#357095 - 08/06/2005 07:57
Re: Grand Slam Champions Trophy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Quote:
Zadałem sobie trudu i policzyłem, że od 2002 roku guccione rozegrał 77 setów rozstrzyganych Tiebrakiem, z czego uwaga.... 67 wygrał... Czyli nowy Ivo Karlovic nadchodzi...
Troche źle obliczyłem te dane sa nieprawdziwe jednak, ale jest za rano na matematyczne wygibasy, tak czy inaczej uważam , że jest duża szansa aby kangur doprowadził do Tiebreaków i w nich powalczył...
|
Do góry
|
|
|
|
#357096 - 08/06/2005 08:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
Quote:
Zadałem sobie trudu i policzyłem, że od 2002 roku guccione rozegrał 77 setów rozstrzyganych Tiebrakiem, z czego uwaga.... 67 wygrał... Czyli nowy Ivo Karlovic nadchodzi...
Troche źle obliczyłem te dane sa nieprawdziwe jednak, ale jest za rano na matematyczne wygibasy, tak czy inaczej uważam , że jest duża szansa aby kangur doprowadził do Tiebreaków i w nich powalczył...
Na pewno jest to młody i utalentowany zawodnik który jest powoli wprowadzany do dorosłego tenisa i jest głownie nastawiany na gre na trawie i na pewno ma apetyt aby wkońcu wygrać z kimś znanym , ja na to licze i chyba jednak zagram dziś na Kangura .
|
Do góry
|
|
|
|
#357097 - 08/06/2005 08:04
|
newbie
Meldunek: 06/05/2005
|
Sanguinetti - Mirnyi 2 1,5 Co do tego pojedynku typ na czuja!! Ancic - Hernych Jan 1 1,2 Dla mnie raczej faworyt nie wymagający opisów?? Kim Kevin - Zib T 2 2,0 W dwóch dotychczasowych pojedynkach w tym roku na trawie zdecydowanie lepszy Zib myśle że i tym razem. Na dzisiaj proponuje rozważyć ww. typy. Wszelkie interpretacje mile widziane
|
Do góry
|
|
|
|
#357099 - 08/06/2005 08:26
|
enthusiast
Meldunek: 18/11/2004
|
a co powiecie zeby zagrac na SANTORO z Safinem bilans tych panow 7-1 dla Fabrice a tu nie lubiana trawka przez Marata i styl Fabrice tylko mecze dosc dawno co sadzicie???????
|
Do góry
|
|
|
|
#357100 - 08/06/2005 08:27
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Santoro-Safin 2 1,55 Ancic-Hernych 1 1,2 Roddick-Philippoussis 1 1,25
Tylko tyle, ale starczy, AKO 2,33 Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#357103 - 08/06/2005 08:39
|
member
Meldunek: 22/01/2004
|
Na początek Queen`s Club:
T Johansson gra na nawierzchnii, którą lubi i choć Muller jest też zwolennikiem kortów twardych, to jednak Szwed ma większe szanse.
Andreev, jeśli tylko zagra na poważnie, a pula nagród jest spora, więc chyba zagra to nawet w TB wygra z Guciem.
Zarówno dla Mirnyja jak i Sanguinettiego gra w trzeciej rundzie na trawie będzie swojego rodzaju karą, zatem NO BET
Atomowy Ancic raczej gładko powinien uporać się z Hernychem.
Delgado nie ma najmniejszych szans w pojedynku z Gasquetem, ale przecież Francuz też do "trawiarzy" nie należy. Kurs zachęca więc spróbuję leciutko na Brytyjczyka. Właśnie dlatego, że nie ma żadnych szans;)
Zib raczej szybko kończy udziały w szybkich turniejach, więc z kim ma przegrać jak nie z KImem;)
Blake upoważniony do pobrania startowego. Hanescu na swoim trawniku ma już kilku lepszych graczy więc nie obawiam się wyniku i typuję wygraną Rumuna.
Beck przeszedł 1 rundę z nie byle jakim grajkiem, więc nie zapomniał jak się gra na trawie. Z Mathieu też wygra.
Gregowi wystarczy już wrażeń. Powinien odpocząć przed Wimbledonem, bo to jedyny turniej, w którym tak naprawdę powinien mieć coś do powiedzenia. Sprawdził się. Jest nieźle, ale młody Ruski ma ambicje...
Karlovic pokonał równie dobrze serwującego Mertinaka w 2 TB. Na Gonzaleza taka broń też powinna wystarczyć, tym bardziej, że Chilijczyk poza Wimbledonem nie startuje na trawie, a tam tez do asiorów nie należy, ale to inna kasa;)
Andy i Taylor niby faworyci, ale nie wiadomo co chce z siebie dać Marek a Murray to dopiero niewiadoma...
