#360503 - 13/06/2005 22:05
Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/06/2004
|
Quote:
- w next weeku wszystkim sie bedzie chciało to wtedy zagram
i to jest bardziej niebezpieczne bo będzie się chciało underdogom, które nagle z kosmosu wyskoczą ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#360504 - 13/06/2005 22:07
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
Quote:
Przestrzegałbym jednak przed graniem Karlovica -prędzej czy później położy ten turniej -1. albo 2. rundę .Z pewnościa jest na liście startowej bo tak życzył sobie sponsor .Dla zawodnika priorytetem jest Wimbledon ,zwłaszcza ,że forma jest wyśmienita i przy odrobinie szczęścia w losowaniu może zajść daleko .Nie da się natomiast grać na wysokim pozionmie majac w nogach juz 11 spotkań w ciągu ostatnich dwóch tygodni.Tu jak sugerujesz miałby rozegrać następne pięć -w takim układzie o sukcesie w Wimbledonie może zapomnieć .
niestety mam podobne odczucia, dobre wystepy na trawie, pokonanie Hewitta (nawet po kontuzji,ale zawsze) i wreszcie pierwszy final ATP a w nim wyrównany mecz z Roddickiem... kamaaaaan... nie mowcie,ze kolesiowi nie zaświtało w glowie,ze moze na wimbledonskich trawnikach zwojowac cos duzego a tam zuuupelnie inny "prize money".... słowiańska mentalnośc plus troche wyrachowania i juz mamy niebezpieczne równanie. jak najbardziej bedzie gral treningowo co oznacza,ze forsowac sie nie bedzie i przy pierwszym zdecydowanym oporze popłynie... nie mowie,ze doklandnie tak bedzie,ale cos w ten deseń moze naprawde sie zdarzyc
![](/ubbthreads/images/graemlins/smokin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#360505 - 13/06/2005 22:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2005
|
Czy są jakieś znaki na niebie i ziemi, że Ancic może jutro odpuścić sobie??? W sumie to po Rolandzie nie grał jeszcze, wiec chyba nie po to tu przyjeżdzal,zeby przegrac z jakimś łosiem w I rundzie. Czy ktoś wie może, jaka jest jego aktualna forma??? W I rundzie gra z 297 rakietą chyba na świecie, wiec nawet jeśli odpuści, to i tak niechcący wygra:) Ten Logtens P. przegrał nawet z dzisiejszym rywalem Corii, a ten sie zbytnio też nie napracował ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Jak dla mnie to 99% na Ancica, ale może sie mylę, moze wietrzycie tu mega sensację, ze gospodarz wygra?:) Pomijając kursik, mozna postawić na niego z całą premedytacją??? PZDRW
|
Do góry
|
|
|
|
#360506 - 13/06/2005 22:14
|
enthusiast
Meldunek: 25/04/2005
|
Quote:
Quote:
Karlovic,Ljubic 7/10 pisałem parę stron wcześniej, to jest czas IVO, 2 finały z rzędu i co z tego może będzie trzeci,
Generalnie ze wszystkim zgoda .
Przestrzegałbym jednak przed graniem Karlovica -prędzej czy później położy ten turniej -1. albo 2. rundę .Z pewnościa jest na liście startowej bo tak życzył sobie sponsor .Dla zawodnika priorytetem jest Wimbledon ,zwłaszcza ,że forma jest wyśmienita i przy odrobinie szczęścia w losowaniu może zajść daleko .Nie da się natomiast grać na wysokim pozionmie majac w nogach juz 11 spotkań w ciągu ostatnich dwóch tygodni.Tu jak sugerujesz miałby rozegrać następne pięć -w takim układzie o sukcesie w Wimbledonie może zapomnieć .
Reasumując jeżeli nie podłozy się Andrejewowi to myślę ,że spotkanie z Ljubicicem bedzie miało charakter treningowy (chyba najbardziej prawdopodobny wariant ze wzgledu na różne nieformalne układy ).
