#3758712 - 18/03/2010 04:45
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd.
[Re: silweck]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
lol... Ojro gdzie zes sie dostal. Górnik w I lidze Ojro w I lidze ... 'Jestesmy zawsze tam gdzie NAsz Górnik gra' czy w I lidze tez sa przewidziane jakies gratyfikacje/motywacje ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3759370 - 18/03/2010 17:54
[Re: Ojro]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
lol... Ojro gdzie zes sie dostal. Górnik w I lidze Ojro w I lidze ... 'Jestesmy zawsze tam gdzie NAsz Górnik gra' czy w I lidze tez sa przewidziane jakies gratyfikacje/motywacje ? Ojro na pocieszenie Ci dodam że jedną nogą już byłeś w ekstraklasie...Skra Konstancin którą grałeś prowadziła już 2:0 po 28 minutach gry po pięknych bramkach z rzutu rożnego najpierw a potem z wolnego w 90ej mieliśmy sam na sam to nasz zawodnik dostał kosę tuż na linii pola karnego...czerwo dla tamtych , no a bramkę dającą im fartowny remis strzelili w 95ej także możesz czuć spory niedosyt
|
Do góry
|
|
|
|
#3759634 - 18/03/2010 20:26
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
zrezygnować z dalszej zabawy już teraz Poproszę. Dziękuję.
|
Do góry
|
|
|
|
#3768640 - 24/03/2010 18:44
[Re: Legia]
|
enthusiast
Meldunek: 27/09/2007
|
nie napisałem zeby obdzielac po równo, tylko odpowiednio w niższych ligach - mniej, ale widze, ze chyba odzywaja sie ci z ekstraklasy którzy drżą o swoje pełne wynagrodzenie, ktore mogłoby ulec redukcji... no cóż - natura ludzka sie odzywa, rozumiem... skoro jednak zasady maja byc podobne dla wszystkich uczestnikow konkursu to uważam ze dobrym wyjsciem by było obdzielenie wszystkich zwyciezcow badz usuniecie nagrod nawet z dla zwyciezcow ekstraklasy, prawda ze byloby to sprawiedliwe?! Ale ok widzę, ze sam głową muru nie przebiję, a nikt raczej mnie nie popiera tylko tylko wszyscy się wściekają i skaczą ze złości jak szympansy z gołymi rziciami :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#3768647 - 24/03/2010 18:53
[Re: silweck]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/02/2008
|
ojej. chodzi mi tylko o to, że podpisywałeś regulamin anonsując chęć uczestnictwa w konkursie. a w regulaminie jasno jest napisane, że nagrody do rozdzielenia są w ekstraklasie, pozostałem ligi grają o awans do wyższej ligi, co znów skutkuje możliwością gry w ekstraklasie o nagrody.
także w momencie zapisywania się do gry o tym wiedziałeś, w momencie podawania typów eliminacyjnych o tym wiedziałeś, w momencie podawania typów na pierwszą kolejkę również o tym wiedziałeś. był czas, żeby się wypisać..
graj o jak najlepszy bilans, jeśli po zakończeniu zabawy będziesz miał bilans który pozwoliłby ci zająć hipotetycznie miejsce w trójce ekstraklasy to będziesz mógł marudzić, na razie takie dywagacje są bez sensu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|