mam pytanie czy ty sobie
grzegorz1234 postawiłeś na cel zdominować wszystkie rankingi swoim chorym i zabierającym zabawę sposobem typowania ? Jak w NBA były remisy grałeś progresje na remisy, optowałem za tym by to zlikwidować, głównie ze względu na Ciebie. Zacząłeś, więc grać dogi w NBA, jako, że stawka jest płaska, a prędzej czy później trafić musiałeś, bo dogi w NBA są dość częste. Oczywiście zdominowałeś ranking kolejny raz ze skutecznością 26-40 co w przypadku normalnego typowania byłoby haniebne. Już nic nie mówiłem. Zaczyna się kolejny ranking i ty znowu walisz z myślą, że kiedyś trafisz w jakimś stopniu progresją. Ledwo się ranking zaczął ty już odskoczyłeś mimo trafności minusowej. Wszystkie twoje posty są tylko z tych rankingów, nie wiem czy ty czerpiesz jakieś dodatkowe korzyści z tego ? Rozumiem czasem pograć doga, ale twój styl jest denerwujący, a po za tym nijak nie pokazuje jakości twoich typów. W NBA się zmienił dopiero jak odskoczyłeś na prawie tysiąc punktów. Może to tylko zabawa, ale chyba nie o to chodzi i jestem pewny, że nie grasz tych betów, które tu podajesz.
Przepraszam nie miałem gdzie tego wkleić, ale jestem za jakąś zmianą w regulaminie, bo niestety tylko pan Grzegorz nie rozumie chyba sensu tego rankingu.
16.02.2010 15.00
Monaco - Kubot
Monaco 2-0
1.75
Bet-at-homebet
[t]-error z poprzedniej strony:
16.02.10 11:00
Ratiwatana/Ratiwatana v Guez/Serra
Typ: 1
Kurs: 1,70
Buk: Tobet