Abstrachujac od wszystkiego: nie podłoży sie, nie ma tego w swojej mentalności to po prostu walczak i tyle.
na jutro grubo, choć musze sie przespać z tym.. Ryszard 1, 34 Ivo 1, 35 i T. J 1, 4 ( kursy z netowej stronki sts), bo jakoś oferta profa : puke, jednak z tego co pamietam 1, 35, 1, 48, 1, 42
Ps. odnośnie meczu tomas J.. nie jest lubiany zbytnio w Angli. i nie sadze zeby dal satysfakcje i odpuscil sobie ten mecz..
|
Do góry
|
|
|
|
#360507 - 13/06/2005 22:29
|
Carpal Tunnel
|
ja myślę, że teorie spiskowe dotyczące Ivo są zbyt daleko posunięte ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif) w Surbiton za finał zgarnął $ 4240 ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) za finał Londynu US $ 55700 ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) tyle jest za zwycięstwo u szeryfa:€44,100 EURO tyle jest za SF w Wimbie 157,500 FUNTÓW pamiętajmy, że nie będzie rozstawiony! ma bardzo dalekie entry. może trafić na Roddicka albo Ferdka o wiele szybciej/2,3,4 runda/ uważam, że nie ma z nimi szans. best in 5 sets, doświadczenie, ogranie, umiejętności po stronie ferdka i andego ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) 5 lat w pro a to był Jego 1 finał atp. w karierze zarobił 800 000 $ z czego 60 000$ w 2 OSTATNIE TYGODNIE! ja myślę, że to dla niego ogromne pieniądze i połasi się na kolejną mamonę w nottingam. jeszcze raz powtórzę, za m-c koniec trawy w tym roku...trzeba zarabiać! ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif) zmarnowalibyście taką okazję? przecież to jest kort trawiasty, tu cały mecz trwa tyle co dłuższa 1-setówka na clayu ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif) myślę, że chłop ma niespożyte siły ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#360508 - 13/06/2005 22:42
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
taaaa ja na pewno zagram singielka przeciw IVO...chłopak jest w formie....a granie 3 turnieju z rzedu na wysokich obrotach mija sie z celem tym bardziej że Wibledon za pasem...Chorwat odpusci turniej....i bedzie zbierał siły.....
zaciekawił mnie tez mecz Sanguinettiego....powinien poradzic sobie z Kuczera..słowak niegrał ostatnio w żadnym znaczacym turnieju i wątpie by dał rade Włochowi...przychylam sie do Maciasa...gram na Sangiego..
zastanawiac sie jeszcze nad dwoma typami.... Ljuba z Hanim /1 oraz Petzschner - Benneteau /1 ale jeszcze to przeanalizuje..z ranca....
|
Do góry
|
|
|
|
#360509 - 13/06/2005 22:45
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
taaaa ja na pewno zagram singielka przeciw IVO...chłopak jest w formie....a granie 3 turnieju z rzedu na wysokich obrotach mija sie z celem tym bardziej że Wibledon za pasem...Chorwat odpusci turniej....i bedzie zbierał siły.....
tak jak dawydenko przed RG jutro korty zweryfikują ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
faltycznie, najzdrowiej zrobić NO BET ew zagrać lekko na zonka ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
ale ja zagrałem na IVO ![](/ubbthreads/images/graemlins/wave.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#360510 - 13/06/2005 22:47
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
na jutro mysle o takich meczach bardzo powaznie
Philippousis - C.Rochus .. 1 .. 1,50
Srichaphan - Hilton .. 1 .. 1,40
O. Rochus - Kim .. 1 .. 1,41
Ljubicic - Hanescu .. 1 .. 1,44
i jesli bedzie w ogole taki mecz to
Sanguinetti - Kucera .. 1 .. 1,48
...................... co myślicie o meczach powyzej ? wydajea mi sie bardzo ciekawe, i mysle ze szanse wejscia sa naprawde wysokie ......................
A teraz typy bardziej zaawansowane z wiekszym ryzykiem
Bjorkman - Pavel .. 1 .. 1,93
Petzschner - Benneteau .. 2 .. 1,98
..................... co myslicie o tyopach z wiekszym ryzykiem ? jaka jest szansa na takie rozstrzygnięcia ? to moje sugestie, jestem ciekaw waszych opinii, zawsze lepiej skonsultowac i wysluchac kilka rad. .....................
a teraz typ bardzo bardzo ryzykowny
Garcia Lopez - Klein .. 2 .. 3,81
........................ a co na ten temat ? mysle ze kurs bardzio ciekawy, bardzo wysoki, a Garcia Lopez nie jest wcale takim wielkim faworytem jak stawiaja buki, na pewno jest faworytem ale czy az tak duzym ? czy nie warto skusic sie na kurs 3,81 ? .........................
