Witam Panie i Panowie !
Jest tak...z czasem robi się nerwowo ( 10/06-13/06 to praktycznie ostatni weekend przed sezonem -potem zaczynają sie turnusy-srusy...) - pozwoliłem sobie wyhaczyć i wstępnie klepnąć pobyt tutaj:
http://www.szarlota.pl
Termin : przyjazd CZWARTEK 10/06 - po południu - wieczór
od razu mogą nam zgrillować jakieś prosię na wieczór,coby wejść w rytm zlotu mecz.pl.
PIĄTEK (inauguracja MŚ w RPA) 11/06
SOBOTA 12/06
NIEDZIELA 13/06 - wyjazd do godz.13-ej.
Zakwaterowanie Domki drewniane opisane jako 4-5 osobowe - przyjmijmy ,że 4-o.
W linku macie wszystko - wygląda to naprawdę bardzo porządnie.
Z ciekawych rzeczy - po rozmowie telefonicznej okazuje się,że spora ich część ma dostęp do neta! Pani Magda powiedziała,że dobawiłaby nam takie i blisko siebie...
ObiektWszystko jest na ich stronie - boiska,kort i kąpielisko ,nie ma sensu opisywać tego co każdy może obejrzeć.
KosztaPrzed negocjacjami ceny wyjściowe:
Nocleg - 1 domek 160 pln ( czyli 40 pln na łebka )
Mamy 3 noclegi czyli 120 pln na łebka - do tego możemy zamówić ten wieczorek z prosiakiem - myślę,że koszt maksymalnie 30-40 pln na łebka.
Na terenie tego ośrodka gastronomia kwitnie - poza tym są w domkach aneksy kuchenne ładnie wyposażone - każdy dobawi sobie to na co ma ochotę (będzie gdzie odgrzać mielone...).
Zapisy i Płatności Do 26 kwietnia! Zaliczkę w wysokości 50 % trzeba im wpłacić do 30/04 (czyli na 40 dni przed eventem).
Jeżeli to klepniemy to do końca tygodnia dostanę kalkulację i zobaczymy ile to dokładnie wyniesie.Według mnie 3 noclegi + wypasiony jeden grill to będzie max 150-160 pln - czyli zaliczki powinny wynosić 80 pln .
Pozdrowił