#3822631 - 23/04/2010 01:29
Re: Super stadion Legii
[Re: Realista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Realista - kup sobie trąbkę i popcorn. Usiądziesz " raz na jakiś czas " na Swoim krzesełku ( tylko nie wstawaj z niego, bo dostaniesz zakaz stadionowy ) i będziesz mógł bezpiecznie w ciszy i spokoju przeżywać grę ukochanej drużyny.
Ta bzdurna kampania reklamowa ITI widzę, że do Ciebie trafiła - serdecznie Ci współczuję, ale to na szczęście Twój problem. A ty sobie kup krzesełko którym będziesz mógł porzucać sobie z kolegami, proponuje iść po taniości i zakupić plastikowe w Tesco. A żeby dodać super efekt na początku gdzieś je sobie przykręć, będziesz miał więcej frajdy przy odrywaniu. Do tego możecie kupić sobie jakiś tanie browary, naje... się i nawrzucać sobie nawzajem bo to i tak bez różnicy kogo będziecie bluzgać. Możecie sobie też dać po mordach. Jak si obijecie to może mózgi zaczną pracować. Kibice, którzy chcą kibicować aktywnie (śpiewać i stać cały mecz) mogą dostać swoje sektory i sprawa rozwiązana. Realista - no wspaniale. Jestem pełen podziwu, jak Ty szybko się uczysz. Ledwo debilna kampania reklamowa ITI się zaczęła, a już ma w Tobie zagorzałego fana. Ściągnij kolegów, kupcie popcorn i kiełbaskę i dopingujcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3822832 - 23/04/2010 02:38
[Re: młody gniewny]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ty chyba mieszkasz na krańcu Polski aby takie durne bzdety pisać.  Kaczyński tu był pośmiewiskiem a nie prezydentem miasta. Warszawiacy się śmiali, że może i dobrze że go wybrano prezydentem kraju bo wreszcie odejdzie ze swojego stołka w ratuszu.  On nic tu nie zrobił, był symbolem nieróbstwa i nieudacznictwa. Rozkopane ronda gdzie nic się miesiącami nie działo (czy nawet latami skoro to trwało >12 mies.), paraliż komunikacyjny, totalny chaos z dojazdem na lotnisko, żenada kompletna. Sam się przyznał, że bał się cokolwiek zrobić bo podejrzewał, że ktoś chce go w coś... wrobić. A jak nic nie zrobi to nikt mu nie zarzuci że... coś zachachmęcił. Jako prezydent miasta był takim samym zerem jak za czasów udawania prezydenta kraju...
|
Do góry
|
|
|
|
#3823283 - 23/04/2010 06:22
[Re: akagi]
|
member
Meldunek: 25/07/2009
|
Realista - no wspaniale. Jestem pełen podziwu, jak Ty szybko się uczysz. Ledwo debilna kampania reklamowa ITI się zaczęła, a już ma w Tobie zagorzałego fana. Ściągnij kolegów, kupcie popcorn i kiełbaskę i dopingujcie.
Każdy kibicuje inaczej. Kto ci broni stać, śpiewać cały mecz, robić oprawy. Chce jedynie powiedzieć, że jeżeli na stadionach będzie mniej chamstwa i ludzie będą czuli się bezpiecznie skorzystają na tym i kibice i każdy klub. Nie zgadzasz się z tym ze mną ? Co do reklamy to w ogóle mi się nie podoba. PS : Co Ty możesz wiedzieć o moich kolegach 
|
Do góry
|
|
|
|
#3827392 - 25/04/2010 18:04
[Re: Conrad]
|
old hand
Meldunek: 05/02/2009
|
Na Koronie jest fajna atmosfera, zarówno na mieście przed meczem jak i na stadionie. Da się zrobić. z ciekawości, kiedy tam był ostatnio komplet ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3827395 - 25/04/2010 18:07
[Re: zmudaRTS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2005
|
Czy mi sie wydaje,ale w tym temacie był wpis człowieka z Wawy co to pisał ze za Kaczyńskiego skończyły sie wałki w ratuszu,skończył sie tzw układ warszawski,łapówki itp.czemu ten wpis zniknął???? Też to zauważyłem i jestem naprawdę zszokowany tym co się ostatnio wyprawia na forum. Rozumiem, gdy ktoś w swoim wpisie obraża lub podaje nieprawdziwe informacje - wtedy jak najbardziej jestem za usuwaniem takich postów. Ale wspomniany człowiek nie napisał nic obelżywego, przedstawił tylko ówczesną sytuację w branży budowlanej za panowania Kaczyńskiego, poparł to faktami z własnego doświadczenia a także swojego ojca. Ale oczywiście niektórych osób nie można przedstawiać w pozytywnym świetle - takie posty muszą zostać od razu usunięte bez żadnego wyjaśnienia.
|
Do góry
|
|
|
|
#3827533 - 25/04/2010 19:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Bo ja go usunąłem i nie miało to nic wspólnego z wpisem o Kaczyńskim. Masz coś do powiedzenia na temat stadionu? Na temat stadionu:stadion piękny typowo piłkarski,tylko dlaczego Gronkowiec-Waltz z publicznej kasy zasposorowała towarzyszowi Walterowi i jego kacykom taka piekna zabawke???? co po stadionie jak nie bedzie tam atmosfery dopoki jest iti.
|
Do góry
|
|
|
|
#3827629 - 25/04/2010 20:42
[Re: sh11]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Na Koronie jest fajna atmosfera, zarówno na mieście przed meczem jak i na stadionie. Da się zrobić. z ciekawości, kiedy tam był ostatnio komplet ? w sierpniu zeszłego roku, 2 kolejka z Lechem
|
Do góry
|
|
|
|
#3827702 - 25/04/2010 21:09
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Jak będziesz pisał nie na temat i tylko śmietnik robił to zaraz Twoich także nie będzie.  Conrad, lepiej by to wyglądało z Twojej strony żebyś edytował posty i pisał np. " nie na temat" zamiast robić coś takiego, nie jest to zbyt ładne zachowanie... Jak to przeczytasz to możesz mój post usunąć. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|