#1198852 - 06/05/2007 20:27
Re: Hattrick
[Re: KIDD]
|
member
Meldunek: 16/03/2007
|
No panowie dzieki za podpowiedzi,bo dzi wygralem 3-2 a przegrywalem 2-0:P ustawilem mniej wiecej tak jak mowilicioe i sie udalo:D dzieki:) No i kupilem 3 nowych zawodnikow:)
Lars Klötern [1 ostrzeżenie] TSI = 640, lat 18, kiepski stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca fatalny [techniczny]
Kondycja: nędzny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: przeciętny Podania: nędzny Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: zadowalający Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: słaby
Laurent Schümperli TSI = 430, lat 18, słaby stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca przeciętny
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: kiepski Podania: kiepski Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: kiepski Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: kiepski
Maurycy Deluga [1 ostrzeżenie] TSI = 340, lat 18, przeciętny stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby [techniczny]
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: kiepski Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: nędzny Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: słaby
Co o nich sadzicie?/ i kogo jeszcze dokopic?? a moze jakis bramkarz By mi sie przydal??
|
Do góry
|
|
|
|
#1200292 - 07/05/2007 02:41
|
stranger
Meldunek: 07/05/2007
|
Mam do was taką sprawę, otóż potrzebuje pieniędzy na bramkarza, kupowałem z myślą że będę mógł wziąć kredyt, jednak nie mam jeszcze licencji prezesa i tego kredytu na zawodnika nie wezmę. Może ktoś kupiłby ode mnie byle jakiego zawodnika? Za cenę trochę wyższą od normalnej? A ja się potem odwdzięczę kupując także byle którego zawodnika i oddając fundusze. Mój klub to Stawiak gryfice.
|
Do góry
|
|
|
|
#1200698 - 07/05/2007 04:57
[Re: 1985karas]
|
stranger
Meldunek: 07/05/2007
|
Bramkarz porażkowy;] skoro masz tyle kasy to kup sobie przynajmniej zadowalającego. Ty go chociaż masz u mnie jest taki bramkarz, że jak się patrzy na listę zawodników to nie wiadomo który to:D Dlatego błagam was o pomoc finansową, dziś przejąłem drużynę jest 6 w IX lidze ale kupiłem dobrych piłkarzy i sądzę, że będzie dobrze tylko przez te zakupy nie ma kasy na golkipera.
|
Do góry
|
|
|
|
#1200952 - 07/05/2007 05:41
[Re: 1985karas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Trenuje rozegranie:) a trenowalem nowo pozyskanych zawodnikow i rezte jaka sklecilem na mecz.. mam Ci ich wszystkich pokazac??? W treningu rozgrywania trenują Ci środkowi pomocnicy (na ogół trzech) i skrzydłowi (łapia po pól treningu). Tak więc Ci napastnicy i obrońca kupieni przez Ciebie nie trenowali. Zaliczyli mecz, zaliczyli ułamkową część treningu ale nie trenowali bo nie grali na pozycjach trenowanych.
|
Do góry
|
|
|
|
#1201044 - 07/05/2007 06:03
|
member
Meldunek: 16/03/2007
|
Trenuje rozegranie:) a trenowalem nowo pozyskanych zawodnikow i rezte jaka sklecilem na mecz.. mam Ci ich wszystkich pokazac??? W treningu rozgrywania trenują Ci środkowi pomocnicy (na ogół trzech) i skrzydłowi (łapia po pól treningu). Tak więc Ci napastnicy i obrońca kupieni przez Ciebie nie trenowali. Zaliczyli mecz, zaliczyli ułamkową część treningu ale nie trenowali bo nie grali na pozycjach trenowanych. czyli co teraz powinienem zrobci najlepiej dla swojego zespolu?? poprzewstawiac tych co kupilem?? czy co dokaldnie ?? jzu sie pogubilem,a mylalem,ze jest dobrze:P eheh
|
Do góry
|
|
|
|
|
|