#3696306 - 14/02/2010 23:26
Re: Co wywoluje radosny usmiech na twarzy mej? [19]
[Re: ArtekPotito]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/02/2009
|
Literka A literka G literka H jak AGH a kto tej nazwy nie szanuje ten ma racje bo to CIULE (oczywscie normalnie trochi mocniej:P)
PIWO WÓDA POLIBUDA SEX MUZYKA POLITECHNIKA Mechaniczny wydział, Mechaniczny wydział ma największy wódki przydział
ale to dopiero po sesji :/
|
Do góry
|
|
|
|
#3696345 - 14/02/2010 23:42
[Re: gnacik]
|
addict
Meldunek: 21/08/2007
|
o czym wy do mnie mówicie ?  nie znam jeszcze języka studenckiego, ale postaram się to nadrobić w wakacje  Pamiętaj też o tym aby zacząć nienawidzić ludzi z uniwerku, wróg najgorszy :-) A przyśpiewek się jeszcze nauczysz... browar wóda, polibuda! sex muzyka, politechnika! ja z uniwerku mieszkam z 3 goscmi z agh i jakos zyjemy;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#3696842 - 15/02/2010 02:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
o czym wy do mnie mówicie ?  nie znam jeszcze języka studenckiego, ale postaram się to nadrobić w wakacje  Pamiętaj też o tym aby zacząć nienawidzić ludzi z uniwerku, wróg najgorszy :-) A przyśpiewek się jeszcze nauczysz... browar wóda, polibuda! sex muzyka, politechnika! Unnnniiiwwwereeek a co to Ku.. jest.. a co to ku... jest...  u nas to odchodzi najczesciej...
|
Do góry
|
|
|
|
#3698605 - 15/02/2010 22:30
[Re: john]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Uśmiech na mojej twarzy wywołują kompletni zawistni debile. Ludzie, którzy sami mają kompleksy i nie potrafią zrozumieć, że inni takich kompleksów nie mają. Uśmiech pojawia się u mnie, że jeden Pan z Barcelony jedzie po takich debilach jak z furą gnoju. Mimo, że ten Pan jest "świętą krową" czego nie lubię (nierównego traktowania) to należy mu się  Za to, że podnosi debilom poziom cukru. A Ci po nocach bez światła piszą posty na forum żeby się wyżyć w walentynki bo pewnie kobiety brak  Dziękuję za uwagę 
|
Do góry
|
|
|
|
#3700025 - 16/02/2010 07:38
[Re: AGASSI]
|
Sparta Wrocław
Meldunek: 01/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3700106 - 16/02/2010 08:13
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Vader pozamiatał Vader, gwoli scislosci to miano swietej krowy absolutnie mi sie JUZ  nie nalezy. Dasz wiare, ze wczoraj wrocilem po...3-dniowym banie ? To byl moj pierwszy ban, ale zaloze sie, ze nie ostatni, wszak niedorozwinieci umyslowo zostaja prezydentami, poslami, nie wiem czy moderatorami tez, ale to jest mozliwe 
|
Do góry
|
|
|
|
#3700131 - 16/02/2010 08:22
[Re: Amkwish]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
amk za co dostałeś bana?. Nie odwołałeś się nawet do Strasburgu?.
|
Do góry
|
|
|
|
#3700167 - 16/02/2010 08:39
[Re: SJS]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
fju, fju. buźka niewyparzona to jeszcze kłamliwa. to już drugi ban. pierwszego nie pamiętasz? wybiórcza tak często cytowana, jak widać również i pamięć. a z tego typu txt wszak niedorozwinieci umyslowo zostaja prezydentami, poslami, nie wiem czy moderatorami tez, ale to jest mozliwe które są jawną nie dającą się niczym wytłumaczyć prowokacją faktycznie, możesz puścić zakład na kolejne w niedalekiej przyszłości. ban był za to: "Wykidajło to cie zrobił, debilu, dlatego napinactwo i naprężanie ptasiego móżdżku masz w genach"
---- lekarz medycyny z wieloletnim doświadczeniem zawodowym, człowiek dość inteligentny, pojętny scrabblista. ---- przykre.
