#3714619 - 22/02/2010 16:33
Re: Co wywoluje radosny usmiech na twarzy mej? [19]
[Re: dewoj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
o czym wy do mnie mówicie ?  nie znam jeszcze języka studenckiego, ale postaram się to nadrobić w wakacje  Pamiętaj też o tym aby zacząć nienawidzić ludzi z uniwerku, wróg najgorszy :-) A przyśpiewek się jeszcze nauczysz... browar wóda, polibuda! sex muzyka, politechnika! z kim ten sex? chyba we własnym pedalskim gronie;) Wszystkie stereotypy nawiązujące do dowcipu: idą dwie dziewczyny, jedna brzydka, a druga też z politechniki można odłożyć do lamusa. Nawet tym z uniwerka robi się głupio jak widza ile % dziewczyn jest na wydziałach: chemiczny, architektury czy zarządzania :-) No chyba, że studiuje się np. informatykę lub na mechanicznym, wtedy owszem... 10 dziewczyn an roku, z czego 5 po odjęciu cycków spokojnie mogłoby być facetami :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#3714666 - 22/02/2010 17:52
[Re: wojbest1987]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Samogłoski lepsze  I mieszkając na miasteczku, studiując na samogłoskach mieszkasz w Kapitolu, a nie w Strasznym Dworze, to duży plus ja mieszkam w Hajduczku  IMir to podobno najlepszy Wydział mechaniczny w Polsce  lewiatan CIę okradnie jak to mawia mój kolega  stare dzieję, ja skończyłem WMN na AGH. Pierwszy rok: Akropol i bitwa na mąkę co sobota z sąsiadkami. Mieszkałem z 2 kumplami. Obok skład z gośmi, którzy 'przygarnęli' jednego. Tak się złożyło, że był on... rzeźbiarzem. Przynosił wielkie kawały drewna i rzeźbił w kuchni. Miał zajebostą smykałkę. 2 rok: slumsy przy stadionie Wisły. Tam też się działo. 3-5 rok mieszkanie  Jak Ci idzie na Imirze? Jakieś waruneczki są? Słyszałeś o Panie Blumie i dr Łacie  ? Ten ostatni to był/jest(?) przech8j  z Blumem miałem wytrzymke  była ciężka przeprawa, ale dalej jestem w dupie z mechanika z 2 roku  ja 5 lat w Kapitolu  i wposminam z lezka w oku, to byly czasy... bitwy na sniezki na tys. osob z trabkami, zdobywaniem bunkrow czy paleniem flagi a na koniec obrzucic gliny w radiowozach mam teraz brata na polibudzie, ale jednakc zasy studenckie sie bardzo zmienily, wszedzie weszla komercja, ale i tak polibudy i agh sie przed tym najbardziej broni, na uniwerkach czy AP to ci oko wydziobia zebys tylko wyzej nie mial
|
Do góry
|
|
|
|
#3738374 - 06/03/2010 07:56
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2005
|
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce  pomimo pewnych brakow intelektualnych. OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj. zgadzam sie tu z Bulletem. malecki nie ma jaj na boisku. i mysle ze nic nie osiagnie wielkiego w piłce. max to bedzie wisła krakow. teraz nie wiedze w polskiej lidze zawodnika pokroju kowala i mysle,ze dlugooooooooo nie bedzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3747027 - 11/03/2010 10:49
[Re: !zari]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce  pomimo pewnych brakow intelektualnych. OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj. zgadzam sie tu z Bulletem. malecki nie ma jaj na boisku. i mysle ze nic nie osiagnie wielkiego w piłce. max to bedzie wisła krakow. teraz nie wiedze w polskiej lidze zawodnika pokroju kowala i mysle,ze dlugooooooooo nie bedzie. jako nieliczny w polskiej lidze, operuje na satysfakcjonującym poziomie obiema dogami, a nie tylko jedną. Jezeli dodamy, do tego, że próbuje dryblingu, raz lepiej, raz gorzej, ale próbuje... to jak na polskie bagno to superstar.
|
Do góry
|
|
|
|
#3747314 - 11/03/2010 21:26
[Re: shane]
|
old hand
Meldunek: 09/01/2009