Chętnie podyskutuję na temat tego co wyżej
|
Do góry
|
|
|
|
#357104 - 08/06/2005 08:48
|
enthusiast
Meldunek: 18/11/2004
|
PidzeJ do jednego meczu mam pytanie tlaczego no bet przeciez jak MIRNYI walczyl z wlochem na wolniejszych nawiezchniach i przegrywal minimalnie to na szybkiej ttrawie powinien go powiesc bez problemu!!
|
Do góry
|
|
|
|
#357107 - 08/06/2005 08:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Beck-Mathieu (1) 1,45 Karol potrafił ograć w ładnym stylu Arthursa, a to już jest nie lada wyczyn. Atuty jeśli chodzi o trawę po stronie Becka. Bilans, doświadczenie, ogranie na grassie zdecydowaniu po stronie Słowaka. Mathieu ograł Marcosa co osiągnięciem wielkim nie jest, choć PHM był w dużych opałach jednak wygrał. No na siłę więcej pisać nie będe, bo raczej sporo osób będzie miało na kuponie Becka.... Rusedski-Tursunov (1) 1,35 Greg dobry mecz przeciwko młodzianowi Goodallowi, w przeciwieństwie do Bjorkmana jemu chce się grać i wygrywać tu mecze - a to na Tursunova spokojnie powinno wystarczyć. ToJo-Muller (1) 1,4 Ponownie dziś napuszczę Delgado na 'faworyta'. Gasquet w 1 secie pokazał, że trawa kolejna nawierzchnia na której czuje się dobrze, to jednak w 2 secie dziwna zapaść i były problemy z Tipsareviciem. Z Delgado trawiastym wyjadaczem może być mu ciężej - bardzo możliwa 3-setówka. (Kurs 2,7). Również Sanguinetti wygląda ciekawie (2,3) z Mirnyiem. Max furory nie zrobił w 1r. ledwo ledwo ogrywając Berdycha, która z trawą praktycznie wcześniej nie miał nic wspólnego. Włoch dosyć pewnie pokonał Phaua. Blake miał pewne problemy z Morrisonem to i dlaczego nie miałoby być podobnie z Hanescu ? Który skazywany na porażkę w meczu z Draperem go ograł. 1,85 dla mnie pasuje + 2 w.w. spotkania do zagrania za niedużą stawkę Zastanawiałem się jeszcze nad jednym deblem Aspelin/Perry-Stepanek/Berdych (1) 1,65...Kurs kusi, Asp/Per dobry występ rok w Wimbledonie...Ale, Step/Berd ograli w 1r. Knowlesa z Merkleinem...Knowles świetnie gra na trawie w debla...Ciężki dosyć mecz, raczej odpuszczę. No chyba, że ktoś mnie przekona że jest inaczej Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#357108 - 08/06/2005 09:06
|
member
Meldunek: 22/01/2004
|
Teraz czas na Halle:
Oto jedyny notowany oficjalnie występ Nadala na trawie: The Junior Championships, Wimbledon Great Britain GA 29 Jun 2002 to 07 Jul 2002 Entry : WC Grass (O) 64 W Brian DABUL (ARG) 5-7 6-4 6-2 32 W Chris KWON (USA) 6-4 6-0 16 W Michael RYDERSTEDT (SWE) 6-3 6-0 QF W Philipp PETZSCHNER (GER) 2-6 6-3 6-4 SF L Lamine OUAHAB (ALG) 3-6 5-7 Waske zagrał w kilku turniejach więcej, ale meczyków dużo więcej nie ma. W takiej sytuacji żałuję tylko, że nie postawiłem Nadala jak był jeszcze w granicach 1,8... teraz NO BET
Lopez - Rochus więcej szans dla Hiszpana, ale Rochus też potrafi grać na trawie... typ: Lopez
Santoro ma za sobą więcej takich turniejów i z pewnością będzie mu łatwiej niż Safinowi poruszać się po kortach... Typ: Santoro
może jeszcze Haas?
|
Do góry
|
|
|
|
#357110 - 08/06/2005 09:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/12/2004
|
dla mnie to jest nie porozumienie ...kurs na nadala ze slabym nimiaszkiem 1,40 NADAL nie jest taki slaby na kortach szybkich wiem ze jedyny problem to ze moze odpuscic ale.... ZA poltora tygodnia WIMBLEDON to gdzie on ma sie przestawic na trawe bo niewieze ze pojedzie do londynu bez pojedynku na trawie bo wtedy zegna sie w 1 rundzie Lopez-Rochus 2 2,0 lopez w 1 rundzie nekal sie z dunczykiem a olivier to nie jest slabeusz na grassie mirnyi-sangwinetti 1 1,45 bialorusin ma dobry serw i mysle ze wygra gasquet-delgado mozna sporowbowac po kurie 2,4 na gospodarza turnieju
|
Do góry
|
|
|
|
#357112 - 08/06/2005 09:29
|
veteran
Meldunek: 19/02/2003
|
Quote:
Haas - Melzer .. 1 .. 1,50
Myslicie ze mozna zagrac to zdarzenie za wieksza kase ? Ja uwazam ze Tommy wreszcie powinien pokonac Melzera, wydaje mi sie on lepszym zawodnikiem. Co sadzicie ?
Teoretycznie powinien wygrać, ale Haas chyba za dużo zioła pali, bo ma sfiksowaną psyche i jak mu nie idzie to może oddać seta 0:6 z Kubotem.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|