#3572897 - 20/12/2009 18:52
Re: Biathlon - Puchar Świata 2009/2010
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
wczoraj odkryłem ze bet-safe ma ofertę biathlonu i jak dla mnie zdarza im się popełniać spore gafy w kursach tak jak wczoraj cyl-Nowakowska 1,5 za free było coś jeszcze ale już nie pamiętam na dzisiaj również jak dla mnie spore szanse w parach fourcade-boe 1,5 oraz ustyugov-boe 2,05 , wczorajszy bieg śmiało chyba określić występem życia młodego norwega, dzisiaj 4 strzelania w dodatku zawodnicy z z par to czołówka światowa obecnego sezonu, o ile w sprincie taki wynik się udał o tyle w pościgowce jak dla mnie spory spadek norwega, chyba on sam się nie spodziewał takiego wyniku Gwizdoń - Cyl 2 2,25 duże value , cyl jest liderka naszej ekipy od początku sezonu najlepiej biega i strzela gdyby nie wypadek przy pracy i 3 pudła na 1 strzelaniu to tego kursu byśmy nie ujrzeli, jak dla mnie przewaga na strzelnicy już w pierwszych 2 strzelaniach rozstrzygnie tą parę hauswald - makarainen 1 1,83 przypomnijmy ze hauswald ostatnio pobiegła rewelacyjnie poscigówkę tylko wpadka na czwartej wizycie na strzelnicy zadecydowała że nie wygrała, makarainen dobry bieg wczoraj ale bardzo nie równa, przewaga na strzelnicy na korzyść Niemki i w tym widzę spore szanse, w dodatku liczę jednak na lekkie zmęczenie finki po dobrym sprincie i trochę słabszy bieg Olga Medvedvtseva - Vita Semerenko 1 1,67 Rosjanka równiejsza na strzelnicy i w biegu myślę ze już na 2 pierwszych strzelaniach zniweluję stratę i wyjdzie na czoło tej parze, dobry początek sezonu przemawia za Rosjanką, Ukrainka bez błysku na razie i liczę na potwierdzenie tej tezy za godzinę ktoś ma jakieś przemyślenia?/
|
Do góry
|
|
|
|
#3572923 - 20/12/2009 19:15
[Re: kardynal20]
|
Arka Gdynia!
Meldunek: 09/07/2009
|
Olofsson - Kocher 1 1.50 (7/10) Bwin. Kocher biega bardzo dobrze ale jednak z Olofsson akurat dzisiaj większych szans nie ma, aż tak wysokie miejsce wczoraj Kanadyjki to wynik warunków atmosferycznych, wszystkie zawodniczki pudłowały. Frei - Shipulin 2 1.57 (7/10) betsafe. Frei i jego 3 miejsce to totalne nieporozumienie, Rosjanin już pokazał się w tym roku z dobrej strony, te kilka sekund do odrobienia nie bedzie dla niego żadnym problemem. Boe - S.Fourcade 2 1.50 (7/10) betsafe. Boe jest lepszy niż Frei ale bez przesady Fourcade w Pokljuce w obu biegach pokazał się z bardzo dobrej strony, jest bardzo stabilnym biathlonistą, nie będzie miał z Norwegiem problemu. no i Tcherezov zwycięstwo 2.75 (3.5)/10 betsafe tylko Landertinger i Fourcade mogą mu zagrozić, czuję że Landertinger tak dobrze na strzelnicy jak wczoraj się nie zaprezentuje a Fourcade z 50 sekundami na starcie aż 3 pudeł mniej nie będzie miał...