Przeopraszam za typ na Kleina, pmylilem zawodnka Klein to slabiutki Niemiec ktory w tym sezonie niczego kompletnie niczego nie osiagnal, zdecydowanie na Garcie Lopeza, przepraszam za blad ![](/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#360511 - 13/06/2005 23:03
|
enthusiast
Meldunek: 11/04/2005
|
Quote:
Quote:
Przeopraszam za typ na Kleina, pmylilem zawodnka Klein to slabiutki Niemiec ktory w tym sezonie niczego kompletnie niczego nie osiagnal, zdecydowanie na Garcie Lopeza, przepraszam za blad
Daj mu szanse , bądz konsekwentny w swoich analizach Garcia - Lopez to nie Pete Sampras ....któremu też sie noga pośliznęła na Londyńskim , co prawda trawniku z ...niejakim G.Bastlem który w onym roku 2002 , też nic nie osiągnał , , nigdy nie wiadomo co w trawie piszczy ![](/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#360513 - 14/06/2005 06:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2004
|
Quote:
5 lat w pro a to był Jego 1 finał atp. w karierze zarobił 800 000 $ z czego 60 000$ w 2 OSTATNIE TYGODNIE!
ja myślę, że to dla niego ogromne pieniądze i połasi się na kolejną mamonę w nottingam. jeszcze raz powtórzę, za m-c koniec trawy w tym roku...trzeba zarabiać! zmarnowalibyście taką okazję?
Mozna upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu: odpuscic mecz, odpoczac przed Wimbledonem, nie zapominajac oczywiscie zagrac u buka przeciwko sobie (kursy na Anreeva ok. 4, i np. z 15tys. euro zrobic w Pinnacle lub betfair 60 tys.). Ja mysle, ze ten scenariusz rozni "specjalisci" cwicza dosyc czesto. Choc przyznaje, ze Karlovic do tej pory nie jest na mojej "czarnej liscie" . Dla mnie no bet.
|
Do góry
|
|
|
|
#360514 - 14/06/2005 21:03
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2005
|
Quote:
Quote:
na jutro mysle o takich meczach bardzo powaznie
Philippousis - C.Rochus .. 1 .. 1,50
Srichaphan - Hilton .. 1 .. 1,40
O. Rochus - Kim .. 1 .. 1,41
Ljubicic - Hanescu .. 1 .. 1,44
i jesli bedzie w ogole taki mecz to
Sanguinetti - Kucera .. 1 .. 1,48
...................... co myślicie o meczach powyzej ? wydajea mi sie bardzo ciekawe, i mysle ze szanse wejscia sa naprawde wysokie ......................
A teraz typy bardziej zaawansowane z wiekszym ryzykiem
Bjorkman - Pavel .. 1 .. 1,93
Petzschner - Benneteau .. 2 .. 1,98
..................... co myslicie o tyopach z wiekszym ryzykiem ? jaka jest szansa na takie rozstrzygnięcia ? to moje sugestie, jestem ciekaw waszych opinii, zawsze lepiej skonsultowac i wysluchac kilka rad. .....................
a teraz typ bardzo bardzo ryzykowny
........................ a co na ten temat ? mysle ze kurs bardzio ciekawy, bardzo wysoki, a Garcia Lopez nie jest wcale takim wielkim faworytem jak stawiaja buki, na pewno jest faworytem ale czy az tak duzym ? czy nie warto skusic sie na kurs 3,81 ? .........................
Przeopraszam za typ na Kleina, pmylilem zawodnka Klein to slabiutki Niemiec ktory w tym sezonie niczego kompletnie niczego nie osiagnal, zdecydowanie na Garcie Lopeza, przepraszam za blad
Wszytskie 8 typow z tenisa trafione !! ![](/ubbthreads/images/graemlins/Hurrra.gif)
........................... Teraz czas na nastepny dzien
Hrbaty - Carlsen .. 1 .. 1,72
Coria - Hernych .. 1 .. 1,36 ...........................
Narazie tylko te dwa typki, wydaja mi sie w miare pewne, Dunczyk Carlsen nie przekonuje mnie swoja gra, mysle ze Hrbaty ma duze szanse go pokonac choc na pewno gladko i latwo nie bedzie. A Coria ? mysle ze na pewno jest w stanie wygrac z Hernychem, dobre przetarcie przed Wimbledonem na trawie bardzo potrzebne jest Argentynczykowi. .......................... Jakie wasze zdanie ? .........................
|
Do góry
|
|
|
|
|
|