witam
dzisiaj wybrałem tylko dwa typy:
ZKŻ Z.G.-POLONIA BYDG. H(0-6) typ:2
Zdecydowanie zmartwiła mnie informacja o absencji Jonssona.Nadal jednak uważam że Bydgoszcz wywiezie z Zielonej dwa punkty a na pewno nie polegnie jakąś dużą różnicą punktów.Za moim typem przemawiają szczegolnie dwie reczy:
-Bydzia ma zdecydowanie lepszych juniorów.Buczkowski czy Klecha potrafią punkty zdobyć nawet na seniorach drużyny przeciwnej a tym samym rozstrzygać na korzyść Polonii ważne biegi.Zdecydowanie nie można tego powiedzieć o juniorach Zielonki
-sprawa powrotu Okoniewskiego.szczerze mówiąc nie wiem czego Fani Zielonej Góry oczekują po tym zawodniku.Jak dla mnie po takiej kontuzji to nawet 5 punktów będzie dobrym rezultatem.W każdym razie nie wierze żeby dzisiaj Rafał potrafił powalczyć z Sawiną,Protasiem a być może nawet z Krzyzaniakiem
I właśnie dlatego obstawiam że dzisiaj Bydgoszcz spokojnie powinna zrobić te 45 punktów.Oczywiście nie zdziwie się jeżeli moje wyliczenia zwyczajnie się nie sprawdzą
WALASEK 9,5 PKT typ:2
Walasek to Walasek.Nie wierze aby dzisiaj w Tarnowie dobrał się do skóry Rickardssonowi ale cała reszta zawodników Unii jest w jego zasięgu i te 10 punktów powinien zrobić.Tym bardziej że co by o nim nie powiedzieć jest zawodnikiem pewnym który nie spala się i nie zawodzi w ważnych meczach.
Oczywiście nie zdziwie się jeżeli moje wyliczenia zwyczajnie się nie sprawdzą
Ponadto chciałbym zabrać głos w sprawie dzisiejszego meczu Unia-Włókniarz.Jak dla mnie dwie rzeczy sa pewne.Po pierwsze Szczepaniak nie pojeździ sobie dzisiaj za wiele i młodzież jest ogromną przewagą Unii.Po drugie można liczyć na Świetą Trójcę(Sulli,Walas,Holciński) która dzisij na pewno zrobi powyżej 33 punktów.Oni po prostu nie zawodzą.Czyli patrząc z perspektywy kibica CKM-u losy tego meczu zależą od dwójki Ułamek-Drabik jezli razem zrobią z 11 punktów to mecz bedzie nasz.Należy się więc zastanowić jakie są na to szanse.Jeżeli ktoś chce znać moje zdanie to ja w to zwyczajnie nie wierze.Przykro mi że nie wierze we własną drużynę ale prawda jest że Ułamek po pechowym początku nie jeździ nic,Drabik to samo-korzystając ze sttusu swiętej krowy w Czestochowie.
I jeszcze jednego komentarza nie moge sobie odpuścić.Typuje że jezeli w pewnym mieście na T. tor będzie przygotowywany tak jak ostatnio to któryś zawodnik się na pewno połamie.
pozdrawiam