|
Do góry
|
|
|
|
#3572926 - 20/12/2009 19:17
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
Helena Jonsson - Anna Carin Olofsson 1 1.55 betgun Stawiam, że Helena odrobi w dzisiejszym biegu tę minimalną stratę. Jest przede wszystkim pewniejsza na strzelnicy, a w obliczuciężkich warunków strzeleckich może i powinno to mieć duże znaczenie. Olofsson myślę, że nie będzie w stanie odrobić więcej niż dwóch karnych rund nad Jonsson. Kaisa Makarainen - Zina Kocher 1 1.55 bet24 Znowu spróbuję zagrać na Kaisę w biegu pościgowym. Makarainen jest na pewno lepszą zawodniczką. Kocher bardzo dobrze pobiegła w sprincie. Pytanie tylko, czy będzie w stanie dzisiaj pobiec tak samo. Wg mnie nie. Poza tym często przytrafiają jej się pudła na strzelnicy. Natomiast Makarainen trochę lepiej strzela. Owszem zdarzają jej się większe wpadki, ale na szczęście coraz rzadziej. Sandrine Bailly - Teja Gregorin 1 1.57 bet365 Wahałem się, czy zagrać Bailly w parze z Gregorin, czy też może ze Skardino. Wybrałem jednak bardziej nieobliczalną Słowenkę. Bailly przede wszystkim ma aż 36 sekund przewagi, po drugie Słowenka lubi pudłować na strzelnicy. Być może Słowenka trochę lepiej biega, ale musiałaby strzelać tak samo jak Bailly, aby odrobić stratę w biegu. Chyba trochę za dużo jest warunków do spełnienia, żeby wygrała Gregorin. Andrea Henkel - Anastazja Kuzmina 2 2.1 bet365 W tej parze widzę spore value. W innym bukach kursy są albo równe, albo jedna z nich jest minimalną faworytką. Tymczasem bet365 oferuje nam 2.1 na Kuzminę. Henkel na razie w słabszej formie. Bardzo nierówna na strzelnicy. Biegowo gorsza od Słowaczki. Poza tym Kuzmina ma 8 sekund przewagi. Niby nic, ale zawsze coś Typ jednak grany głównie z powodu kursu niewspółmiernego do szans obu zawodniczek. mężczyźni 24-8-2 +7.83j kobiety 19-8-1 +5.0j
|
Do góry
|
|
|
|
#3573185 - 20/12/2009 21:28
|
wieczny student
|
Bjoern Ferry - Andreas Birnbacher 1 1.74 betsson Zastanawiałem się, czy zagrać Birnbachera w parze z Ferrym czy Peifferem. Padło na Szweda. Dlatego, ponieważ jest bardziej doświadczony. Poza tym Ferry lubi walkę wręcz. Bieg pościgowy i bieg ze startu wspólnego to są jego konkurencje. Na pewno lepiej strzela od Niemca. Startują praktycznie razem więc będzie decydowała dyspozycja tylko z dzisiejszego biegu. Oby tylko pobiegł na swoim poziomie. Michael Greis - Tim Burke 2 2.0 bet24 Kursy wskazują, że faworytem jest Greis. Ja to widzę inaczej. Na razie trzeba korzystać z tego, że buki cały czas widzą Burke jako zawodnika trochę przypadkowego w czołówce. Podobnie było rok temu z innym zawodnikiem Fakty są takie, że Burke jeszcze nie przegrał w tym roku z Greisem. Niemiec pewnie szykuje formę na IO, bo na razie nie błyszczy. Dodatkową motywacją dla Amerykanina będzie realna walka o żółtą koszulkę. Simon Fourcade - Tarjei Boe 1 1.5 betsafe A o tę żółtą koszulkę lidera PŚ Burke będzie walczyć właśnie z Fourcade. Ten, który dzisiaj będzie wyżej zostanie liderem. Więc Fourcade niewątpliwie też będzie mocno zdeterminowany, żeby osiągnąć dobry wynik. Natomiast Boe dostał prezent na gwiazdkę już wczoraj i powinno mu wystarczyć. Różnica klas. Andriy Deryzemlya - Klemen Bauer 1 1.5 betway Bauer czasami potrafi zaskoczyć w sprincie. Dzieje się tak, gdy wyjdzie mu strzelanie, bo biegaczem jest przednim. Jednak, gdy tak jak dzisiaj mamy doczynienia z czterema strzelaniami o tę niespodziankę będzie mu znacznie trudniej. Stawiam, że dzisiaj będzie się ścigać z Hafsasem w ilości pudeł na strzelnicy Deryzemlya jak nie zawali na strzelnicy to powinien bez problemu wygrać ze Słoweńcem. Jeszcze znalazłem małego surebeta : Arnd Peiffer - Bjoern Ferry 2 1.85 betway Arnd Peiffer - Bjoern Ferry 1 2.4 bet365 wychodzi ok. 4,5% mężczyźni 24-8-2 +7.83j kobiety 20-11-1 +2.55j
|
Do góry
|
|
|
|
#3573413 - 20/12/2009 22:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
jak powiedziałem tak zagrałem zabrakło pudla vity na ostatniej wizycie na strzelnicy 4/5 ale profitów nie ma szkoda ładny kurs był
|
Do góry
|
|
|
|
#3578113 - 24/12/2009 08:15
[Re: forty]
|
Arka Gdynia!
|
Hafsas rezygnuje z biathlonu na rzecz biegów.
