witam wszystkich.
pomóżcie nowemu. mam problem z baw, a mianowicie:
zagrałem wczoraj kupon systemowy (trixie) na mecze: wigan chelsea 2, feyenoord - nac 1x i brugge - anderlecht x2.
na kuponie wszystkie zdarzenia widnieją jako poprawne. wygrana 31 PLN. niestety do konta dopisano mi tylko 24 PLN. na 1 mojego maila odpisali że wszystko ok u nich, na drugiego z dokładnym opisem dostałem odpowiedź
Szanowny Graczu..
Informujemy, że według zasady dead heat rozliczany był zakład Cercle Brugge KSV - RSC Anderlecht .
Oto punkt regulaminu.
https://www.betandwin.com/help.aspx?mode=content&page=agb_sportwetten#result Z poważaniem,
Support Team z betandwin
punkt regulaminu na który sie powołują brzmi tak:
Dead Heat Rules – zwycięzcy ex aequo
Jeśli kilku uczestników zdobędzie to samo miejsce, i nie było zakładu na remis, wysokość wygranej będzie obliczana w następujący sposób: kurs ogólny (podstawą jest kurs europejski w formie dziesiętnej) dzielony jest przez ilość tych wariantów typów, które uważane są za wygrane i mnożony przez stawkę wniesioną na zakład. Pod względem rachunkowym odpowiada to dzieleniu stawki przez warianty typów, które uważane są za wygrane. Ten wariant obliczenia wygranej stosuje się w przypadku wszystkich rodzajów przedstawień kursów (UE, GB, US).
Zwycięzcy ex aequo przedstawiani są w Twoim koncie pod opcją 'Moje zakłady' z uzupełnieniem "d/h" (ang. Dead Heat).
moje pytanie brzmi. czy to jest uczciwe zagranie z ich strony w przypadku gdy mam wygrany zakład (wynik 0:2) oni go weryfikują według siebie na ex aequo. czy jest w ogóle jakiś sens grania u nich dalej jak oni i tak weryfikują wg siebie wyniki meczy?
proszę o pomoc