a ja w miare czuje, albo tak mi sie wydaje
rano trafilem fajne kursiki, nie zdazylem juz nic napisac, bo godziny mnie lekko zaskoczyly
wstalem i mialem wychodzic, na szczescie looknalem co tam sie dzieje, a tam mecze o 12 i 14
mniej wiecej tak czuje pary, u/o.
Matej Zagar Over 11 @ 1.9
Zagar po odejściu ze Swindon jest liderem dość wyrównanej ekipy z Eastburne. Orły już raz w tym sezonie jeździły na swoim torze, z właśnie byłą drużyną Mateja. Zagar zdobył wtedy 11 punktów, jednak zawalił tylko 1 start, w którym zdobył 0 punktów. Później trzy trójki i dwójka. dziś przeciwnik z którym nie udało się odjechać dziś meczu w Lakeside wydaje się słabszy i Zagar na pewno będzie chciał poprowadzić drużyne Eagles do wygranej. over 11 w takim wypadku powinien zrobić, kursik całkiem przyjemny. Ewntualnie można zagrać jak przy Harrisie na równo @ 6, w razie czego. Nie sądzę by zdobył dyszke bądź mniej.
Chris Harris Over 11 @ 1.9
Obie drużyny już dziś się spotkały. Pierwszy mecz odbył się rano w Peterborough. Harris zdobył 12 punktów w tym bonus, kiedy przed nim do mety dojechał jego kolega z drużyny, Australijczyk Batchelor. Poza tym tylko dwukrotnie przegrał dziś z Iversenem. Ale Bomber na swoim torze to zawodnik ze średnią ponad 2.3 punkta na mecz. Sądzę, że powinien jeszcze raz dziś zdobyć około 12 punktów i poprowadzić swoją drużynę do zwycięstwa, w razie co podpórka na równo 11 @ 6 za malutką stawkę.
Cameron Woodward - Adam Shields -1 @ 2.1
Rory Schlein - Niels K Iversen +1 @ 1.72
Iversen po przerwie zimowej zaczął z wysokiego c, tak jak obiecywał. Kapitan Panter w dzisiejszym spotkaniu zdobył 13 punktów. Schlein 7, w tym defekt. Iversen wydaje się być przygotwany bardzo dobrze do tego sezonu. W Coventry w zeszły sezonie jechali odpowiednio 8-7, 8-1, /-12, 3/11. Póki sezon na dobre się jeszcze nie rozpoczął sądzę, że warto zagrać na Nielsa. Puk sam przyznaje, że czuje się na motocyklu naprawdę dobrze. W Polsce w poniedziałkowym meczu o ile się odbędzie, Iversen nie wystartuje, bo rywalizacja w zespole zielonogórskim jest większa niż przed rokiem, więc Anglia jest narazie dla niego najważniejsza, zresztą może sie przez to pokazać. O Australijczyku dużo nie powiem, po prostu sądzę, że Niels będzie grał dziś ponownie główne skrzypce dla Peterborough i +1 to dodatkowym plusik w tym wszystkim.
Edward Kennett -2 - Troy Batchelor @ 2.05
Kennett już dziś wygrał mi kuponik, buki wystawiały rano tą samą parę ale wtedy mieliśmy +3 na Kennetta. Anglik bezproblemowo pokonał przy handi Australijczyka, bo zdobył 8 punktów przy tylko 5 Troya. Batchelor bardzo dobrze zaczął sezon w przedsezonowoych jazdach, wywalczył sobie miejsce w Lesznie, w angielskiej drużynie jest ważnym punktem. Tylko, że w zespole ma świetnie dysponowanego Iversena oraz drugiego bardzo silnego Duńczyka, Kennetha Bjerre. Jeżeli Batcherlo przegrał u siebie 3 punktami, nie widzę czemu nie miałoby tak być w Coventry. Kennett w Coventry ma średnią punktową podobną do Harrisa. Do tego jedzie spod trójki, co jest sporym handi, bo nie będzie dwukrotnie (licząc 15 bieg) ścigał się z Harrisem i Iversenem. Troy za to będzie, sądzę, że to nie jest aż tak dobry zawodnik. Dobry kursik dlatego warto.