Strona 7 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7
Opcje tematu
#360503 - 13/06/2005 22:05 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/06/2004
Quote:

- w next weeku wszystkim sie bedzie chciało to wtedy zagram

i to jest bardziej niebezpieczne bo będzie się chciało underdogom, które nagle z kosmosu wyskoczą

Do góry
Bonus: Unibet
#360504 - 13/06/2005 22:07 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Court Judge Offline
old hand

Meldunek: 04/05/2005
Quote:

Przestrzegałbym jednak przed graniem Karlovica -prędzej czy później położy ten turniej -1. albo 2. rundę .Z pewnościa jest na liście startowej bo tak życzył sobie sponsor .Dla zawodnika priorytetem jest Wimbledon ,zwłaszcza ,że forma jest wyśmienita i przy odrobinie szczęścia w losowaniu może zajść daleko .Nie da się natomiast grać na wysokim pozionmie majac w nogach juz 11 spotkań w ciągu ostatnich dwóch tygodni.Tu jak sugerujesz miałby rozegrać następne pięć -w takim układzie o sukcesie w Wimbledonie może zapomnieć .

niestety mam podobne odczucia, dobre wystepy na trawie, pokonanie Hewitta (nawet po kontuzji,ale zawsze) i wreszcie pierwszy final ATP a w nim wyrównany mecz z Roddickiem...
kamaaaaan... nie mowcie,ze kolesiowi nie zaświtało w glowie,ze moze na wimbledonskich trawnikach zwojowac cos duzego a tam zuuupelnie inny "prize money"....
słowiańska mentalnośc plus troche wyrachowania i juz mamy niebezpieczne równanie. jak najbardziej bedzie gral treningowo co oznacza,ze forsowac sie nie bedzie i przy pierwszym zdecydowanym oporze popłynie...
nie mowie,ze doklandnie tak bedzie,ale cos w ten deseń moze naprawde sie zdarzyc

Do góry
#360505 - 13/06/2005 22:07 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
mikey2spikey Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/05/2005
Czy są jakieś znaki na niebie i ziemi, że Ancic może jutro odpuścić sobie??? W sumie to po Rolandzie nie grał jeszcze, wiec chyba nie po to tu przyjeżdzal,zeby przegrac z jakimś łosiem w I rundzie. Czy ktoś wie może, jaka jest jego aktualna forma??? W I rundzie gra z 297 rakietą chyba na świecie, wiec nawet jeśli odpuści, to i tak niechcący wygra:) Ten Logtens P. przegrał nawet z dzisiejszym rywalem Corii, a ten sie zbytnio też nie napracował Jak dla mnie to 99% na Ancica, ale może sie mylę, moze wietrzycie tu mega sensację, ze gospodarz wygra?:) Pomijając kursik, mozna postawić na niego z całą premedytacją???
PZDRW

Do góry
#360506 - 13/06/2005 22:14 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
LACOSTE Offline
enthusiast

Meldunek: 25/04/2005
Quote:

Quote:

Karlovic,Ljubic 7/10 pisałem parę stron wcześniej, to jest czas IVO, 2 finały z rzędu i co z tego może będzie trzeci,

Generalnie ze wszystkim zgoda .

Przestrzegałbym jednak przed graniem Karlovica -prędzej czy później położy ten turniej -1. albo 2. rundę .Z pewnościa jest na liście startowej bo tak życzył sobie sponsor .Dla zawodnika priorytetem jest Wimbledon ,zwłaszcza ,że forma jest wyśmienita i przy odrobinie szczęścia w losowaniu może zajść daleko .Nie da się natomiast grać na wysokim pozionmie majac w nogach juz 11 spotkań w ciągu ostatnich dwóch tygodni.Tu jak sugerujesz miałby rozegrać następne pięć -w takim układzie o sukcesie w Wimbledonie może zapomnieć .

Reasumując jeżeli nie podłozy się Andrejewowi to myślę ,że spotkanie z Ljubicicem bedzie miało charakter treningowy (chyba najbardziej prawdopodobny wariant ze wzgledu na różne nieformalne układy ).

Abstrachujac od wszystkiego: nie podłoży sie, nie ma tego w swojej mentalności to po prostu walczak i tyle.

na jutro grubo, choć musze sie przespać z tym..
Ryszard 1, 34
Ivo 1, 35
i T. J 1, 4 ( kursy z netowej stronki sts), bo jakoś oferta profa : puke, jednak z tego co pamietam 1, 35, 1, 48, 1, 42

Ps. odnośnie meczu tomas J..
nie jest lubiany zbytnio w Angli. i nie sadze zeby dal satysfakcje i odpuscil sobie ten mecz..

