Tak czytam sobie przy herbacie co piszecie i stwierdziłem,że wtrącę swoje 5 groszy
Haczyk ja rozumiem, że utrata mistrzostwa boli, ale takie życie. Lech był/jest w tym sezonie lepszy. Zdobyliście z nimi tylko 1pkt. Do tego nie rozpaczaj nad sędziami, bo Wisła wcale tak strasznie nie miała (tylko proszę nie przypominaj o ostatniej kolejce - tak w moim odczuciu Wisła 2 bramkę zdobyła prawidłowo. Powiedz mi tylko kto strzelił na 1:1...sędzia? Nie, sami sobie wbiliście). Nie uważam też,żeby odejście Lewego i Peszki oznaczało koniec dla Lecha. Wszystko zależy od tego czy dobrze spożytkują pieniądze z tych ew. transferów (o ile się nie mylę to Lewy już ma podpisaną umowę z BVB). Co więcej? Kilka słów o 'moim klubie' - Legii...jestem kibicem od dzieciaka i tak słabej Legii jak w tej rundzie jeszcze nie widziałem, dramat. Nie ma się co rozpisywać, jak widać pieniądze wszystkiego nie załatwią...
Tak, wracając do właściwego tematu to widzę dzisiaj 'promocję' na Feda ~1,45 mi jak najbardziej odpowiada. Owszem Fed nie jest w najwyższej dyspozycji. Widziałem go w Estroil jak i tutaj w pojedynku z Beckerem. Moim zdaniem nie można jednak jego występu w Estroil traktować poważnie,a tutaj robi swoje przy jak najmniejszym wysiłku. Beckera ograł prawie na stająco. Co do Stasia, to ostatnio rzeczywiście jest w niezłej formie,ale jego spotkanie z Granollersem mnie nie zachwyciło, na moje oko wyglądał jakby potrzebował/chciał przerwy. Do tego to dobrzy przyjaciele,a ten mecz dla Ferdka bardzo istotny, a o ile mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku Roger zrobił mały prezent Stasiowi, więc chyba czas na rewanż
Almagro - Monaco zagram sobie bet że Juan urwie seta, choć dla mnie to on nawet powinien to wygrać.
Do tego Salzburg i mamy fajny tripelek
Zastanawiam się jeszcze nad setem dla Agi&MaKiri i YBB... może jakieś sugestie?