Trzeba też umieć przegrywać, a nie tylko wygrywać
Wczoraj porażka na całej linii, chyba każdy został skoszony przez buki. Czy to:
Zenit -1.5
Fredki
Macerata na dokładkę, ot tak, bo przecież nie ma opcji - Bled awans
Najlepsze są teksty niektórych na quasi 'naprawdę graliście Maceratę @1.06 ? ' - podczas V seta i 14-12 dla Słoweńców
Zenit oglądałem cały mecz. I set to jakieś dziwnie speszona drużyna rosyjska, Verbov cały czas próbował jakoś to towarzystwo rozkręcić, ale ciężko...
Na Ivana wreszcie znaleźli sposób i się zaczęło... wszystko fajnie było do momentu 22-19 (IV set) już nawet dostałem info, że będzie złoty set
nagle rosjanie się posypali, nie przez jakąś trudną zagrywkę, tylko takie jakieś dziwne coś
- piękność sportu to się nazywa ponoć
.. 22-23>23-24, później po asie wychodzą na 25-24, jednak ostatecznie Ivan kończy tą zabawę. V set bez znaczenia, nie oglądałem. Teraz Olympiakos zagra zapewne z Dante i spółką i coś czuję, że tym razem nie dadzą rady.
Fredki w ogóle nie oglądałem, zająłem się już Justyną, ale to co zrobiła Macerata to na TB wszedłem i popatrzyłem live, dziwnie, dziwnie
ostatnie piłki niestety ale troszkę Świderski...
Bled ma naprawdę dużą szansę na czwórkę i ci ich kibice w Łodzi, to byłoby ciekawe
Dziś z tym PAO, to jak ktoś chcę, to raczej bardzo pewnie wygląda linia z
Bwin over 160.5 @1.3, kurs mizerny, no ale bez przesady, że Pao wygra 3-0, a tym bardziej Moskwa, więc do combosa wydaję się ok, bo co do samego typowania meczu..to już zostawię w spokoju.
Co do innych typów, to ja jednak widzę drugie zwycięstwo z Bergamo. Włoszki i trener otwarcie mówią, że jadą po drugie zwycięstwo. OK, zgodzę się i widziałem wszystkie spotkania Muszyny u siebie, robi to bardzo duże wrażenie, ale każda passa kiedyś się kończy
@1.60 (fajnie urosło) jest do zaakceptowania.
Pao-Dinamo over 160.5 + Bergamo @2.08
___
Jeżeli ktoś nie wierzy, albo chce się przekonać dokładnie jak Innsbruck oraz Bled wygrały wczoraj, to laola1 są dostępne za darmo do obejrzenia całe mecze