- Decyzje o porzuceniu karabinu podjąłem już w niedzielę wieczorem kiedy myślałem o tych karnych rundach. Nie mogę marnować czasu na biathlon, w którym mam małe szanse wyjazdu na olimpiadę. Nawet gdybym wystartował w Vancouver w tej dyscyplinie, to raczej jako statysta. Czuję jednak, że jestem w stanie zakwalifikować się do reprezentacji właśnie do biegu na 15 km stylem dowolnym. Bardzo mi on odpowiada, a ponadto dominowałem na tym dystansie na początku sezonu.
- My, biathloniści, mamy pewną przewagę nad biegaczami w konkurencjach stylem dowolnym, ponieważ trenujemy tylko tą technikę i ślizg łyżwą. Poza tym biegamy obciążeni karabinem i po jego zdjęciu czujemy się lżejsi, jesteśmy szybsi.
Roesch robi sobie przerwę.
Michael Roesch po katastrofalnym w swoim wykonaniu początku sezonu podjął decyzję o przerwie w startach. 26-letni biathlonista z Zinnwald nie wystartuje zarówno w zawodach World Team Challenge w Gelsenkirchem, jak i w pierwszym styczniowym Pucharze Świata w Oberhofie.
Roesch, który w przeszłości dziewięciokrotnie stawał na podium zawodów Pucharu Świata, w tym sezonie spisuje się grubo poniżej oczekiwań niemieckich kibiców. Jego najlepszym wynikiem jest zaledwie 31. miejsce w sprincie w Ostersund. W klasyfikacji generalnej z 21 punktami jest dopiero 66.
Znamy już pełen skład uczestników zawodów World Team Challenge, jakie będą miały miejsce 28 grudnia na stadionie Schalke w Gelsenkirchen.
Uczestnicy WTC'09: Eva Tofalwi, Daniel Graf Kati Wilhelm, Christoph Sumann Olga Zajcewa, Maxim Czudow Daria Domraczewa, Dominik Landertinger Magdalena Gwizdoń, Tomasz Sikora Marie Laure Brunet, Vincent Defrasne Jay Hakkinen, Lanny Barnes Simone Hauswald, Michael Greis Oksana Chwostenko, Andriej Deryzemlya Solvieg Rogstad, Henrik L'Abee-Lund
|
Do góry
|
|
|
|
#3582643 - 28/12/2009 20:17
[Re: mln]
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
Vancouver nie dla Andresena Trenerzy norwescy ogłosili skład męskiej kadry, która będzie miała szanse walczyć o medale w Vancouver. Wśród nominowanych znaleźli się Ole Einar Bjoerndalen, Emil Hegle Svendsen, Halvard Hanevold, Lars Berger, Alexander Os oraz Tarjei Boe. Sporym zaskoczeniem jest na pewno obecność tego ostatniego. Młody Norweg rzutem na taśmę wygrał batalię z dużo bardziej doświadczonymi zawodnikami, między innymi Frode Andresenem, który startował w trzech ostatnich igrzyskach olimpijskich i z każdych przywoził po medalu.
Bjoerndalen trzecim sportowcem w Europie
Ole Einar Bjoerndalen zajął trzecie miejsce w prestiżowym konkursie na sportowca 2009 roku w Europie. Norweg przegrał tylko z tenisistą Rogerem Federerem oraz kierowcą Formuły 1, Jensonem Buttonem. Wyprzedził natomiast takie sławy, jak Alberto Contador czy Cristiano Ronaldo. Rok 2009 był dla Bjoerndalena bardzo udany. Norweg po raz szósty wywalczył Puchar Świata, wygrywając przy tym siedmokrotnie i zdobywając cztery złote medale na mistrzostwach świata.
1. Roger Federer (tenis) 135 pkt 2. Jenson Button (formuła 1) 81 3. Ole Einar Bjoerndalen (biathlon) 73 4. Sebastien Loeb (WRC) 56 5. Blanka Vlasic (lekkoatletyka) 51 6. Alberto Contador (kolarstwo) 50 7. Cristiano Ronaldo (piłka nożna) 42 8. Pau Gasol (koszykówka) 41 9. Valentino Rossi (moto GP) 40 10. Andreas Thorkildsen (lekkoatletyka) 36
dziwne ze Krystyna jest tak nisko, za Blanka np..
