ja wierzę głęboko ,że to się może udać! ps.Dywagacje teraz o trenerze wybieranym przez G.L. to jakieś sadomasochistyczny temat zastępczy...
|
Do góry
|
|
|
|
#3460008 - 16/10/2009 03:45
[Re: zecik]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3460037 - 16/10/2009 04:00
[Re: kfjatek]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Waldoch jak dla mnie jedna z nielicznych --> dobrze uksztalowanych osob, ktore powinny znalezc sie w nowych strukturach. Tomek po zakonczeniu kariery trenowal mlodych pilkarzy Schalke04. Waldoch, Gucio Warzycha, Kosecki i jeszcze z kilku by sie znalezlo. Wiec ma kto zastapic tych dziadkow.
|
Do góry
|
|
|
|
#3460053 - 16/10/2009 04:11
[Re: pacyfista]
|
Carpal Tunnel
|
Onda jak ty to sobie wyobrazasz odejscie Grzeska i spolki na bruk,masz jakas koncepcje?
Co do trenera to dla mnie Smuda odpada
ciezko sie slucha tego pana
ma problemy z wyslawianiem sie
ja jestem za jakims mlodym gniewnym
pacyfista - www.koniecpzpn.pl - potworna lektura- dużo ciekawych rzeczy i nie - ale lektura na godziny. Precedens szwedzki - rewelacja - ale trzeba by mieć rząd z jajami (ministra sportu) - a tu pizda totalna... Ale sporo rozwiązań ciekawych. Życzę miłej lektury... PS. Do naszego protestu dołączyło 199877 kibiców
|
Do góry
|
|
|
|
#3460133 - 16/10/2009 04:48
[Re: raiders_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3460162 - 16/10/2009 04:55
[Re: onda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Do naszego protestu dołączyło 200001 kibiców, ciekawe kiedy to się skończy...zastanawia się G.L i reszta przydupasów - ale raczej srają w gacie na rzadko...
niestety onda nie wlasnie slyszalem wywiad z piechniczkiem i malo telewizora nie rozpier.... powiedzial ze nikt sie nie odwazy zrezygnowac z umowy z pzpn i on sie nie boi o sponsorow bo jest ich wielu chetnych !!! a kibicow ma generalnie w dupie bo to fundamentalisci Piechniczek co ??? Ty kur........................ !!!!!!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#3460173 - 16/10/2009 05:01
[Re: 11kera11]
|
Carpal Tunnel
|
każdy walczy jak może,...ja pije może z 15-20 piw...rocznie i żadne tam moczowate Tyskie... Ale w expekcie już nie zagram,farby śnieżki nie kupię, orange nie dotknę(a mam 2 dziecka - czyli potencjalny klient jestem...),canal + za cholerę drugi raz nie popełnię,w wbk konta nie mam i nie będę miał,nike - srajki no way (wypierdolę ostanią parę przez okno),a propos okna zakupione nie od wrażego producenta...,bramę garażową mam w dupie. w sumie ładny bilans...
|
Do góry
|
|
|
|
#3460179 - 16/10/2009 05:04
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
|
Do naszego protestu dołączyło 200001 kibiców, ciekawe kiedy to się skończy...zastanawia się G.L i reszta przydupasów - ale raczej srają w gacie na rzadko...
niestety onda nie wlasnie slyszalem wywiad z piechniczkiem i malo telewizora nie rozpier.... powiedzial ze nikt sie nie odwazy zrezygnowac z umowy z pzpn i on sie nie boi o sponsorow bo jest ich wielu chetnych !!! a kibicow ma generalnie w dupie bo to fundamentalisci Piechniczek co ??? Ty kur........................ !!!!!!!!!!!!!!! Ten człowiek już od paru dni bredzi w malignie - nie przejmował bym się tym bełkotem - jemu już mózg przestał działać...Stał sie karykaturą tego zarządu i związku - Placzyński to jest "chitra sztuka" - Antoni to relikt.
|
Do góry
|
|
|
|
#3460209 - 16/10/2009 05:12
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
|
niestety onda nie wlasnie slyszalem wywiad z piechniczkiem i malo telewizora nie rozpier.... powiedzial ze nikt sie nie odwazy zrezygnowac z umowy z pzpn i on sie nie boi o sponsorow bo jest ich wielu chetnych !!! a kibicow ma generalnie w dupie bo to fundamentalisci Piechniczek co ??? Ty kur........................ !!!!!!!!!!!!!!! Z tych wielu nowych wielu chętnych na czele jest firma Wita Ż. - producenta rewelacyjnej konfekcji sportowej
|
Do góry
|
|
|
|
#3460219 - 16/10/2009 05:17
[Re: onda]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
każdy walczy jak może,...ja pije może z 15-20 piw...rocznie i żadne tam moczowate Tyskie... Ale w expekcie już nie zagram,farby śnieżki nie kupię, orange nie dotknę(a mam 2 dziecka - czyli potencjalny klient jestem...),canal + za cholerę drugi raz nie popełnię,w wbk konta nie mam i nie będę miał,nike - srajki no way (wypierdolę ostanią parę przez okno),a propos okna zakupione nie od wrażego producenta...,bramę garażową mam w dupie. w sumie ładny bilans... Piwa Lech i innych wyrobów Kompanii Piwowarskiej wielu kibiców Kolejorza do teraz nie tyka, mimo iż bojkot został zakończony parę lat temu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|