Siemanko!
Dzis analiza wyjatowo pozno, bo dosyc pozno poszedlem spac, po powrocie z dni morza.
Zacznijmy od przystawki
:
Federer-Safin 1
To bez zadnych watpliwosci, pewnie nie bedzie wielkiego pogromu Marata, ale to jedno przelamanie w kazdym secie Federer zrobi i kontrolujac wydarzenia na korcie siegnie po tytul Mistrza Przerytej Trawy w Halle.
Marat w kazdej rundzie wymeczal zwyciestwo, to nie jesgo nawierzchnia i pewnie dzisiaj zobaczymy kilka wywrotek Rosjanina przy siatce( z tylu jest ziemia
). Roger tylko w 1r przeciwko Robinowi mial problemy i o maly wlos nie pozegnalby sie z turniejem. pozniej wszystko bylo pod pelna kontrola.
I danie glowne wraz z deserem, co pieknego, meczyk, na ktory nie moge sie doczekac, spotkanie na mojej ulubionej nawierzchni, na jednym z lepszych turnieji i trawnikow w swiecie!:
Roddick-Karlovic ...
Andy nie gra w Quenns tak jakby chcial. Jednak wydaje mi sie, ze 100% zostanier zademonstrowane dopierto od 4r podczas Wimbledonu.
Ivo - czlowiek sciana przy siatce, mimo wszystko nie jest zawodnikiem klasy Andy'ego. Amerykanin grajac swoj szarpany tenis powinien w decydujacych momentach zagrac na 100% i o te kilka kluczowych pilek wiecej wygrac od dwupietrowca
.
Roddick, ktory przez kilka lat trenowal rzut oszczepem, swoja szybka reka, sprawi, ze Ivo nie bedzie mial za wiele okazji do zdobycie pkt przy odbiorze, watpie, aby mial okazje do BP.
Zreszta i vice-versa widze tu 2 TB, moze 7/6 7/5 minimum. Dlatego pieknie wyglada typ over 24.5 gemom.
Dodatkowo gram mimo wszystko na Andy'ego liczac na jego serwis i forhand.
P.S.Dla mnie to jest jeden z bardziej oczekiwanych pojedynkow w tym roku.Niech zyje trawa i serv&volley! Niech zyje piekny tenis
Nie wazne kto wygra, pieniadze w tym wypadku na drugi plan schodza, aby grali jak najdluzej
Najlepiej 3 TB
Pozdro!
Maciek