Dzis World Team Challenge w Schalke.. moze sie uda znalesc jakas ciekawa pare... trzeba pomyslec chwil kilka. Tytulu broni nieoczekiwanie ukrainska para Oksana Khvostenko Andryi Deryzemlya, ktorzy przed rokiem o 14 sekund wyprzedzili Martine Beck i Christopha Summanna. 3 lokata dladopingowiczow Iourieva i Jaroshenke.
Edited by Rivaldinho (28/12/2009 20:37) Edit Reason: dopisek
|
Do góry
|
|
|
|
#3582668 - 28/12/2009 20:59
[Re: Rivaldinho]
|
+
|
Domracheva/Landertinger - Gwizdoń/Sikora [1] 1.50 totomix Domracheva/Landertinger - Brunet/Defrasne [1] 1.65 BwinLicze dzis na Darie i Dominika.. polacy forma zdecydoanie nizsza, a w parze francuskiej Defrasne mnie nie przekonuje. Pograne delikatnie bo ciezko okreslic kto te zawody potraktuje powaznie... wezme do dubli z Evertonem zeby sie lepiej ogladalo.
|
Do góry
|
|
|
|
#3582745 - 28/12/2009 21:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Riva ale mnie zaskoczyles Norwegowie moim zdaniem popelnili ogromny blad i mysle ze slona za niego zaplaca !! Brak Andresena to duze oslabienie jakby nie patrzec doswiadczenie robi swoje !! Zobaczymy co pokaze w takim razie "slepy" Berger czy Boe ktory nie poradzi sobie moim zdaniem z taka presja !! Jakis czas temu pisalem zeby Norwegowie siegneli po kogos nowego po zakonczeniu biegow sztafetowych !! czyzby ich trener czytal nasze forum
|
Do góry
|
|
|
|
#3583168 - 29/12/2009 00:24
[Re: Inzaghi78]
|
+
|
no niestety ja tez liczylem ze Andresen pojedzie na olimpiade, ba liczylem nawet na start w sztafecie.. jednak trener Norge ma inny pomysl - zobaczymy co bedzie.. Jak warunki na strzelnicy beda dobre to jednak Lars albo Os nie powinni zawalic a wtedy Norge ma szanse walczyc o zloto. Wedlug mnie Svendsen na 1 zmianie, Hanevold na 2, 3. Os/ Berger i konczy Bjoerndalen. Boe dostal szanse na przetarcie.. aby zobaczyc jak to jest wystapic na duzej imprezie.. mysle ze na sztafete wiekszych szans nie ma.. moze na mieszana, ale takze watpie. Buki dzis faworyzuja pare Wilhelm/Sumann i w sumie sie z nimi zgadzam.. rosjanie pewnie w swieta pobalowali i jakos tej parze nie ufam.. jak pisalem wyzej licze na dobry start pary Darya + Dominik.. (Darya zwyzka formy - progresywnie wraca do niezlej dyspozycji sprzed roku) moze Ukraincy cos namieszaja, chociaz patrzac na ostatnie wystepy to jakos im nie ufam (rok temu zaskoczyli wsszystkich, motywacja aby obronic tytul po ich stronie) wzialem sobie takze dubel z mixa na podwojenie: Wilhelm/Sumann [1-3] 1.50 Domracheva/Landertinger - Gwizdoń/Sikora [1] 1.50
|
Do góry
|
|
|
|
#3595257 - 04/01/2010 20:18
|
+
|
OberhofProgram zawodów: 06.12 14:15 - Sztafeta [K] 07.12 14:15 - Sztafeta [M] 08.12 14:30 - Sprint [K] 09.12 12:45 - Sprint [M] 10.12 11:00 - Mass [K] 10.12 13:20 - Mass [M] Linki:LIVEbiathlonworld.comOficialna stronka zawodow
|
Do góry
|
|
|
|
#3598152 - 06/01/2010 06:02
|
addict
Meldunek: 19/02/2009
|
