Widze ze HC na Olimpije ładnie juz spadł do 12,5
a tak widze reszte dzisiejszych meczyków z EL
Maroussi (GRE) 2.60 Caja Laboral (ESP) 1.50
nie powiem ciekawy meczyk juz od 18:15 1 co pomyslalem jak zobaczylem te pare mysle sobie under tylko nie wiedzialem jaka jest linia mysalełem ze buki ustawia tak asekuracyjnie 155 no i dokładnie taka linia w tym meczu nie wiem czy grubo to grac ale ja spróbuje co do przebiegu samego meczu to widze to tak Maroussi grajac u siebie prowadzi swoj styl gry dlugie akcje szczelna obrona i na to licze w tym meczu bo jak Caja sie rozstrzela to grecy moga przegrac ale prowadzac madrze swoja gre moze byc tu niespodzianka
Cibona (CRO) 1.60 Żalgiris Kowno (LTU) 2.35
ciekawe czy cibona w koncu sie pozbiera i wygra swój 1 mecz w EL w tym roku mysle ze doping pomoze w odniesieniu zwyciestwa ale Litwinów tez bym nie skreslal ogolnie no bet
Orleans (FRA) 3.40 Unicaja Malaga (ESP) 1.32
Franzuci w EL przegrywaja w lidze przegrywaja wszystko na niekorzysc a Malaga w koncu wygrała w lidze mysle dac na przekor kursom wiem ze Francuzi słabi ale jak to bywa w sporcie roznie sie dzieje + 7 pkt dla mnie ciekawie wyglada moze na livie jak bede widzial ze idzie im ta gra to dam na win zabek
Fenerbahce Ulker (TUR) 4.40 Montepaschi Siena (ITA) 1.21
tu z tego co widze to idzie masówka na 2 no OK zgodze sie Monte super paka jada zawsze w tych 1 rundach Ulker osłabiony ale to turki tam sie ciezko gra ze statystyk widac zeby graja dosc underowo Monte lubi sobie porzucac czasem duzo za 3 i tu tak dzis moze byc no zobaczymy ja tu nic nie broje
EWE Baskets Oldenburg (GER) 6.00 Real Madryt (ESP) 1.13
tu krotko under 151 tak jakies przeczucie
Asseco Prokom (POL) 7.00 Panathinaikos (GRE) 1.10
nasz daremny Prokom hehe oj beda baty Prokom under 76 pkt
F.C. Barcelona (ESP) 1.01 Asvel Villeurbanne (FRA) 17.00
ostatni meczyk tego wieczoru no raczej łatwa wygrana ale mysle ze chyba jak najmniejszym nakładem sil wiec wolna gra długie akcje under 146 pkt
no zobaczymy jak to dzis bedzie powodzonka