Do góry
#360507 - 13/06/2005 22:29 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

ja myślę, że teorie spiskowe dotyczące Ivo są zbyt daleko posunięte w Surbiton za finał zgarnął $ 4240 za finał Londynu US $ 55700

tyle jest za zwycięstwo u szeryfa:&#8364;44,100 EURO
tyle jest za SF w Wimbie 157,500 FUNTÓW

pamiętajmy, że nie będzie rozstawiony! ma bardzo dalekie entry. może trafić na Roddicka albo Ferdka o wiele szybciej/2,3,4 runda/ uważam, że nie ma z nimi szans. best in 5 sets, doświadczenie, ogranie, umiejętności po stronie ferdka i andego

5 lat w pro a to był Jego 1 finał atp. w karierze zarobił 800 000 $ z czego 60 000$ w 2 OSTATNIE TYGODNIE!

ja myślę, że to dla niego ogromne pieniądze i połasi się na kolejną mamonę w nottingam.
jeszcze raz powtórzę, za m-c koniec trawy w tym roku...trzeba zarabiać! zmarnowalibyście taką okazję? przecież to jest kort trawiasty, tu cały mecz trwa tyle co dłuższa 1-setówka na clayu myślę, że chłop ma niespożyte siły

Do góry
#360508 - 13/06/2005 22:42 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
taaaa ja na pewno zagram singielka przeciw IVO...chłopak jest w formie....a granie 3 turnieju z rzedu na wysokich obrotach mija sie z celem tym bardziej że Wibledon za pasem...Chorwat odpusci turniej....i bedzie zbierał siły.....

zaciekawił mnie tez mecz Sanguinettiego....powinien poradzic sobie z Kuczera..słowak niegrał ostatnio w żadnym znaczacym turnieju i wątpie by dał rade Włochowi...przychylam sie do Maciasa...gram na Sangiego..

zastanawiac sie jeszcze nad dwoma typami....
Ljuba z Hanim /1 oraz Petzschner - Benneteau /1 ale jeszcze to przeanalizuje..z ranca....

Do góry
#360509 - 13/06/2005 22:45 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Quote:

taaaa ja na pewno zagram singielka przeciw IVO...chłopak jest w formie....a granie 3 turnieju z rzedu na wysokich obrotach mija sie z celem tym bardziej że Wibledon za pasem...Chorwat odpusci turniej....i bedzie zbierał siły.....

tak jak dawydenko przed RG jutro korty zweryfikują

faltycznie, najzdrowiej zrobić NO BET ew zagrać lekko na zonka

ale ja zagrałem na IVO

Do góry
#360510 - 13/06/2005 22:47 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Goldi Offline
enthusiast

Meldunek: 14/04/2005
Quote:

na jutro mysle o takich meczach bardzo powaznie

Philippousis - C.Rochus .. 1 .. 1,50

Srichaphan - Hilton .. 1 .. 1,40

O. Rochus - Kim .. 1 .. 1,41

Ljubicic - Hanescu .. 1 .. 1,44

i jesli bedzie w ogole taki mecz to

Sanguinetti - Kucera .. 1 .. 1,48

......................
co myślicie o meczach powyzej ? wydajea mi sie bardzo ciekawe, i mysle ze szanse wejscia sa naprawde wysokie
......................

A teraz typy bardziej zaawansowane z wiekszym ryzykiem

Bjorkman - Pavel .. 1 .. 1,93

Petzschner - Benneteau .. 2 .. 1,98

.....................
co myslicie o tyopach z wiekszym ryzykiem ? jaka jest szansa na takie rozstrzygnięcia ? to moje sugestie, jestem ciekaw waszych opinii, zawsze lepiej skonsultowac i wysluchac kilka rad.
.....................

a teraz typ bardzo bardzo ryzykowny

Garcia Lopez - Klein .. 2 .. 3,81

........................
a co na ten temat ? mysle ze kurs bardzio ciekawy, bardzo wysoki, a Garcia Lopez nie jest wcale takim wielkim faworytem jak stawiaja buki, na pewno jest faworytem ale czy az tak duzym ? czy nie warto skusic sie na kurs 3,81 ?
.........................

