Taka drobna sugestia...nie grajcie jutro Groth, Bartoli.
Moje sugestie co do gry na 'pseudo-trading' jutro:
Shvedova v A Radwanska - lay Aga o ile wygra pierwszego seta. Widziałem już naszą gwiazdkę kilka razy w tym sezonie i wygląda jakby brakowało jej przygotowania fizycznego. Pierwszy set kiedy jest w pełni sił może pokonać każdego, później często zaczynają się schody...
Ferrero v Riba - lay Ferrero dla mnie za nisko wystawiony kurs, back po 4-5 gemach bez przełamań lub od razu jakby się Ribie udało złamać.
Ljubicic v Fish - lay Ljuba. Ivan ogólnie boryka/ł się z problemami zdrowotnymi. Nie jest dobrze przygotowany do turnieju. Fish jak najbardziej może go wyrzucić.
Starace v Ginepri - lay Starace. Bardzo dobry kurs na Ginepriego widziałem go ostatnio w drużynówce. Jeżeli będzie siedział serwis może wyeliminować Włocha.
Hanescu v Schukin lay Hanescu. Niski kurs + gra Rumuna mnie nie przekonuje.. ogólnie go nie lubię
Dogopolov Jr v F Gonzalez - lay Fernando. Gonzo chyba nie jest w formie (tutaj prosiłbym o jakieś wsparcie bardziej zorientowanej osoby bo same cyferki ze statsów to za mało żeby się wypowiadać). Dlogopolov - możliwości ma, walczak...tylko ta gorąca głowa mnie trochę martwi...
Może ktoś skorzysta