Silva dzis dwie asysty i bramka, jak by go tak do Barcy sciagneli za Henryka, to mieli by dopiero pake w katalonii
slyszalem dzis taka opinie, ze Silva juz jest dogadany.

ale wiadomo ile plotek i ploteczek krazy..
a jesli chodzi o napad to jakos jestem mocno przekonany, ze przyjdzie do nas Villa albo Torres (ktorego bym baaaardzo chcial), wlasnie o tym drugim pisal dzis katalonski Sport, jakoby Barca miala monitorowac jego sytuacje..
ja tez mysle ze to na razie tylko ploty, konkrety przyjda jak wybiora prezesa, pewnie kazdy z kandydatow na jakiegos grajka juz mniej lub bardziej dogadanego z menadzerami, Co do 2 Villa Torre, chyba bardziej przydalby sie ten drugi, warunkami przypomina Zlatana a to on wlasnie jako wysoki napastik daje urozmaicenia w ataku barcelonie, malych karakanow to oni tam maja sporo, za to silva na lewa flanke z messim po drugiej stronie niezle by zamiatali rywali...
zgadza sie, ale z tego co piszesz wynika, ze wg Ciebie Zlatan tam to pozytyw, ja jestem jednak innego zdania, zreszta to samo mowil Leszek Orlowski, a mianowicie, ze i pozostanie Ibry w Barcelonie na kolejny sezon nie jest takie pewne, ja mysle, ze mogliby sciagnac i jakichs 2ch zajebistych napadziorow, niestety jak dla mnie transakcja Ibra-Eto'o to byl mocny niewypal dla Barcelony, zgadza sie, strzelal te bramki na poczatku sezonu, ale wszystko to bylo praktycznie do pustaka, strzelil tez bardzo wazna bramke w El Classico, ale jednak nie wkomponowal sie w druzyne, owszem ogolnie daje urozmaicenie druzynie ale jednak temu zespolowi on w moim przekonaniu nie pasuje, no chyba, ze byloby z nim tam jak z Henrykiem, ze pokazal cos wiecej dopiero w swoim drugim sezonie, no ale kto to moze wiedziec.. Tak czy siak, ja rowniez jestem za sprowadzeniem ktoregos z dwojki Torres albo Villa i do tego tak jak mowisz Silva, to byla byla miazga...

pozyjemy zobaczymy..