Dla leniuchów podaje składy ale najlepiej jeszcze jutro sprawdzic !!! Niemki osłabione bez Wilhelm i Nuner norweżki tez bez Tory Berger beda słabiutkie francuski silne dla mnie czarnym koniem ukrainki słowneki (3 zawodniczki + ???) chinki - los jak wicher szwedki wiadomo RUSSIA RUS 1-1 BOGALIY-TITOVETS Anna 1-2 BOULYGINA Anna 1-3 MEDVEDTSEVA Olga 1-4 SLEPTSOVA Svetlana 2 GERMANY GER 2-1 BECK Martina 2-2 HAUSWALD Simone 2-3 BACHMANN Tina 2-4 HENKEL Andrea 3 FRANCE FRA 3-1 BRUNET Marie Laure 3-2 BECAERT Sylvie 3-3 DORIN Marie 3-4 BAILLY Sandrine 4 SWEDEN SWE 4-1 DOMEIJ Sofia 4-2 OLOFSSON-ZIDEK Anna Carin 4-3 NILSSON Anna Maria 4-4 JONSSON Helena 5 CHINA CHN 5-1 WANG Chunli 5-2 LIU Xianying 5-3 SONG Chaoqing 5-4 KONG Yingchao 6 NORWAY NOR 6-1 FLATLAND Ann Kristin Aafedt 6-2 EIKELAND Liv Kjersti 6-3 KRISTIANSEN Gro Marit Istad 6-4 ROGSTAD Solveig 7 POLAND POL 7-1 GWIZDON Magdalena 7-2 BOBAK Paulina 7-3 NOVAKOWSKA Weronika 7-4 CYL Agnieszka 8 UKRAINE UKR 8-1 PIDHRUSHNA Olena 8-2 SEMERENKO Valj 8-3 KHVOSTENKO Oksana 8-4 SEMERENKO Vita 9 SLOVENIA SLO 9-1 GREGORIN Teja 9-2 MALI Andreja 9-3 BRANKOVIC-LIKOZAR Tadeja 9-4 RAVNIKAR Dijana 10 BELARUS BLR 10-1 KALINCHIK Liudmila 10-2 DOMRACHEVA Darya 10-3 NAZAROVA Olga 10-4 SKARDINO Nadezhda 11 KAZAKSTAN KAZ 11-1 KHRUSTALEVA Elena 11-2 LEBEDEVA Anna 11-3 MOZHEVITINA Irina 11-4 LEBEDEVA Marina 12 ROMANIA ROU 12-1 PLOTOGEA Dana 12-2 PURDEA Mihaela 12-3 STOIAN Alexandra 12-4 FERENCZ Reka 13 LATVIA LAT 13-1 JUSKANE Zanna 13-2 LIDUMA Madara 13-3 GLAZERE Liga 13-4 KRUMINA Gerda 14 BULGARIA BUL 14-1 KLENOVSKA Nina 14-2 DIMITROVA Niya 14-3 GEORGIEVA Silvia 14-4 YORDANOVA Emilia 15 JAPAN JPN 15-1 SUZUKI Fuyuko 15-2 IZUMI Megumi 15-3 OWADA Itsuka 15-4 AZEGAMI Naoko
|
Do góry
|
|
|
|
#3598536 - 06/01/2010 08:42
[Re: wieczor]
|
Arka Gdynia!
|
trochę przemyśleń przed sztafetą kobiet... z słabą biegowo Ukrainką Pidrushiną powinna sobie bez większego problemu poradzić Chinka Wang Chunli na pierwszej zmianie (1.50). Na strzelnicy prawdopodobne że Ukrainka nie pomyli się ani razu, jednak Chinka uwielbia te trasy, biegać w Oberhofie potrafi, przy możliwości dobierania pocisków na strzelnicy jestem gotów zainwestować w ten trochę złociszy gdyby nie Boulygina na drugiej zmianie pewnie zagrałbym już zwycięstwo Rosjanek, ale po tym co robi do tej pory na strzelnicy w tym sezonie, jednak chyba lepiej będzie jak sobie odpuszcze, może tak zawalić że reszta tego już nie nadrobi... 2.95 na Ukrainki w parze z Francuzkami (1.35) hmmm to zbyt dużo według mnie, przesada, aż takiej różnicy pomiędzy nimi nie ma kusi 1.666 na solidne, równe Białorusinki vs. Norweżki bez Berger i formy
|
Do góry
|
|
|
|
#3598539 - 06/01/2010 08:47
[Re: wieczor]
|
wieczny student
|
Po krótkiej przerwie zaczynamy od sztafet Rosja - Niemcy 1 1.65 BwinRosjanki są moimi faworytkami w sztafecie. Dosyć wyrównany skład. Bogali bardzo dobrze startowała w Pokljuce, Sleptsova wręcz fantastycznie, Medvedtseva na swoim wysokiem i równym poziomie. Jest tylko jeden element tej układanki, który może zawieść. Oczywiście mam na myśli Boulyginę. Wg mnie cały zakład jest w stanie tylko ona położyć. Potrafi wszystko zawalić na strzelnicy. Natomiast Niemki występują w pół rezerwowym składzie. Zamiast Wilhelm i Neuner mamy na starcie Hauswald i Bachmann. Oczywiście jest to spore osłabienie. Hauswald bardzo nierówna, Bachmann