w domyśle 4-5 fauli danielsa na howardzie i moze uda sie wqrwic howarda jak to bylo w meczu z bobcats czytaj wybic z rytmu
coś jeszcze mam Ci tłumaczyć co autor mial na mysli ? czy nadal sadzisz ze napisalem iz danniels ma grac 25minut i pokryc howarda
trzeba dosc oryginalnie myslec zeby te Twoje
domysły zrozumiec ale do rzeczy ,
Domysl nr 1 - game 4 , czyli wg Ciebie jeden mecz serii bof 7 jest wiekszym powodem do rewanzu niz wynik tejze serii ??
Czyli wezmy hipotetycznie dwa warianty finalu , wariant A. LA-Boston , Wariant B. LA-Orlando. Jesli kibice Lakersow mowią ze 'wezmiemy rewanz' to ja domyslam sie ze mowia o finale z Bostonem ( rewanz za przegrana serie) , Ty z kolei wnioskuje ze domyslasz sie że mowia o rewanzu za Game 3 z Orlando ;),ciekawe
Domysl nr 2 - daniels
Jesli wrzucac do jednego worku z jednej strony ( perka , baby i sheeda) a z drugiej danielsa to rzeczywiscie dajesz podstawy do myslenia ze uwazasz ze wszyscy beda pelnic te sama role, po Twoim wyjasnieniu rozumiem ze chodzi Ci o taktyke hack a howard ( taka role ma pelnic niby daniels ) - zgoda tylko gdybys od razu napisal hack a howard wyjasnienie byloby zbedne wiec zamiast mi cokolwiek tlumaczyc skup sie jak cos piszesz , a poza tym finley ,williams i kazdy inny pomagier ktorego wyfalowania rivers nie bedzie zalowal tak samo nadaje sie do taktyki hack a howard jak daniels wiec dlaczego akurat jego wymieniles to niech zostanie juz Twoja slodka tajemnica .