szpak007: dziwne, jakby mówili, że nie podejdą do tego spotkania bez pełnej koncentracji
Jeśli chodzi o kursy na to spotkanie, to oczywiście nie do gry, a dorzucać i jeszcze jakbym miał się denerwować czy to za @1.10 mecz, lub to -1.5 po super większym @1.22, to dziękuję ;]
Niech nasi ugrają 2 sety, to na rewanż będziemy mieć dobry typ
___
Dinamo Moscow v Olympiacos Piraeus VB 1 @1.25
Foppapedretti Bergamo v Scavolini Pesaro 2 (+1.5 set) @1.53
@1.91 Ladbrokes
Dinamo kontra jedna z większych niespodzianek tej edycji LM, oczywiście nie mówiąc o zespołach ze Słowenii i Austrii - bo to inna bajka
Olympiakos wyeliminował dość niespodziewanie zespół z Kazania (3-1 ; 2-3)
no i mamy niedocenianą ekipę Milijkovica i spółki dalej grającą, ale to chyba już koniec? Myślę, że tak... Dwa razy z rzędu wyeliminować drużyny rosyjskie, to byłoby na pewno mega osiągnięcie, ale co za dużo to nie zdrowo.
To, że Dinamo gra u siebie po prostu rewelacyjnie w tej edycji LM, nikomu zbytnio nie muszę argumentować, bilans - wszystkie mecze wygrane w Rosji - mówi samo za siebie. Firmy pokonane takie jak Trentino 3-1 czy też Pao 3-0.
Co ciekawe obie drużyny spotkały się już w tej edycji LM. Moskwa u siebie była górą 3-1, natomiast w Grecji ulegli 2-3.
W rewanżu w Grecji może być różnie, ale w Rosji Dinamo odniesie kolejne zwycięstwo, kurs może nie jest jakiś super, po prostu jest taki jaki powinien, bez żadnej rewelacji, ale na dodatek jest przeze mnie do przyjęcia.
'Super Derby' Foppa kontra Pesaro, oj widowisko pasjonujące nam się zapowiada
Typowałem tutaj kurs na Mistrzynie Włoch około @1.7, mamy do złapania w sieci nawet ~@2.1, sporo. Pobrałem więc, żeby nie być pazernym zbytnio, opcję 2 sety co najmniej na korzyść Kasi i koleżanek po kursie @1.53.
Nie chcę mi się zbytnio pisać bajek, drogi obu drużyn do tego spotkania, po prostu uważam, że Pesaro ma lepszą ekipę, mecz na pewno będzie na świetnym poziomie, ale widzę tutaj po prostu bet +1.5 na zielono
Pamiętam jak w poprzednim roku również na tym etapie rozgrywek, Pesaro zmierzyło się z Bergamo i wówczas górą było Bergamo, gdzie wygrało 3-1 w Pesaro, w rewanżu 3-0 dla Pesaro, ale regulamin wówczas.. wskazywał, iż o wszystkim decydować będzie złoty set i bodajże skończyło się wszystko do 11 na korzyść dla Bergamo. Czas na rewanż