Przeopraszam za typ na Kleina, pmylilem zawodnka Klein to slabiutki Niemiec ktory w tym sezonie niczego kompletnie niczego nie osiagnal, zdecydowanie na Garcie Lopeza, przepraszam za blad

Do góry
#360511 - 13/06/2005 23:03 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Edgar Cayce Offline
enthusiast

Meldunek: 11/04/2005
Quote:

Quote:

Przeopraszam za typ na Kleina, pmylilem zawodnka Klein to slabiutki Niemiec ktory w tym sezonie niczego kompletnie niczego nie osiagnal, zdecydowanie na Garcie Lopeza, przepraszam za blad

Daj mu szanse , bądz konsekwentny w swoich analizach
Garcia - Lopez to nie Pete Sampras ....któremu też sie noga pośliznęła na Londyńskim , co prawda trawniku z ...niejakim G.Bastlem który w onym roku 2002 , też nic nie osiągnał , , nigdy nie wiadomo co w trawie piszczy

Do góry
#360512 - 13/06/2005 23:26 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
LACOSTE Offline
enthusiast

Meldunek: 25/04/2005
Dla mnie czarnymi końmi mogą być kim i hanescu i dlatego tych panów na pewno nie zagram, a jesli już to symbolicznie. Analizy ne ma bo to nos mi podpowiada.

Do góry
#360513 - 14/06/2005 06:55 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Quote:

5 lat w pro a to był Jego 1 finał atp. w karierze zarobił 800 000 $ z czego 60 000$ w 2 OSTATNIE TYGODNIE!

ja myślę, że to dla niego ogromne pieniądze i połasi się na kolejną mamonę w nottingam.
jeszcze raz powtórzę, za m-c koniec trawy w tym roku...trzeba zarabiać! zmarnowalibyście taką okazję?

Mozna upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu: odpuscic mecz, odpoczac przed Wimbledonem, nie zapominajac oczywiscie zagrac u buka przeciwko sobie (kursy na Anreeva ok. 4, i np. z 15tys. euro zrobic w Pinnacle lub betfair 60 tys.). Ja mysle, ze ten scenariusz rozni "specjalisci" cwicza dosyc czesto. Choc przyznaje, ze Karlovic do tej pory nie jest na mojej "czarnej liscie" .
Dla mnie no bet.

Do góry
#360514 - 14/06/2005 21:03 Re: ATP s-Hertogenbosch, Nottingham 13.06-19.06
Goldi Offline
enthusiast

Meldunek: 14/04/2005
Quote:

Quote:

na jutro mysle o takich meczach bardzo powaznie

Philippousis - C.Rochus .. 1 .. 1,50

Srichaphan - Hilton .. 1 .. 1,40

O. Rochus - Kim .. 1 .. 1,41

Ljubicic - Hanescu .. 1 .. 1,44

i jesli bedzie w ogole taki mecz to

Sanguinetti - Kucera .. 1 .. 1,48

......................
co myślicie o meczach powyzej ? wydajea mi sie bardzo ciekawe, i mysle ze szanse wejscia sa naprawde wysokie
......................

A teraz typy bardziej zaawansowane z wiekszym ryzykiem

Bjorkman - Pavel .. 1 .. 1,93

Petzschner - Benneteau .. 2 .. 1,98

.....................
co myslicie o tyopach z wiekszym ryzykiem ? jaka jest szansa na takie rozstrzygnięcia ? to moje sugestie, jestem ciekaw waszych opinii, zawsze lepiej skonsultowac i wysluchac kilka rad.
.....................

a teraz typ bardzo bardzo ryzykowny

........................
a co na ten temat ? mysle ze kurs bardzio ciekawy, bardzo wysoki, a Garcia Lopez nie jest wcale takim wielkim faworytem jak stawiaja buki, na pewno jest faworytem ale czy az tak duzym ? czy nie warto skusic sie na kurs 3,81 ?

Wszytskie 8 typow z tenisa trafione !!

...........................
Teraz czas na nastepny dzien

Hrbaty - Carlsen .. 1 .. 1,72

Coria - Hernych .. 1 .. 1,36
...........................

Narazie tylko te dwa typki, wydaja mi sie w miare pewne, Dunczyk Carlsen nie przekonuje mnie swoja gra, mysle ze Hrbaty ma duze szanse go pokonac choc na pewno gladko i latwo nie bedzie. A Coria ? mysle ze na pewno jest w stanie wygrac z Hernychem, dobre przetarcie przed Wimbledonem na trawie bardzo potrzebne jest Argentynczykowi.
..........................
Jakie wasze zdanie ?

Do góry
Strona 7 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7

Moderator:  rafal08