potrafi fatalnie strzelać. Kurs wart gry. Francja - Niemcy 1 2.55 UnibetNatomiast na drugim stopniu podium widzę Francuzki. Bardzo wyrównana sztafeta. Bardzo dobra Brunet, solidna w sztafecie Bailly, dobrze strzelająca Dorin i doświadczona Becaert. Na pewno ich dużym atutem jest strzelanie. Wszystkie w miarę solidne, czasami Becaert potrafi nieco się pogubić. Biegowo aż tak bardzo nie odstają od czołówki. Natomiast po cichu liczę, że Niemki będą sporo pudłować. Francja - Szwecja 1 1.7 bet24 Jeszcze jeden typ na Francuzki. W obu sztafetach z tego sezonu Francuzki były wyżej niż Szwedki. Szwedki nawet przy zaledwie trzech dobieranych pociskach przegrały z Francuzkami. Z tego, co pamiętam (mogę się mylić, bo nie chce mi się szukać) to Domelj po raz pierwszy startuje w sztafecie. Do tej pory mogliśmy oglądać w drużynie Elizabeth Hogberg. Cóż, wydaje mi się, że nie jest to dobra zamiana. Domelj na pewno lepiej biega, ale może wszystko zaprzepaścić na strzelnicy, już nie raz Szwedki przez nią traciły szansę na dobry wynik. mężczyźni 26-9-3 +8.07j kobiety 20-11-1 +2.55j
|
Do góry
|
|
|
|
#3598921 - 06/01/2010 19:43
[Re: mln]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
z słabą biegowo Ukrainką Pidrushiną powinna sobie bez większego problemu poradzić Chinka Wang Chunli na pierwszej zmianie (1.50). Na strzelnicy prawdopodobne że Ukrainka nie pomyli się ani razu, jednak Chinka uwielbia te trasy, biegać w Oberhofie potrafi, przy możliwości dobierania pocisków na strzelnicy jestem gotów zainwestować w ten trochę złociszy czy bez wiekszego problemu to bym nie powiedzial i radze uwazac na ten typ choc nie twierdze ze nie wejdzie !! Na ostatnich sztafetowych zawodach w Hochfilzen chinka przegrala z Ukrainka 9 sek. na pierwszej zmianie, takze mysle ze wszystko bedzie zalezec od strzelania a wiadomo ze Chinki w tym nie blyszcza
|
Do góry
|
|
|
|
#3599027 - 06/01/2010 20:52
[Re: NanekHKS]
|
+
|
OstersundHochfilzeni sklady na dzis: Sklady - OberhofMi ciezko dzis cos wybrac.. im dluzej mysle, kombinuje tym dalej mi do zagrania czegokolwiek Kibicuje Ukrainkom - czekam az w koncu im wyjdzie : )
|
Do góry
|
|
|
|
#3599156 - 06/01/2010 21:47
[Re: Inzaghi78]
|
Arka Gdynia!
|
z słabą biegowo Ukrainką Pidrushiną powinna sobie bez większego problemu poradzić Chinka Wang Chunli na pierwszej zmianie (1.50). Na strzelnicy prawdopodobne że Ukrainka nie pomyli się ani razu, jednak Chinka uwielbia te trasy, biegać w Oberhofie potrafi, przy możliwości dobierania pocisków na strzelnicy jestem gotów zainwestować w ten trochę złociszy czy bez wiekszego problemu to bym nie powiedzial i radze uwazac na ten typ choc nie twierdze ze nie wejdzie !! Na ostatnich sztafetowych zawodach w Hochfilzen chinka przegrala z Ukrainka 9 sek. na pierwszej zmianie, takze mysle ze wszystko bedzie zalezec od strzelania a wiadomo ze Chinki w tym nie blyszcza akurat ta Chinka lipy odstawić nie powinna, biegowo w Oberhofie bardzo dobrze sie prezentowala, zobaczymy, ja podobnie jak Rivaldinho w koncu nic nie gram dzisiaj, myslalem myslalem i w koncu odpuszczam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|