|
Do góry
|
|
|
|
#3700319 - 16/02/2010 17:05
[Re: wojbest1987]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/01/2006
|
Samogłoski lepsze  I mieszkając na miasteczku, studiując na samogłoskach mieszkasz w Kapitolu, a nie w Strasznym Dworze, to duży plus ja mieszkam w Hajduczku  IMir to podobno najlepszy Wydział mechaniczny w Polsce  lewiatan CIę okradnie jak to mawia mój kolega  stare dzieję, ja skończyłem WMN na AGH. Pierwszy rok: Akropol i bitwa na mąkę co sobota z sąsiadkami. Mieszkałem z 2 kumplami. Obok skład z gośmi, którzy 'przygarnęli' jednego. Tak się złożyło, że był on... rzeźbiarzem. Przynosił wielkie kawały drewna i rzeźbił w kuchni. Miał zajebostą smykałkę. 2 rok: slumsy przy stadionie Wisły. Tam też się działo. 3-5 rok mieszkanie  Jak Ci idzie na Imirze? Jakieś waruneczki są? Słyszałeś o Panie Blumie i dr Łacie  ? Ten ostatni to był/jest(?) przech8j 
|
Do góry
|
|
|
|
#3714589 - 22/02/2010 11:46
[Re: qenius]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
|
Wypasiony weekend we Wrocku. Tylko balety. Chyba tam będę częściej wkurzały mnie tylko te dziury i rozkopany Wrocław ale poza tym rewelacja ty wasze laseczki. jest tylko mały problem wróciłem bo super imprezach ledwo żyje tylko coś ze mną nie tak.... Uswiadomiłem sobie ze jestem przeh8jem i chamem dla lasek.... Martwią mnie te refleksje bo nie chce nic zmieniać...
|
Do góry
|
|
|
|
#3714594 - 22/02/2010 12:47
[Re: lucart]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2005
|
Wypasiony weekend we Wrocku. Tylko balety. Chyba tam będę częściej wkurzały mnie tylko te dziury i rozkopany Wrocław ale poza tym rewelacja ty wasze laseczki. jest tylko mały problem wróciłem bo super imprezach ledwo żyje tylko coś ze mną nie tak.... Uswiadomiłem sobie ze jestem przeh8jem i chamem dla lasek.... Martwią mnie te refleksje bo nie chce nic zmieniać... dopóki im nie spuszczasz wpier.... to jest ok
|
Do góry
|
|
|
|
#3714595 - 22/02/2010 12:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2005
|
o czym wy do mnie mówicie ?  nie znam jeszcze języka studenckiego, ale postaram się to nadrobić w wakacje  Pamiętaj też o tym aby zacząć nienawidzić ludzi z uniwerku, wróg najgorszy :-) A przyśpiewek się jeszcze nauczysz... browar wóda, polibuda! sex muzyka, politechnika! z kim ten sex? chyba we własnym pedalskim gronie;)
|
Do góry
|
|
|
|
#3714614 - 22/02/2010 16:17
[Re: qenius]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
|
Samogłoski lepsze  I mieszkając na miasteczku, studiując na samogłoskach mieszkasz w Kapitolu, a nie w Strasznym Dworze, to duży plus ja mieszkam w Hajduczku  IMir to podobno najlepszy Wydział mechaniczny w Polsce  lewiatan CIę okradnie jak to mawia mój kolega  stare dzieję, ja skończyłem WMN na AGH. Pierwszy rok: Akropol i bitwa na mąkę co sobota z sąsiadkami. Mieszkałem z 2 kumplami. Obok skład z gośmi, którzy 'przygarnęli' jednego. Tak się złożyło, że był on... rzeźbiarzem. Przynosił wielkie kawały drewna i rzeźbił w kuchni. Miał zajebostą smykałkę. 2 rok: slumsy przy stadionie Wisły. Tam też się działo. 3-5 rok mieszkanie  Jak Ci idzie na Imirze? Jakieś waruneczki są? Słyszałeś o Panie Blumie i dr Łacie  ? Ten ostatni to był/jest(?) przech8j  z Blumem miałem wytrzymke  była ciężka przeprawa, ale dalej jestem w dupie z mechanika z 2 roku 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|