#3685938 - 10/02/2010 23:26
Re: Pytania do moderatorów [8]
[Re: igorynka]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
... zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach No jasne, bo sa tak pasjonujace momenty na QC, ze zamkniecie topiku w tym momencie gasi caly, budowany z takim trudem, hitchcockowski klimat Ciekawi mnie tylko, w ktorym momencie gorzej zamknac, czy po kolejnym "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!". Tak wiec Oli, nie zamykaj zadnego tematu na quasi, niech sam sie zapcha
|
Do góry
|
|
|
|
#3686236 - 11/02/2010 01:56
[Re: Amkwish]
|
Comfortably Numb
Meldunek: 17/05/2004
|
... zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach No jasne, bo sa tak pasjonujace momenty na QC, ze zamkniecie topiku w tym momencie gasi caly, budowany z takim trudem, hitchcockowski klimat Ciekawi mnie tylko, w ktorym momencie gorzej zamknac, czy po kolejnym "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!". Tak wiec Oli, nie zamykaj zadnego tematu na quasi, niech sam sie zapcha znany wszem i wobec pan doktor amkwish...jak zwykle musiał wtrącić swoje 3 grosze. Uprzejmie informuję, że wycięty przez Ciebie z kontekstu fragment mojej wypowiedzi, miał na celu wzmocnienie mojej myśli przewodniej - faktu, że oli jako moderator nie wyróżnia się pozytywnie, że kojarzę go jedynie z ww. dwóch sytuacji. Taka lekka ironia z mojej strony. Szczerze mnie jebie to czy zamknie temat po "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!", czy po Twoich kuponach z bet365. Po prostu pamiętam kilka sytuacji, gdy zamknął temat w momentach "krytycznych", gdy wiele osób będących w tym momencie na quasi podniecało się wynikiem kończących się meczów. Podobnie jak pamiętam wiele sytuacji, gdy banował bądź straszył banami za jakieś głupstwa. Poza tym, w ogóle gościa nie kojarzę, co w mojej wcześniejszej wypowiedzi wyraźnie napisałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#3687306 - 11/02/2010 05:45
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
A ja mam pytanie odnośnie drażliwego, przynajmniej dla mnie, tematu. Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Ludzie się męczą (bo nie mówię tu tylko o swojej osobie), przedstawiają swoje propozycje na dany mecz, by na koniec w razie negatywnego wyniku przeczytać ile to kolejny pseudotyper stracił pieniędzy... Nie wspominając o tym, że jak wejdzie to do dziękowania chętnych nie ma. Wiem, ze to taka nasza polska cecha, ale przydałoby się coś z tym zrobić. Czy są jakieś punkty w regulaminie, pod które można by to było podciągnąć?
To forum straciło już naprawdę wielu dobrych typerów, których można spotkać teraz na innych serwisach...
|
Do góry
|
|
|
|
#3687925 - 11/02/2010 10:20
[Re: _Korver_]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
A ja mam pytanie odnośnie drażliwego, przynajmniej dla mnie, tematu. Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Daj tylko link do tematu z takim zachowaniem i z miejsca takim osobnikom wlepimy kilkudniowego bana, a w razie recydywy permanentnego.
|
Do góry
|
|
|
|
#3688009 - 11/02/2010 16:12
[Re: igorynka]
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
Podobnie jak pamiętam wiele sytuacji, gdy banował bądź straszył banami za jakieś głupstwa.
Zależy jak rozumiesz słowo głupstwo, nikt banami nie straszy tylko nagradza ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu forum a że większości to się nie podoba to trudno ja nad tym ubolewać nie będę.
|
Do góry
|
|
|
|
#3688029 - 11/02/2010 16:46
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Ludzie się męczą ( z tym sie nie da walczyc trzeba sie przyzwyczaic.
|
Do góry
|
|
|
|
#3688344 - 11/02/2010 20:31
[Re: Vendetta]
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Pany Moderatory, da radę jakieś ostrzeżenie lub bana kilkudniowego dla towarzysza Amk-a? Denerwuje mnie jego nonszalancja i brak reakcji z Waszej strony, ale żeby wjeżdżać na rodzinę i wyzywać za byle co to lekka przesada. "Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy" pasuje tutaj jak ulał Żeby nie być gołosłownym: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3688341&#Post3688341"Wykidajło to cie zrobił, debilu, dlatego napinactwo i naprężanie ptasiego móżdżku masz w genach"
|
Do góry
|
|
|
|
#3690157 - 12/02/2010 06:44
[Re: ArtekPotito]
|
journeyman
Meldunek: 22/08/2009
|
javapl: jesteś tu już sporo czasu i nie wiesz, że są równi i równiejsi ? szkoda klawiatury na pisanie tutaj zaraz padnie argument, że amk jest zasłużony na forum i może być traktowany inaczej niż goście z nowymi kontami co bluzgają na quasi Wiem, ale ty masz znajomości to możesz sobie na więcej pozwolic.
|
Do góry
|
|
|
|
#3697038 - 15/02/2010 03:26
[Re: Amkwish]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006