Witam,
Jako że w ciągu najbliższych kilku miesięcy muszę podjąć kilka ważnych dla siebie decyzji chciałbym spytać czy ktoś z Was ma może doświadczenia z pracą w firmach bukmacherskich? Chodzi mi głównie o to na jakich zasadach firmy takie rekrutują pracowników (wiadomo, nie chodzi mi o pracę na kasie a o jakieś ciekawsze zajęcie w jakiejś centrali)? Nie znam tej branży zbytnio od "tamtej strony" a być może chciałbym pójść kiedyś w tym kierunku. Czy istnieją jakieś kierunki studiów, które dają szczególny handicap przy ubieganiu się o pracę w takiej firmie? Myślałem, że może Matematyka Stosowana ale nie jestem pewien.
Domyślam się, że dużą ilość osób bukmacherzy rekrutują spośród wyróżniających się typerów (chyba, że to tylko mit

) ale na taką formę rekrutacji osobiście nie liczę

Myślę,że praca taka jest dość ciekawa, zarobki chyba też niezłe no i bukmacherka przede wszystkim rozwija się więc za te kilka lat mam nadzieję, że akurat trafię na dobre czasy.
Jeśli więc ktoś ma jakieś informacje o tej branży bardzo proszę o pomoc bo szczerze powiedziawszy to nie wiem w jakim innym kierunku mógłbym zawodowo pójść..
pozdrawiam