Zlatan przekonuje mnie tylko pod jednym wzgledem - daje barcelonie urozmaicenie w ataku, poza tym oprocz nieprzecietnych umiejetnosci ktorych mu odmowic nie moge to zawsze bedzie taki typ samoluba, pamietam to jeszcze z czasow gdy gral w Juve, co do transakcji z Eto - byla meeega przeplacona, ale kameunczyk stroil fochy w barcelonie i moze dlatego sie go pozbyli, poze tym przy transferach obecnie czesto niebagatelne znaczenie maja zeczy poza sportowe (menadzerowie, prowizje, kontrakty sponsorskie), przyklad z brzegu: Ronaldo kosztowal pnad 90 mln, a juz sprzedal koszulek za ponad 100mln, po roku transfer sie zwrocil, a ludzie lapali sie za glowy jak Perez przeplacal. Czytalem artykulo tym nowy kandydacie na prezesa, ze jak Ronni szedl do barcy to wlasnie on zaklepal ten transfer, bo byl szeem Nike na jakis tam region, a Eto z koleji mu nie pasowal to nie mial kontraktu z Nike jak przychodzil do Barcy. wiele szczegołow gra jak widac role. Jak dla mnie barca powina za prorytet uznac Silve mlody i wg mnie im bardzo potrzebny

choc wolalbym zeby poszedl do Juve, ale to nierealne... choc mamy miec 70 baniek na transfery... al kto ze swiatowej czolowki pojdzie do Juve by grac w Lidze europy