Witam. Dawno temu a mianowicie ze 3 lata temu można było na tym forum uzyskać pomoc w sprawie książek do pobrania. Potrzebuję książek z
zarządzania i marketingu. Gdyby mógł mi ktoś pomóc będę bardzo wdzięczna
zmień kierunek studiów, dobra rada...
dlaczego ma zmieniac kierunek? Bardzo fajna sprawa. Tylko juz od wczesnych lat trzeba sie zakrecac na jakies praktyki, prace w branzy. Bo zaczynac pracowac dopiero po ukonczeniu studiow, to moze byc ciezko :/
co polecam? Nie wiem, czy szukasz stricte podrecznikowych ksiazek, czy czegos co przyjemnie by sie czytalo. Ja ostatnio jestem po lekturze
"Dlaczego piloci kamikaze nosili helm? Czyli ekonomia bez tajemnic". Ksiazka naprawde bardzo ciekawa, dobrze napisana, latwym jezykiem. No i przede wszystkim dowiedziec sie mozna naprawde fajnych rzeczy nad ktorymi w zyciu czlowiek by sie nie zastanawial!! Np. ksiazka odpowiada na pytania dlaczego koszule meskie maja guziki po prawej stronie, a damskie po lewej? ; Dlaczego plyty CD i DVD sprzedawane sa w opakowaniach o tak roznych rozmiarach skoro same plyty sa przeciez identyczne rozmiarowo? I wiele wiele innych pytan i odpowiedzi tego typu.