Już pograłem, praktycznie w ciemno na zwycięstwa Justyny w jej 4 startach płaską stawką. Ta dyscyplina dla mnie, ale i też pewnie dla zdecydowanej większości forumowiczów jest zupełnie obca - dlatego proszę o jej przybliżenie oraz szans Kowalczyk na złoto w poszczególnych konkurencjach.
Pytań dla takiego laika jak ja jest masa.
Czy Justyna naprawdę jest taka mocna? W czym jest najlepsza? Czy warto mocno pograć Justynę na dystansie 30 km po kursie ~3? Czy ma szanse również w sprincie (ostatnio wygrała, ale słyszałem że czołówka nie startowała)? Dlaczego w jej pierwszym starcie w Vancouver (na 10km) mogę złapać kurs aż 1,9 na miejsca 1-3? itd.
Na pewno do guru biegów Kreczmera brakuje mi wiele ale postaram się coś podpowiedzieć
Jak dla mnie na 30 km nie ma mocnych na Justynkę najlepiej obrazują to kursy w
Bwin ( 1,95 na v )
Cały czas słyszę że trasy nie pod nią ale jakby tutaj było dużo podbiegów to 3 złota byłyby realne
Sprint jak wiadomo loteria
Jedno jest pewne nie warto grać Majdić ja próbuję na szwedkę Falk w startach które widziałem była piekielnie mocna stworzona do sprintów klasykiem
10 dowolnym Kalla lub Justyna dla szwedki najważniejszy start indywidualny i w nim będzie szukać szansy na złoto
Tak pokrótce moje spostrzeżenia a i tak wszyscy zagramy to co pod Kreczmer
Mam jeszcze jedna pannę której porażkę pogram we wszystkich długich biegach ale o tym później buki nie śpią